Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
jani04
aktív tag
Kezdő pp vagyok tehát lehet ebből fakad a tudatlanságom és a kérdésem.Ezért előre is elnézést kérek ha felháborító amit kérdezek.
Mi értelme van megvenni ezeket a DLC-ket ha sokszor jobb módokat találok a neten?Tényleg érdekel,hogy miben más a DLC mint a módok amiket leszedek?
Hozzáteszem gyorsan nem warez játékon tolom. -
FrezeR
senior tag
Lehet a cég dolgozóit és kedves ismerőseiket kicsit megbiztatták, hogy szavazzanak az új márkák lehetőségre, mert az már úgy is félig le van zsírozva, így ők csak a nép akaratát teljesítik, tehát milyen jó fejek
Másrészt meg ezzel lenne a legkevesebb gondjuk mint, hogy egy teljesen új motort, ne adj isten fizikát rakjanak a játék alá
Viccet félretéve azt hiszem, hogy ez egyelőre hűen tükrözi a játékosok átlagkorát egyrészt, másrészt meg azt a csekély igény szintet amit támasztanak a játék felé. Legyen könnyű és egyszerű a játék, tele jó márkákkal aztán hadd szóljon 
-
FrezeR
senior tag
-
A moddesc.xml-ből töröld ezeket a sorokat és (elvileg) jó lesz:
<specializations>
<specialization name="PloughingSpec" className="PloughingSpec" filename="scripts/PloughingSpec.lua"/>
</specializations>
<vehicleTypes>
<specialization name="PloughingSpec" />
</vehicleTypes>(#2811) donmackó: én is ezzel számolgatok.

-
Palafi
aktív tag
Lehet hogy nem teljesen érthetően fogalmaztam. Kombájn végez az aratással, a rendezett szórással lerakott szármaradékot vagy gyűjtő kocsival összegyűjtjük, betároljuk, majd mehet az állatok alá, vagy bálát készítünk belőle. Tehát ha összegyűjtés után mehet az állatok alá, miért készítek belőle bálát, amit egy géppel felaprítok, és viszem az állatok alá. Ez olyam mint amikor csinálok magamnak fölösleges plusz munkát értelmetlenül.
-
Palafi
aktív tag
Szerintem direkt van olyankor lelassítva a gép, mert a bála csomagolása tovább tart, mint a bálázás. Így nem kényszerül a traktor megállásra. Ha menne rendesen, nem lenne hová üríteni a kész bálát, mert még tartana a csomagolás. Így tudták megoldani a teljes automatizáltságot (szerintem). A közel 500 lovas gépet is lelassítja.
Ha már ennyire hanyatlik a szellemi képességem, hogy olvasni sem tudok, segítsetek egy kicsit megvilágosodni. Mi az értelme egy olyan gépnek, ami a szalma bálát felaprítja újra szalmává?

Én ennek nem találtam meg az értelmes magyarázatát, és már több helyen is találkoztam ilyen szerkezettel. -
Palafi
aktív tag
Nekem gond nélkül le jött, és ki is próbáltam. Hibátlanul működik eddig, csak a hangja nem tetszik. Persze ez egyéni ízlés dolga. Kicsit zakatolós lett, de nem ismerem az eredeti gép hangját az összehasonlítás miatt.
szerk.: meg kéne tanulnom olvasni, nem a Krone-t nem sikerült letöltened.

-
incubuslord
csendes tag
Koszonom a valaszt.Kiprobaltam es valoban fu es nem szena elfogadta a fu leadasara szolgalo hely is es a penzt is adta erte.
Valami mas lehet a problema,az a baj hogy ez az elso alkalom hogy szenat probaltam csinalni kiprobalom masik forgatoval ahogy osszejon ra a penz es kulon forgatom nem egybe a vagassal meglatom igy mi lesz belole.
Esetleg ha valakinek van mas otlete azt koszonettel veszem
-
Fel
addikt
Nem jutott eszembe a neve korábban, annak a pótnak, amit használok, de most már megvan: RANDAZZO R275 PP
-
jim bcs
nagyúr
-
[-HERO-]
senior tag
-
n0tr3adY81
aktív tag
Itt nem a létszámmal van a baj, hanem a mentalitással. Mi lenne ha az ID Software is ugyanazt csinálná, mint a Giants...A Doom 4-5-6-7-8. részét is a Doom 1-nek a grafikai motorjával adná ki...

Lehet magyarázni a bizonyítványt jobbra-balra a létszámmal, az anyagiakkal.. De azt, hogy a modderek kb. 5x jobb dolgokat alkotnak szabadidőben, mint a Giants teljes munkaidőben...Na ez már nem szorul magyarázatra

-
n0tr3adY81
aktív tag
A másik dolog pedig maga az engine.. Ha jól tudom és sejtem, akkor ez még a '11-esnek a toldozott-foldozott optikai(grafika) tuningos kiadása.
Mivel modként már megjelent, így nem hiszem, hogy túl nagy ördöngősség volna leprogramozni a változó terméshozamot az időjárás függvényében. Mint ahogy a dinamikus talajt sem.. Persze nem egy grandiózus, Spin Tires szintű talajt, de na...Példaképp tudnék hozni egy másik programot : Kerbal Space Program. Kiadták a játékot, heteken belül 1.0.2 patch, aztán közölték, hogy a kövi patch már az 5-ös Unity Engine-t hozza, mert ők is belátták, hogy a mostani egy szar.
Egyszer nagyon nagyon szívesen leülnék a lead programmerrel ill. a marketingesükkel egy könnyed kávéra, hogy megértsem, mi a buli ebben -még magyar szemmel is- az emberi igénytelenség határát súroló toldozott-foldozott, játékmechanikailag idejétmúlt programhoz egyáltalán dlc-t kiadni. Mert pofa az kell hozzá, valljuk be

-
FrezeR
senior tag
Igen igaz nem jól emlékeztem tényleg "csak" 2 ezer Ft. Ennek ellenére továbbra is sokallom kicsit egy gépért ezt az árat
De ez az én véleményem.A többivel egyetértek tényleg jó lenne az, hogy legyen értelme minden folyamatnak. A most megjelenő Farm-Experte 2016 pl már tartalmaz lehetőségként alma és szőlőtermesztést is. Ami érdekessé teszi a játékot. Az a baj, hogy ott meg ugye nem nagyon lehet moddolni. A két játékból kellene egyet csinálni
Mert ez utóbbiban a talaj dinamika sokkal jobb mint az FS-ban. Attól tartok a következő rész sem lesz kiemelkedő, mert mint írtam is korábban jól fogyott a játék így nem biztos, hogy megéri nekik többet költeni egy új game engine-re, vagy licencekre lejön róla még egy rókabőr. Én nagyon örülnék annak is pl ha a gépeket javítani kellene időnként, vagy ne adj isten végleg javíthatatlanná válnának. Fel lehetne dobni nagyon jól ezt a játékot erre nagyon jó példa amit a modderek kitaláltak eddig is. Nem véletlenül nyúltak le tőlük ötleteket. Lehetne sokkal jobb menedzsment a játékon belül ami a kereskedést illeti, akár több gépkereskedő is lehetne versenyeznének az árakkal, lehetne aukció is. Ja és ami nagyot dobna még rajta az az, hogy ha lenne rajtunk kívül más gazda akár több is a pályán. Menne a verseny a földekért, a nagyobb haszonért stb. Ezek csak álmok...
-
n0tr3adY81
aktív tag
Eredetileg is az volt, hogy május 20 után lesz a konzol port megjelenés, utána patch, és végül a vehicle scripting guide (ez utóbbi az a dolog, amire égető szüksége lennek a community-nek).
Kis csúszásra alapból lehetett számítani. A történet lényegi része inkább ez a "szájbefogós beta patch". Amolyan nesze-semmi-fog-meg-jól. "Na izé itt ez a patch, teszteljétek a patchet, majd még javítjuk!" Mit?! A hibákat javító patchet majd még javítjuk? Érted... Ez olyan Giants-féle kommunikáció.
A dolog másik része, hogy SEMMIBŐL nem tartana kiadniuk a scripting guide-t. És azt tartják vissza legjobban, ami életben tartja ezt a
telibefosott bughalmazt.csodálatos, mérnöki precizitással és fizikával megtervezettt játékot
Nálam lassan 2 hónapja el sem volt indítva, unalmas a steyr-bőé/huerlimann-ból átalakított, jégen csúszkáló traktorokkal játszani.
-
zsiz
őstag
Köszi
amúgy se vagyok oda az ilyen "szimulátorokért" de az FS megfogott.. csak a farmosak érdekeltek volna ebből a pakkból is, de akkor így felejtős. FS-ben is volna még min javítani.. (a '13-hoz képes szerintem jelentőset javult, remélem a következő rész is legalább ennyivel jobb lesz
) -
olivera88
veterán
Köszi.
Szóval maradt a bug, Látod irreálisan magasra emeli a vágóasztalt a Case Ih hez képest. Nem igaz h senkinek nem tűnt fel. Kellene írni a egy bugreportot. Garant h ez bug, nem emelheti fel ilyen magasra a vágóasztalt. A Capello asztal összecsukáskor még bele is ér a fülkébe. 
-
Azért azt tegyük hozzá, hogy magyar nyelven még NEM érhető el!!
Unatkoztam délután, ezért rátelepítettem a magyar dobozos játékomra az angol beta 1.3-at és meghülyült a játékom, sejtettem, hogy így járok, de mondom hátha ...
Tehát akinek magyar nyelvű a játéka az NE is próbálja meg telepíteni, mert úgy jár mint én, köszi olivera88!
-
n0tr3adY81
aktív tag
Giants Developer Network-on elkotyogták, hogy gőzerővel dolgoznak a konzolos verziókon, aminek a megjelenési dátuma - május 19 - után fog jönni csak az 1.3-as patch.
"Emil Drefers - GIANTS Software 24.02.2015 09:14
Hi,not a sepcific date, but I can say that currently we are working on the console versions of FS.
As soon as they are finished we will finalize the ptach 1.3 for FS15.
So, it should not take too long ... don't pin me down on this but I guess it's about less then one month.Cheers,
Emil"Ez volt febr. 24-én
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dokee78
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Imádom a Holmereket. Remélem nem sokára meglesz.