Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
quad35
csendes tag
Sziasztok!! A bassumer land 7.1 el játszom. De nem tudom mit kell csinálni a lucernával. És mivel kéne le vágni.Ha valaki tud segítsen. Köszönöm
-
olivera88
veterán
Valaki tudna valami jó mapot ajánlani multira? Lehetőleg modern stílusú map legyen, nagy szabálytalan dombos földekkel.
-
Kiss70
aktív tag
Erről van valakinek tapasztalata?
Agro Pomorze Map v4.5 Oryginal by Daro44
Hibái vannak? Itt szeretném kezdeni a gazdaságom

-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
olivera88
üzenetére
Félig meddig. Ha van fent HiredWorkersConsumeFuelandSeed mod (azaz a munkások fogyasztják a gépben lévő vetőmagot, üzemanyagot) akkor is tovább üresen, csak épp nem csinálja a munkát.
De szerintem ha üres a gép (vetőmag) és úgy megy tovább a munkás, az azért bug, akár ő adja a vetőmagot, permetet, akár nem. Akkor legalább 1-re ugorjon fel a számláló, ne a büdös nagy semmiből permetezze.Szóval másképp fogalmazva : VISUAL bug mindenképp

-
olivera88
veterán
Elkészült a Balkanska Dolina map. [link] Át is néztem nagyjából. Jó kis map szerintem.

LaMazZz Én is elbírnák több New Holland gépet, és Caset is.
n0tr3adY81 Az nem bug. "Hozzáadott többletköltségeket, ha az AI helper hozza a saját mag, műtrágya stb"
-
LaMazZz
tag
válasz
olivera88
üzenetére
Hát ja jó lesz ez is de egy JD vagy Massey Ferguson is lehetne akár, vagy Cat Challenger vagy még több New Holland gép
meg kitalálhatnák azt is, hogy felcsatolható iker kerék az alap gépekre az is kemény lenne, meg Lánctalp a kombiknak (mint pl: amik rizs kombikon vannak)
De inkább a Holmert várom
-
shaggy
aktív tag
Ti aratás után tárcsáztok vagy kultivátor vagy akármi és úgy a szántás vagy előbb szántás és utána tárcsa?
Vagy aratás után szántás és rögtön vetés?Valakinek van olyan hibája hogy a trágyaszóró miután kiürült még mindig megy tovább és szórja mintha lenne benne?
-
olivera88
veterán
BRÉKING! Április 2 án JCB DLC [link]
Inkább a patchal foglalkoznának már.. Hamarosan elérhető lesz a Holmer DLC is gondolom. Lassan már minden márkához adnak ki DLC t.
Egy John Deere-nak jobban örültem volna mint ennek a JCB nek. 
-
zolisx4
őstag
Sziasztok
Kis segítség kéne.Össze szeretném hozni a földeket egybe amit lehet nagyba ,ugye a fákat el lehet tüntetni kivág feldolgoz vagy bármi ,na de a bokrokkal mit lehet csinálni ,hogy tüntessem el?Van ötlet? -
utais
csendes tag
sziasztok valaki tud 1 jó akárhova billentős scriptet ajánlani??
-
n0tr3adY81
aktív tag
Ha befizettél az uploaded-re akkor biztos normálisan.. Ha regisztráltál csak, akkor max 70kb/s...A többi letöltőoldalnál meg kattints a downloadra, és zárd be a megnyíló 33 másik ablakot
Ezért is mondtam a modhub.us -t.
A Marhu.net -en pedig hidd el nekem, hogy főleg mapkészítőknek való cuccok vannak, és az ahhoz szükséges járművek / felépítmények
Lehet 1-2 dolog elérhető az oldalra való regisztráció nélkül, de azok a cuccok gondolom az általános mapok / gépek. -
Hát én beny@lok neked, ha minden oldalról normálisan jön le a cucc.

n0tr3adY81-nek maximálisan igaza van, uploaded-ről 50kb/s-el jön, ingyenesbe.
A többi tárhely, mint a uploadfiles.eu + sharemods.com még elmegy, de én ajánlom a modsbase.com-os linkeket, innét aztán süvít a cucc lefelé (ilyen linkeket pl modai.lt-n találni, illetve fsportal.hu-n).
Kiss70:
Mod megosztó oldalak közül a modhub és a gamesmods-ot ajánlom, esetleg még a modai-t. A modhoster is jó, de oda nem kerül fel minden mod. -
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nekem mindegyik oldalról normálisan jön le szinte minden. Egyedül a Marhu.net-nél van ez a harminc másodperces dolog, viszont vannak dolgok, amiket csak ott találtam meg. Regisztrálni nem kell a letöltéshez, csak bizonyos dolgok letöltéséhez, amit a tulajdonos úgy határozott meg.
-
n0tr3adY81
aktív tag
A Marhu.net regisztrációhoz kötött, inkább mapépítőknek javasolt.
A ModHub oldalt javaslom, oda *szinte* minden mod felkerül.Saját szerverre pakolja fel az uploaded.net-es és egyéb szar várjharmincmásodpercetésnaponta1kbottölthetszle oldalakra pakolt modokat. Nem fair, de szerintem korrekt.
Ha jól tudom, az uploaded.net fizet a feltöltőnek egy bizonyos letöltési szám után, ezért is pakolják fel szeretettel oda a modokat. Aztán meg ha nem vagy rá előfizetve, szedjed az 500 megás mapot 50kb/s-el... -
Palafi
aktív tag
Szia!
Ahhoz hogy érdemben lehessen segíteni, kicsit bővebben le kéne írnod az igényeidet. Sok jó mod van, de ami az egyik térképen jól működik, az nem biztos hogy jó a másikra is.
Pár kérdés:
-miként játszol? (pl. valósághű eszközök, vagy nem)
-régi, vagy új tipusú járművek?
-kedvenc márka?
-kis hegyi falu, vagy nagy vidéki terület?
Még lehetne sorolni, de a saját stílusát, elvárásait mindenki maga tudja. -
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi akkor azt kellene kideritenem hogy hol irhatja ezt a hibát mert a log fájlban nincs semmi kivéve 1-2 figyelmeztetés a textura hibákra akkor keresgélek tovább
-
tutikas
tag
Köszi megnézem, probáltam áttenni 13-bol 15-be egy maxtron 620 multifruitot sikerült is valamennyire a játékban megjelenik 1-2 textura figyelmeztetést ir még,de amikor megakarom venni azt irja hogy nem vehetem meg probáljam késöbb esetleg valakinek valami ötlete,hogy mit kellene még átirnom ahhoz hogy meg lehessen venni
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
5k akart lenni

a húsvéti újságban van benne.
-
shaggy
aktív tag
Tudnátok ajánlani valami jó átrakó kocsit amibe cukorrépát tudok tenni?
-
Kiss70
aktív tag
Sziasztok.
Vannak jó módok.

Tudnátok ajánlani.
-
Palafi
aktív tag
válasz
tutikas
üzenetére
A linkelt oldal legalján van, csak be kell hozzá jelentkezni. Bejelentkezés nélkül nem jön elő a letöltési link.

Igaz, hogy 0 Byte-nak írja, de itt is már hárman, a régi oldalukról több százan töltötték le.
Tartalma: zzzErtrag, ZZZ_OverviewDisplay, grimmePack, AGS_Silotrailer, és még egy valami, ami most nem jut eszembe. -
olivera88
veterán
Ajánlott mod. Igazi minőségi munka.
[link] Bár lehetne nagyobb is. Van rajta TLT de halvány gőzöm sincs minek.
Sajnos nem lehet kettőt összekapcsolni. -
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi de ezt a kombájnt letöltöttem én is de nem probáltam ki meg nem is hiszem hogy kiprobálom mert elég bután nézne ki a répa és hagymaföldön sajnos ehez a maphoz csak a 13-ban volt mellékelve maxtron vagy textron ami multifruitos úgy hogy azt hiszem beszántom és várok mig nem lesz hozzávaló kombájn amúgy jó kis map van rajt soder homok szálítás beton több féle növény sertés, ló, 2 féle baromfi,vágóhid stb map neve:Suedhemmern [link]
-
olivera88
veterán
Még mindig keresünk egy tagot multira. [link]
-
Palafi
aktív tag
válasz
tutikas
üzenetére
Ezeket a dolgokat szerintem valamelyik Grimme fogja vinni, de sárgarépára én sem találtam még jót. Unna map-hoz letölthető extra modpack tartalmaz ilyeneket, de az is csak a káposztát és vöröskáposztát vitte nálam. Az AGS 1.2 térképhez tartozó "modpack"-ban van is, de regisztrálni kell, illetve még lehet más feltétel is. Annyira nem vagyok jó németből. Sajnos az eredeti oldalt nem tudom linkelni, mert most költöztek át ide, és az már nem működik. Annak biztosan tudnia kell, mert a térképen van sárgarépa.
-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Legalább annyi eszük lenne bár h egy répa, vagy burgonya kombájnt csinálnának meg olyanra.
-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Lexionnal hagymát meg répát?

-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
tutikas
üzenetére
Multi kombájn. Vagy viszi vagy nem.
Alapesetben a plusz terményeket a maga a map tartalmazza az esetek 99%-ban. Adott esetben ugye a gyári gépek ezeket nem tudják, így kézzel kell beleírni, kiegészíteni a gépeket ezzel az infóval. Ez az egyszerűbbik része a dolognak, a plusz termény szállításának beírása a pótkocsiba már macerásabb (fillplane stb).Normális mapkészítőknél szokás az, hogy pakkban kiadják a mappal együtt a szükséges modokat, főleg ha ilyen sárgarépa hagyma stb. van benne, ami speciális fillplane-t igényel szállításnál.

-
tutikas
tag
Sziasztok gazdálkodok 3 napja keresek olyan kombájnt amivel lehet aratni sárgarépát és hagymát de sajna még nem találtam esetleg ha valaki tud valahol az dobjon egy linket köszönöm
-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
"Igen használok routert. De eddig felleptem már vagy 100x multizni és akkor minden gond nélkül működött"
Azt mondja kb egy hete multizott utoljára és azóta nem történt semmi a gépével. -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
olivera88
üzenetére
Question: The game displays the following error message: The selected port does not work correctly. Other players might not be able to join your game. Please activate UPNP on your router or forward the port manually.
Answer: Please activate the UPNP option on your router or cable modem. The default port of Farming-Simulator is: 10823. If you changed the default port you must also use the new port on your router or cable modem. Further is it necessary that TCP and UDP is forwarded. Please check the manual of your router or your cable modem to get instructions how to configure port forwarding.
You may also find helpful information about port forwarding on other websites. (PortForward.com)
Én az illető routere tájékán néznék szét, nem nálatok van a hiba. Az biztos, hogy tűzfalban is (windows tűzfalban benne van?) kézzel hozzáadnám a kivételekhez.
-
olivera88
veterán
Találtunk egy új tagot multira, de nem tud csatlakozni a szerverre.
A jelszó beírás után kiírja hogy türelem.... és egy perc múlva kb. kiírja hogy nem sikerült csatlakozni a szerverhez.Akárhányszor próbálja nem megy. A logba csak annyit ír failed to connect. Mondtuk h rakja újra játékot de hiába. Arra tudok gondolni csak h Avast blokkoja valamiért.
Valakinek van valami ötlete esetleg? -
RCH663
aktív tag
Kedves fórum társak, van itt olyan topictárs, aki behatóbban ismeri a Giants engine LUA scriptelését, és akár egy globális script elkészítésében is közre tud működni?
Köszönettel: RCH663
-
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Láttam már hasonlót csak az tözegben volt a haverom intézte el ö is kiszedte a kanál sokat tud segiteni a szorúlt helyzetben
-
olivera88
veterán
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Írj Vacsnak.
-
McEacrhan3
tag
Én játszanék szívesen ha van még nálatok hely

-
chagford
újonc
-
chagford
újonc
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy megvan az eredeti farming simulator 2015,de már aktiválva lett,Honnan tudok letölteni hozzá új termékkulcsot?mert oda adtam a cd az ismerősömnek,Multizni szeretnénk: Választ előre is kösszi
-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Az én szolgáltatómnál a 80 megás nethez is csak 3 (!) megás UP jár.
, 10 megás net meg nincs csak 5-6-20. 
Na de ne offoljuk szét fórumot, elveszik a hirdetésünk.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
olivera88
üzenetére
Azért legyünk azzal tisztában, hogy nem árt emberi fogyasztásra alkalmas sávszélesség.. Ugyanis amíg te szinkronizálsz (főleg a részedről kis feltöltési sávon küldött adat) annál tovább áll a többieknél a játék. Minél több mod, annál több szinkron idő. Meg persze nem árt egy gyors processzor és ssd sem...

Bár szerintem tedd össze a két kezed az 1 mega up-nak, a szolgáltatok nagy része az upload sávot igen soványan méri. A "liláknál" 10 mega dl-nél 0.5(!) mega up-ot kapsz.
-
shaggy
aktív tag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Köszi akkor megyek is a vétőgéphez.
Ha meg műtrágyázom vagy permetezem akkor gyorsabban lesz termésem vagy többet hoz?
-
shaggy
aktív tag
H a kukoricát lesilozom és beviszem a biogáz üzembe azért kapok pénzt?
-
84251
csendes tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan mosó-moddal, ami valmennyire automata és pl csak át kell menni rajta, nem kell körbejárni a gépet, stb.?
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Közben én is rájöttem, hogy inkább egy jófajta "ZZZ_multiFruitModule_Standard" kellene a szállításhoz. Néhány dolgot még nem tudok szállítani, pedig a pótok elvileg tudják.
Szállítani nem tudom: cukor, liszt, káposzta, vöröskáposzta, étolaj (készíteni, vetni, betakarítani tudom őket, cukor, liszt lenne a fontosabb)
Betakarítani nem tudom: sárgarépa (ezt szállítani tudom)Ha ebben tudna valaki segíteni, annak örülnék.

Szerk.: @Vityaa: Akkor lehet, hogy valamilyen új mod tette veled, de ennyire nem vagyok benne jártas. Nálam biztos ez volt a ludas, mert kiszedtem, és utána jó lett. Persze közben nem mentettem.
-
Gegmen
csendes tag
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán a Windows frissítéseket töltöttbe és azóta nem tudok játszani, mert 1-2 perc után lefagy a játék és össze omlik. Tud valaki valami megoldást? Találkozott már valaki ilyennel?
-
Palafi
aktív tag
Véletlenül nem most tetted csak be a mod mappába az "AnimationMapTrigger"-t?
Mert én ugyan így jártam, és amint kiszedtem minden meg lett. Vagy a jéték elején beteszed, vagy ha közben, akkor ezek a tárolók kiürülnek. Legalábbis nálam így történt.Szerk.:
Ezt tudom valahogy javítani? Főleg a cukor, és liszt jönne jól.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'mehl'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'holzbrikett'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'zucker'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'backwaren'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'pellets'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'milchprodukte'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'apfel'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'kirsche'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'pflaume'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/My Games/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'erdbeere'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'marmelade'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'obstwein'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'quellwasser'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'birne'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'cucumber'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'orange'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'apple'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'strawberry'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'cherry'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'plums'. -
olivera88
veterán
Ismeri valaki gearbox addon modot? [link] Az elébb kezdtem el tesztelni, egész jó.
-
Vityaa
tag
Westbridgehill mapon a biogáznál eltünt 2 teli tároló beérett szecskám, a teheneknél lévőből is eltünt az összes.
Valahogy visszatudom ezt varázsolni? -
Palafi
aktív tag
-
tutikas
tag
Üdv sorrend : miután megvetted a földet azt mindjárt vetheted is utánna vagy vetés elött mütrágyázhatsz vagy permetezhetsz is de a két müvelet funkcioja a játékban ugyanaz miután megérik a növény jön az aratás behordod a magtárba vagy eladod ha van szalma és kell azt bálázod vagy van olyan gyűjtő kocsi amivel ömlesztve is beviheted a szalmát, el is adhatod különböző helyeken de meg is tarthatod mert kell az állatok alá ebböl lesz a trágya ezután mehet a szántás vagy kultivátorozás de ha nem akarod nem kell mert van olyan vetőgép amivel mindjárt vethetsz is tehát utánna jön a vetés majd mű vagy szervestrágya ez utobbiak a nagyobb terméshozam érdekében, és kezdődik minden előről a növekedést( I ) betü megnyomod itt tudod megnézni és azt is hogy hol milyen növény van az időt a 8és 7 gombokkal lehet gyorsitani ill lassítani esc gomb megnyomásával bead egy ablakot ahol a mentés és kilépést találod ott lent van egy nyíl jobboldali ra katt itt is tudod növelni és csökkenteni az idő mulását ill azt h milyen gyorsan nöljön a növény
-
Gerdor
csendes tag
Sziasztok! Új vagyok a játékban, és nagyjából értem is. Van valamilyen oldal, ahol le van írva, hogy a mi a helyes sorrend a műveleteknél, vagy fórumokból kell összeollózni. Másik kérdésem, hogy hol találom a növények növekedési idejét. Köszi előre is.
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok!! Találtam egy nagyon jó kis mappot de nem tudom hogy lehet földeket megvásárolni!! Nincsenek kis ikonok a földek szélén!! Erről lenne szó: [link]
Valaki esetleg tudna segíteni? Köszi előre is!! -
Palafi
aktív tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Én most nem rég találkoztam először ezzel a játékkal, és még sehol nem hallottam erről. Már egy idelye van egy 8530-am, ami ezen kívül tökéletesen működött. Az F1-es menü megjelenítésekor schift nem jelenik meg, az újnál pedig nem ültem bele. Még tegnap egy másik oldalról leszedtem, és kipróbáltam rögtön ezt, és többet nem is foglalkoztam vele. Viszont az enyémnél a vacs által javasolt space működik.
Mindíg tanul az ember valamit, és pont ezért van a fórum is. A kevésbé tapasztaltaknak tudnak segíteni a régi motorosokMindkettőtöknek köszönöm!

Végre van egy tökéletes 8530, vagy legalábbis most már tudok róla.

-
Palafi
aktív tag
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Van itt egy jó kis John Deere 8530 csomag. Szép és úgy tűnik, jó is. Eddig ebből a típusból ez a legjobb, amit találtam.
-
zolisx4
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Sziasztok
Pár napja írtam már hogy nem működnek a mod -ok vagyis az elhelyezhető tárgyak ,igazából most sem jó mindegyik még.
Abban kéne segítség hogy tud valaki egy olyan mod ot ami működik is??olyan kéne amibe a takarmányt tudom betárolni a teheneknél,egyet nem találok ami működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy John Deere-nak jobban örültem volna mint ennek a JCB nek. 
Ha nem írod oda, honnan tudjuk mire gondolsz? Lehet neked evidens, mi meg nem vagyunk gondolatolvasók..Még!

Ezért is mondtam a modhub.us -t.
Lehet 1-2 dolog elérhető az oldalra való regisztráció nélkül, de azok a cuccok gondolom az általános mapok / gépek.