- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutikas
tag
Szia csak a mapot tedd be a mods mappába és a hozzá tartozó zip fájlokat amiket ir a map müködéséhez ugy probáld,gondolok ilyenre,hogy upk,aaa_64erfix és hasonló amiket a készitő ir hozzá mert azok nélkül sem fog elindulni ez a tudomásom szerint a legujjabb patch FarmingSimulator2015Patch1.4.2HUROh fent van neked?
-
tutikas
tag
ez hosszadalmas lesz valamelyik mod zavar be szedj ki mindent a mods mappából csak ezt a mapot hagyd bent nézd meg hogy igy indul e ha igen akkor én 5 ével szoktam visszarakni a modokat majd indit ha betölt akkor megint rakok vissza 5 modot igy ki tudod szürni melyik zavar be
-
Dorfy
újonc
Halii pv rivers mappal van gondom... Elkezd tolteni de vartam kb4 orat es nem toltott be..
-
Varoz
addikt
-
att88ila
tag
Új előzetes![link]
-
McEacrhan3
tag
Szia.
Egyszer már beszéltünk erről mi ketten, sőt még ki is próbáltuk együtt a szervert.Akkor valamiért nagyon akadozott nekem, mondjuk más netem is volt akkor.
Ettől eltekintve már akkor szimpatikus voltál te és a csapatod is.Én kb. 1 éve csatlakoztam egy csapathoz ami egyszerűen szuper volt. A szerver szuper volt, a szervergazda borzasztóan rendes volt, és a csapat, bár szinte minden este más volt nagyon korrekt volt. Az sg.hu fórumán találtam rájuk. Akkor nem volt túl sok időm, így kb 2-3 hét után nem játszódtam többet velük(azóta is bánom). Most meg már nem kapom őket sehol
Írok privátot és ott megbeszéljük a részleteket.
-
vacs
veterán
válasz
McEacrhan3 #4081 üzenetére
Nagyon nem egyszerű normális multis csapatot találni.
Én az elmúlt pár hónapban 3-4 csapatnál is voltam, de mindenhol voltak defektek.
- néhol olyan bunkó, alpári, paraszt stílusban beszéltek (helyesírást se ismerték), hogy én azt nem bírtam elviselni (én se vagyok szent, de azért na)
- olyan szabály, hogy x gép csak y pótot húzhat, ha másikat akasztottam rá, balhé volt
- gyerek asszem 10-es nettel csinálta a multit kb 2 giga moddal, és még ő volt felháborodva, mikor szóltam, hogy nagyon szaggat
- a játék leg alapabb dolgaival sem voltak tisztában, csak mentek mint a birkák
- stbNa a lényeg, hogy ha van kedved, hozzánk (Pokers is hozzánk tartozik) csatlakozhatsz, bár néha napokig (rosszabb esetben hetekig) nincs játék.
Normálisan játszunk, értelmesek vagyunk (a magunk módján).
Modern map, modern gépek.Dobj privátot, ha érdekel.
-
pokers
senior tag
válasz
McEacrhan3 #4081 üzenetére
Milyen stílusban szeretsz játszani?
Gondolok itt öreg szoci géppark vagy mai modern gépek? Tsz fílinges mapok jönnek be, vagy a modernebb? -
McEacrhan3
tag
Multi csapatot keresek.
Főleg estefele tudnék játszani, kb. 8-12-ig. A internetem nem túl erős, ezért teamspeak-et csak olvasni használom, ha beszélek rajta akkor az alig érthető. (Pár héten belül jóval erősebb net lesz bekötve.)
Szorgos munkaerő vagyok, bármit rám lehet bízniAkit érdekelek írjon rám
Ja és néha szokták kérdezni a kort, az nálam 21.
-
forras2
őstag
válasz
Wildgreen #4078 üzenetére
100k-ból nagyjából a középkategória alsóbb szintjeit tudod megcélozni... Ezért erőgépet nem fogsz kapni. Sőt, ennyiért, sztem még az FS 2015 sem fog fullon menni. Ha bevállalsz használt alkatrészeket, akkor lehet valamit javítani a teljesítményen, de nem túl sokat...
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #4077 üzenetére
100 ezret szánnék rá! Abból lehet már valami komolyabbat össze rakni?
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Wildgreen #4073 üzenetére
Én is jobban preferálnám az egyedi alkatrészekből összerakott gépet, ezek a kommersz előre összerakott szarok semmit sem érnek.
Én mindenképp Intel + NVidia párosítást ajánlok, itt a lehetőségeknek csak a pénztárcád szab határt (előretekintve esetleg a későbbi fejlesztesék miatt is)
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
GrooveHero #4074 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
underdark
aktív tag
kicsit off
[pure farming 17]eddig ugy se volt ertekelheto konkurenciaja a jateknak, Techland pedig nem ismeretlen, hatha kiadnak eg, nagyon jo jatekot 😃
-
GrooveHero
addikt
válasz
Wildgreen #4073 üzenetére
Egyértelmű, hogy Te magad vedd meg az alkatrészeket, soha ne full konfigot vegyél, azok szart sem érnek, de legalább drágák is. A vga nem túl combos, nem tartom kizártnak, hogy nem fog menni, full grafikán fhd felbontás mellett. Bár őszintén megvallva nem vágom így kapásból sem a vga teljesítményét, sem a játék gépigényét.
Ezt a fórumot javaslom, olvasd el az első hsz-t, aztán az alapján írd le mit szeretnél, mire van pénzed. Segíteni fognak a srácok, nyugi -
forras2
őstag
válasz
GrooveHero #4067 üzenetére
Újratelepítés megoldotta a dolgot... Csak a kérdés az az, hogy mitől hányt be vajon?
Először a modokra gyanakodtam, mert ha kezdtem új játékot, és csak alap gépeket vettem, akkor nem volt gond... Mind addig, amíg nem kapcsoltam a traktorokon lámpát... Utána megint az említett jelenség volt... Nahm, de mindegy is, most működik újra, köszönöm a segítségetWildgreen
Inkább a 2.
Sok különbség nincs a kettő között, és ez egy viszonylag gyenge gép, nem túl új felszereltséggel, de ha választani kéne, akkor inkább a második... -
Wildgreen
aktív tag
válasz
Wildgreen #4068 üzenetére
Vagy esetleg ez? Azért vagyok kíváncsi a véleményetekre mert én nem nagyon vágom ezeket! Játékhoz kellene!
Alapalp
MSI H110M PRO
Processzor
Intel Pentium G4400 2x3,3Ghz
Memória
8GB DDR4 2133Mhz maximum 32GB
Merevlemez
1TB SATA
MÓDOSÍTÁS SSD infó
Videó vezérlő
nVidia GeForce GT730 2GB OC VGA/HDMI
Optikai meghajtó
Samsung kétrétegű DVD író
USB / SATA
USB 8db / SATA 4db USB3.1 / SATA6
PCI
PCIe x16 3.0 1db / PCIe x1 2.0 2db
Hangkártya
Realtek® ALC887 HD 7.1 csatornás
Hálózati kártya
Realtek RTL8111H 10/100/1000Mb/s
Előlapi csatlakozók
Fejhalgató, Mikrofon, 2db USB -
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok! Erről a konfigurációhoz mi a véleményetek? 104 ezer! Plusz egy Full HD LED monitor!
INTEL-NVIDIA DUAL CORE LIGHT GAMER PC SZÁMÍTÓGÉP CSOMAG
Intel Pentium Dual Core G3460 2x3500MHz
Socket 1150, H81
8192MB DDR3 1600MHz
500GB SATA3 HDD
24x dual layer DVD író
Nvidia Geforce GT730 2048MB DDR3 DVI/HDMI/D-SUB
10/100/1000 LAN, int HD audio
Aerocool V3X ház
450W tápegység -
forras2
őstag
Szevasztok!
Tegnap este játszottam kicsit. Majd játék végével a szokásos mentés, azt mentem bubukálni. Most be akartam lépni, játszogatni még 1 kicsit, és becrashel mindig a játék.
Vissza töltöm a mentést, és amikor rányomok az indításra, kidob 1 ablakot, hogy a játék működése leállt.
Viszont az összes többi mentésem jó, csak ez az egy nem. Van valami mód rá, hogy a mentésem mondjuk 1 korábbi verzióját töltsem be, vagy ennek a mentésnek már lőttek?Sajnálnám a dolgot, itt azért már elég szépen elhaladtam...
-
forras2
őstag
válasz
McEacrhan3 #4061 üzenetére
Azért ez még 1 elég kezdetleges dolog... Ha megnézed a munkagépeket, látszik, hogy mindegyik a föld tetején szalad, mégis műveli a földet... Várjuk ki a végét, ne fessük egyből az ördögöt a falra
-
McEacrhan3
tag
válasz
att88ila #4060 üzenetére
Most már biztos, hogy nem veszem meg az FS 17-et.
Gyakorlatilag ugyanaz mint a 15-ös, minimálisan szebb grafikával, néhány új géppel, és egy új növénnyel. Nevetséges. Ezerszer inkább megveszem majd a Cattle and Crops-ot.
Hogy van bőr a képükön megint egy ilyen szarral kiállni a vásárlóik elé? Idén remélem végre buknak egy hatalmasat, és észhez térnek. -
att88ila
tag
Sziasztok!
Ez már gameplay![link] -
forras2
őstag
Szevasztok!
Ha jól tudom, van valami lehetőség rá, hogy 1 rakás pénzem legyen a játékban. Ha jól emléxem, valamit át kell írni, vagy valami ilyesmi. Tudtok ebben segíteni?
Próbálnám a teljes gépparkot lecserélni a játékban, de nagyon macera a modok kipróbálgatása értelmes mentés nélkül... Minden módot átírni 0 összegűre, kipróbálni, nahm most jó, akkor beárazni stb... -
Ben gazda
újonc
válasz
n0tr3adY81 #4056 üzenetére
Ez lenne az:[link]
-
Ben gazda
újonc
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy egy nagyon multifruitos pályán(gyárak,cement,építkezés,liszt,olaj stb) játszok,de a map készítője nem írta le,hogy mely scrptek kellenek a map tökéletes működéséhez.Tudnátok abban segíteni,hogy említetek pár ilyet,amik ezekhez az említett dolgokhoz szoktak kelleni(arra már nagy nehezen rájöttem,hogy a homok meg a kő szállításához kell 2 scriptes dolog,de a többiben nem ártana segítség). -
bb666
csendes tag
válasz
n0tr3adY81 #4053 üzenetére
köszönöm
-
bb666
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a bálázó munkaszélességét hogyan lehetne megváltoztatni?
Krone ultima cf155x-ről lenne szó.A follow me moddal a kanyarokban rengeteg füvet ott hagy és ezért kellene.
Előre is köszönöm a segitséget -
dimre70
tag
Nem tudom szoktad e frissíteni, egy próbát megér.
Itt mindig "naprakész": GitHub Courseplay -
Ben gazda
újonc
Ezt nem próbáltam még,de mivel Siid modja,azok meg sokszor ilyenek,hogy mások(csak a nagyon hozzáértők) ne tudjanak belepiszkálni.Ha beteszed a mods mappába,akkor valószínűleg tökéletesen működik.
Egy kis segítséget én is kérnék valakitől:az NF Marsch 2.3-on játszok.Ott az eladó helyeknél szerepel a Hafen(kikötő),viszont nem találom ennek az eladóhelynek a triggerét(GE-ben is néztem már),és ott nem tudok semmit sem eladni.Valaki hozzáértő nem nézné-e meg,hogy tényleg nincsen(akkor viszont nem értem,hogyhogy kiírja,hogy melyik növény mennyibe kerül ott eladásnál) vagy csak én vagyok béna,hogy nem találom. -
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Courseplayt használok és legújabban hibázik nekem, és ezt írja a logban:
ZZZ_courseplay/mode2.lua:247: attempt to compare nil with number Warning (LUA): Argument to method 'worldToLocal' is not a string, and not nilA tünet a következő, amikor a kombájn hívja a trakit a játék lefagy és nem tudok semmit csinálni, csak az egér jobb gombjával aktiválni a courseplay menüt, de semmi egyebet. Volt olyan, hogy a trakin "álltam" amikor ez megtörtént, és így ki tudtam kapcsolni az útvonalat, akkor a fagyás "eltűnt" és ment tovább a játék.
Másik útvonalat is generáltam ehhez a földterülethez de ugyan az a probléma.
Van tippetek mi lehet a baj?
-
Varoz
addikt
válasz
n0tr3adY81 #4046 üzenetére
Ebben nem tudok nyilatkozni, mert ezzel a géppel ismertem meg a játékot, mert 6 éve ez a gép van.
-
Varoz
addikt
Nekem Phenom II 955 van és teljesen jól fut a játék. Egyébként azonos áron sokszor az AMD a jobb. Csak azt a csúcsot nem tudja, amit az Intel csúcs, de annak förtelmes ára van és játékban totál felesleges. Plusz AMD-hez szinte mindig olcsóbb a lap.
A felsorolt lista alapján én megtoldanám picit a keretet, persze, ha lehet, ha nem akkor meg ennyi. De mindenképp FX-re szavazok, főleg, ha nincs szükséged az APU-ra.
DE én FX-6300-at vennék és MSI lapot. 6-7k-t kéne kb. rátolni. De ha nem az se baj, akkor marad a fenti lista. -
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok!! Valaki segítsen már! Egy nagyon jó lexion 550-es de egy idő után kifagy a játék!! Mi a baj?
[link] -
McEacrhan3
tag
Sziasztok. A mapon amin éppen játszom a BGA-nál csak silót fogadnak el, szóval úgy döntöttem, hogy beteszem a kevert takarmányt is a termények közé amit elfogadnak, jó néhány mapon láttam már ilyen megoldást.
Be is tettem a trigerbe a termény nevét, és be is áraztam. Amikor indítom a játékot, látom is, hogy szépen megjelenik, hogy a BGA vesz kevert takarmányt, és az ár is rendben van, viszont nem engedi feltölteni a feldolgozó tartályt kevert takarmánnyal.
Valakinek ötlete, hogy miként tudnám működésre bírni? -
forras2
őstag
Az ASRock Extreme 3 lap nagyon jó, nekem is olyanom van, évek óta.
Ha választanom kéne, akkor inkább az FX procit választanám. Nem tudom, mennyire rugalmas a keret rá, de inkább tennék hozzá még 1 kicsit, és 1 jobb FX-et választanék. Bár, ez sem rossz proci, szerintem a jelenlegi játékokra elég, sőt, talán még 1-2 évig nem is lesz vele gondod. -
apach
senior tag
válasz
forras2 #4036 üzenetére
ez lenne az egyik jelölt proci: AMD
második jelölt: második.
Hozzájuk a lapmásodik jelölt.: ez a második verzióba a lap
ez pedig hozzá a proci -
apach
senior tag
Hali emberek, (hosszú idő után itt), kérdésem volna, (játékkal is összefügg), hogy kinek van AMD gépe?? Ugyanis azt hiszem valami haldoklik gépemben, és lehet cserélnem kell, és jelenleg AMD re lenne ( proci 4 magos) lé max. Szal, érdekelne pár tapasztalat róla. Intelem van i3- de nem nyűgözött le sosem...
-
FrezeR
senior tag
Pici off.
Aki esetleg még nem látta újabb képek az FS17-ből. Nem tudtam mi hiányzott a játékból..hmm áá megvaan, a női karakter
-
McEacrhan3
tag
Sziasztok.
Van ez a mód:http://www.modland.net/farming-simulator-2015/tutorials-cheats/odometer.html, egy csomó módmegosztó portálról letölthető.
A lényege a modnak, hogy beépül minden traktorba, kombájnba, kamionba és számolja a megtett távolságot. Két értéket mutat egy öszz. távolságot, és egy jelenlegi távolságot, amit a játék elinditásától számít minden alkalommal.
Namost, nekem nagyon bejön ez a mod, és egy darabig királyul működött is, viszont egyik pillanatról a másikra eltünt. Próbáltam már, hogy egyedül csak ez az egy mód maradt bent a mod mappában, viszont akkor sem jelent meg. Újabb verzió nem létezik ebből a modból, viszont láttam egyes videósoknál, hogy náluk működik ez a mod. Valakinek valami ötlete van, hogy ezt a nyamvadt Odometer-t működésre bírjam? -
Wildgreen
aktív tag
válasz
forras2 #4018 üzenetére
Szia! Nekem van egy nagyon jó HW pakkom! Nem csúszkál pedig én is növeltem a kapacitását! Igaz azt ne felejsd el a csúszkálás map függő is! Van olyan map ahol az egyik csúszkál a másik nem! Este otthon leszek ha megtalálom honnét töltöttem le elkűldöm a linket! Persze ha érdekell!
-
McEacrhan3
tag
válasz
forras2 #4018 üzenetére
Először is mielőtt kanyarodsz le kell lassítanod, a valóságban sem 30-40-el veszik be a kanyarokat a 15-20t-val megrakott pótokat húzó traktorok.
Másodszor javallott erősebb, nagyobb traktort tenni a pót elé, annak nagyobb a súlya így nehezebben fogja eltolni majd a pót kanyarba.
Jobbat nem tudok -
forras2
őstag
válasz
McEacrhan3 #4017 üzenetére
Az volt a legelső amit próbáltam. Többet is letöltöttem, de mindegyik ugyan ezt produkálta.
Ki lehet-e egyáltalán ezt küszöbölni? -
forras2
őstag
válasz
McEacrhan3 #4015 üzenetére
14.100-ról növeltem 20.000-re.
-
forras2
őstag
Valakinek tippje esetleg?
[link]
-
att88ila
tag
Lenne még egy kérdésem.Ezt egy videósnál láttam a youtubon milyen mod ez ami mutatja pl hogy mennyi fér még bele a kocsiba meg a kombájnba?[link]
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Nálatok ez az Őstermelő_TSZ_V4 map működik?
elindítok rajt 1 új játékot, és nem tölt be. Most konkrétan kb 25 perce tölti a játékot, de nem úgy tűnik, mint ami be akar tölteni. -
FrezeR
senior tag
FS17 új képek...
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy letöltöttem a HW80-as pótkocsit a játékhoz. A kapacitását szeretném növelni. Ez meg is van, de utána a játékban, nagyon kis sebességnél is csúszkál jobbra/balra a pótkocsi fordulásnál. Ha 20-nál többel megyek, akkor még a traktort is elhúzza, megforgatja. Ezt valahogy ki lehet küszöbölni? Min kéne módisítanom, hogy jó legyen az összkép?
-
törölt tag
válasz
drunkyboy #4000 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, de valami oknál fogva megjavult.
Egy játékhoz telepítettem fel a hozzávaló programokat (VCredit x86-x64, directX, .net 4.0) és utána elindult.
Maga az FS 2015 csak a directX-et telepítette fel.
Tényleg nem tudom mi köze ezeknek hozzá, de az FS 2013 elindult ezek nélkül is.
-
LaMazZz
tag
válasz
Magnum PI #3990 üzenetére
Hali
Szerintem nem mert akkor már találkoztunk volna vele az tuti. Pedig ezt pakkot megcsinálhatnák jóra mert ilyenekből vagy kevés van vagy egyáltalán nincs pedig jó kombik lennének tuti sokan használnák őket.
Különben is T-szériás JD kombi ezen kívül ha van akkor az is privát szerintem mert én még csak ezt láttam megosztottba.
Én tuti használnám a jól meg lenne csinálva mert most nem tökéletesek. -
tutikas
tag
Sziasztok segitséget szeretnék kérni tudom hogy volt róla szó de nem találom,olyan kérdésem lenne ,hogy van egy permetező helikopterem és repüléskor nem a gép fordúl hanem a map,térkép és ez nagyon zavaró hol és mit kellene átirni állítani,hogy a gép forduljon válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged