Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Valóban az, de néha a hajam tépem, amikor elkezd forgolódni, mielőtt beállna a kombájn mellé és néha fennakad a fák törzsén. Erre manuálisan kikerülöm a fát, beállok a kombájn mellé, hogy oké, mosmá mennyé má, de a kis butus akkor is elkezd forgolódni, újra elmegy megkerülni a fákat, mert csak úgy jó, ahogy ő akarja. Minden tiszteletem a fejlesztőé, de amennyiben ez javítható, nem ártana ha ki lenne javítva.
-
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok, én is kérdeznék.
Elég sol oldalon megnéztem már, de nem találtam semmi értelmeset. Tehát egy minél magyobb térfogatú (létező) pótkocsit keresnék. Preferált 60 m3 feletti, mindegy milyen vontatású, ha lehet vonóhoroggal, hogy még egyet utána tudjak kötni.
Köszi, ha tudtok segíteni
-
GrooveHero
addikt
válasz
Wildgreen
üzenetére
Egyértelmű, hogy Te magad vedd meg az alkatrészeket, soha ne full konfigot vegyél, azok szart sem érnek, de legalább drágák is. A vga nem túl combos, nem tartom kizártnak, hogy nem fog menni, full grafikán fhd felbontás mellett. Bár őszintén megvallva nem vágom így kapásból sem a vga teljesítményét, sem a játék gépigényét.
Ezt a fórumot javaslom, olvasd el az első hsz-t, aztán az alapján írd le mit szeretnél, mire van pénzed. Segíteni fognak a srácok, nyugi
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
5k akart lenni

a húsvéti újságban van benne.
-
GrooveHero
addikt
válasz
donmackó
üzenetére
Lehet igazad van, majd utánanézek. De nekem mindig 100% a termelékenység, mert a fedett helyen a vájuban van még nekik fű, meg széna bála bedarálva nekik. Így 100%. Bár úgy rémlik, hogy a '13-ban 110% volt a max. Gondolom itt is ennyi a max. Szóval a 10% az ott van, amit te írtál.

-
GrooveHero
addikt
Nem tudom ti hogy szoktátok, de én úgy csinálom ezt a mixed rations nevű cuccot, hogy dobok bele két zöld színű kockabálát az etetőgépbe. Aztán a többit (siló, ami a száraz trágya mellett van) meg az etetőgéppel adagolom bele, míg meg nem telik. Ennyi.

-
GrooveHero
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Sztem az ami ezt elhúzza, azt már mozdonynak nevezik

Viccet félretéve sztem ez a valóságban se van így nagyon, így nem nagyon vannak olyan kamionok, amik ekkora súlyú szerelvényt elhúznak. Lehet, hogy van valami több ezer lóerős átírt mod, de kicsi az esélye. Ha még, vagy valamit rosszul tudtam, akkor sorry

-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
-
GrooveHero
addikt
válasz
olivera88
üzenetére
Na akkor egy kicsit bővebben, hogy értsed, hogy mit is kavirnyálok itt össze-vissza

Tehát West Bridge Hills mapon a 15-ös földön termesztettem kukoricát, lesilóztam a BigX1100-zal, elvittem a biogáz üzembe, beburítottam a betonfalak közé, megerjedt és kezdem belehordani tolólapossal abba a két kicsit fekete hengerbe. Csakhogy a gyári kanál 4500-as értéke nekem kicsi volt, így átírtam 20.000-re. Nem tudom, hogy ettől, vagy mástól, de amikor láthatólag kifogyott a betonfalak közül a siló, akkor a bal felső sarokban még azt írta, hogy van ott 80.000 liter, de nem lehet látni, és új erjeszteni való cuccot meg nem tudok vinni oda, mert azt írja, hogy nem fogadja el. Tehát úgy érzékeli, hogy van még ott erjesztett cucc. De nincs!!Na mostmár érthető volt?

-
-
GrooveHero
addikt
Ma esti tesztalany
Végre talán lesz valami értelmes(ebb) megoldás.krisztian167 a fórumon TILOS a WAREZ

-
GrooveHero
addikt
Köszi az infót, de én most első sorban a játékbeli CR1090-es NewHollandhoz hasonlítanám. Az 410k+ a vágóasztal. Ez meg 495k+vágóasztal. Úgy gondoltam, hogy ha már űrtartalmora is kevesebb, st,b akkor legyen 395k+vágóasztal.
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok.
A modok között talátlam egy frankónak tűnő Claas 780-as kombjánt, de még nem tudtam megvenni, nem volt great demand canola-ból, sem barley-ból.
495.000 euróba kerül+100k a vágóasztal, amit gabonára való. Ha a CR1090 nagyobb kapacitással, meg hát valjuk be jobb kombájn, stb...csak 410.000 euró, akkor reális lehet a 395.000-es ár a Claas-ért? Mert akkor átírom annyira. Meg a vágóasztalt is.
A csalást teljes mértékben ki akarom zárni.
-
GrooveHero
addikt
Üdv.
Egy Claas Lexion 780TT-nek menniy lehet kb. a reális munkasebessége? Mert most aratás közben 17-tel megy, amit egy kicsit soknak tartok, sztem olyan 10 körül kéne belőni.
-
GrooveHero
addikt
Na én is úgy gondoltam, hogy nem gyűjti, hanem maga mögé rendezi, szóval nem kell hozzá rendsodró.
Köszi mindkettőtöknek
-
GrooveHero
addikt
Bocsi, valóban összekevertem a kettőt. De hát csak egy betű a különbség na

De akkor is...192km/h?
-
GrooveHero
addikt
Egy kis off.
Remek mod-ok vannak mostanság. 200m3-es pótok, Krone BigM 500 fűkaszáló, ami már maga sem valós, de egy remek modder elkészítette a 192 km/h-val előre, és 50k/h-val hátrafelé haladó verziót is.Aztán nem tetszik neki, ha odaírom, hogy reality forever. Már nem is emlékszem rá. A '13-ban is ilyen szar modok voltak az elején? Nem sok használható van. Bár most találtam egy új Westbridge Hills mapot, ami ha jól tudom amcsi map. De miért vannak német táblák a mapon?

-
GrooveHero
addikt
válasz
kerepcsabi
üzenetére
Ha letöltött, akkor nem igazán kellene ezt híresztelni, mert a PH!-n tilos a warez. Szóval ha erre jár egy moderátor és kapsz egy kis büntit, akkor ne lepődj meg.
-
GrooveHero
addikt
A great demand teljesen random, ugye?
-
GrooveHero
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
A modhoster szerepel az általam linkelt fórumtárs hsz-ben, a modhub.us-en mind azok vannak, ami az összes többin, amiket egy nap kb 25x nézek, a másik meg litván, egy qrva betüt se értek

-
GrooveHero
addikt
Üdv.
Ahogy múltkor is írtam, annyit változtattam a játékon, hogy a kanál kapacitását megemeltem 4500-ról 20.000-re. De az a gond, hogy nem tudom kiüríteni a betonbunkert. Van a betonfalak között még 70 ezer liter siló, de a földön nem látszik semmi. És új cuccot nem tudok ide burítani, mert úgy érzékeli, hogy még mindig van ott siló. Ezzel mit lehet szerintetek kezdeni? -
GrooveHero
addikt
Na akkor mi is van ezekkel a vonatokkal? Westbridge Hills-en is el lehet küldeni?

-
-
GrooveHero
addikt
Jelenleg ezzel hordom.
Olyan k-t lehet vele összeszedni és lehet rá rakni rendesen, na

Elölre 7m-es, hátra 13m-es megy, de mivel 13m-t nem tudok vágni, ezért csak 7-et vágok, és rakom össze vissza. Aztán mikor megtellt először alig vártam, hogy vihessem eladni, aztán első kanyarban rotty.
Sajnos elfogyott a fám, ültetnem kell. Amúgy westbridge Hills-en nincsenek olyan nagy fák, legalábbis amiket ültettem, azokból kb 3-4 db 7m-es jön ki. -
GrooveHero
addikt
Erről a vékonyodó végről csinálsz egy screenshotot, hogy hogy is van?
Mert én eddig úgy csináltam, hogy kb. 6-7-8 méterbe vágtam a fákat, kihozott belőle kb 3-4 darabot, azokat pakolom a kocsira és viszem eladni, tehát a komplett fát. Csak darabokban. Gondolom ennél többet nem lehet vele keresni, mint ahogy én csinálom, nem? -
GrooveHero
addikt
válasz
olivera88
üzenetére
The UniversalProcessKit (UPK) is not a mod in the actual sense, but it extends to LS15 functionality to make it easier for modders to equip buildings with features. It does not matter if the building is to be placed anywhere or can be installed.
A Universal Process Kit (UPK) nem egy igazi mod, de funkcionálisan kiegészíti az LS15-öt, hogy a modderek számára egyszerűbb legyen épületeteket tulajdonságokkal ellátni.
stb...
ha kell, fordítom tovább, de szerintem ez a lényeg, tehát a képnek nem hiszem, hogy sok köze lenne ehhez a dologhoz.

-
GrooveHero
addikt
válasz
ObiGabi
üzenetére
Áhh, dehogyis
Csak a siló meg a fa meló lehetne kicsit egyszerűbb. Mondjuk csak azért mondom, mert nincs rendes mod, mint ahogy írtam Ropa Maus, meg valami normális fa szállító kamion (direkt különírva
)
Majd ha lesz mod, akkor nefé' nem fog sírni a szám
Amúgy tényleg, nem vagyok olyan, hogy mindenből az egyszerűbbet keresem, mert ha így lenne, akkor csalta is volna, na de erre az egyre büszke vagyok, hogy beletoltam már vagy 80 órát, de csalni még nem csaltam. Na jó annyit, hogy a kis tolólapos ürtartalmát átírtam 4500-ról 20.000-re, mert annyi volt a siló, hogy még most is azt merném. De az már megvolt, azért megdolgoztam, szóval az nem csalás.
Ráadásul még a peccsek előtti időben kezdtem, amikor jól fizettek a küldik, van is elég sok mindenem. Két CR1090, két lánctalpas New Holland traki, krumpli szedőgép ( a legdrágább
) meg úgy minden. Már csak egy normális traki kéne, aminek az elejére lehet tenni rönkrakodót, és elég magas, hogy kamiont pakoljon. Vagy kellene egy magasabb rámpa.
Kb ennyi.
-
GrooveHero
addikt
válasz
ObiGabi
üzenetére
Ez tegnap este nekem is eszemben volt, bár én a fára gondoltam, hogy azt kéne csinálni, hogy kéne ilyen földbe ásott, kibetonozott teknő párhuzamosan mondjuk 10 darab, mellettük meg a fasorok. És akkor nem is kéne fölszedni a fát, hanem a skorpióval egyből lehetne a kamionra szórni a fát, a kamion teteje pedig kb. egy magasságban lenne a földdel. Nem tudom mennyire érthető a dolog.
De egyébként silóval is frankó lenne, egyből lehetne póttal burítani bele a cuccot. Csak azt kellene megoldani, hogy a betonfalak közül minél gyorsabban a póton legyen a siló. Ehhez kellene a Ropa Maus
-
GrooveHero
addikt
Jó lesz ez, csak köze jött egy kis probléma
Kicsit alacsony a traki a kamionhoz. 
Majd holnap keresek rá valami megoldást, vagy másik traki, vagy valami.
Meg nehéz irányítani a prótot, forog az egyik kereke, olyan mintha alacsony lenne, a kamion hozzá, vagy magas, vagy nem is tudom. Lehet nem a gyári kamion kéne hozzá, hanem ami a modban volt.

-
GrooveHero
addikt
Hali!
Mintha valakinél láttam volna olyan modot, hogy kiírja a kombájnok és a pótok telítettségét. Egyik oldalon sem találtam rá erre a modra, mondjuk azt sem tudom mi a neve. Ez nem valami HUD?

Köszi, ha valaki tud segíteni

-
GrooveHero
addikt
Ja, bocsi, tényleg, igazad van. Összekevertem a kettőt. Az x disc-kel csak magát a búzát lehet lesilózni. A másikkal meg a búza maradékát. Értem most már, így a búza két dologra is alkalmazható. Mint búza eladni, és mint siló. Mondjuk nem lesz belőle annyi siló, mint a kukoricából, de hát valamit valamiért

-
GrooveHero
addikt
Erről a bioüzemanyag finomítóról tudsz mondani valami bővebbet? Sajnos a német nem az erősségem

Többieknek: Köszi a válaszokat, majd még meggondoldom, hogy kezdjek e a szalmával valamit

Fel: Miért jó, hogy az xdisc-el szeded össze, amit a kombájn elszór? Sima póttal, ami felszedi nem ugyan azt kapod? Vagy abból is siló lesz?
-
GrooveHero
addikt
Mennyit fizet? Van értelme egyáltalán "lehajolni" a szalmáért? Mármint amikor a kombájn otthagyja a földön, akkor ugye az után még bálázni, vagy csak simán felszedni...stb. HA pénzben jól fizetne, mint a silózás, akkor azt mondom, hogy megéri vele köszködni, de ha nem, akkor inkább a földre megy egyből a kulti oszt csókol anyád a gizi

más:
Múltkor valaki linkelt egy Fliegl rönkszállító pótot nekem, amit köszi így utólag is. Már kettőt is egymás után kötöttem, de kinőttem őket. Létezik olyan pót, ami nagyobb kapacitású, mint az előbb említett, (értsd: több fa fér fel rá) de ugyanakkor hasonló mód billenthető, szedhető ki belőle a fa? Tehát nem géppel kell kiszedni belőle a rönköket, hanem jobbra-balra nyitható, billenthető.
Köszi előre is

-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Egy kis update. Letöltöttem egy másik szállítószalagot, most már rá tudom csatolni a trakira a trailert, de csak is kis traktorrra, a lánctalpas New Hollandra nem. Viszont amikor el akarnám kezdeni szedni a silót, megint bebugosodik, megint nem lehet csinálni semmit, semmilyen gombra nem reagál. Nagy nehezen le tudtam csatolni a traki elejéről és ment is egyből a lecsóba. Szóval akkor még mindig Ropa NawaRo Mausra várok

-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Tudna valaki linkelni egy normális szállítószalagot? Sajnos amit leszedtem, az nekem bugos, ahogy a képen is látszik. A trailert a trakira nem lehet ráakasztani, ráadásul a conveyor eltűnik a betonban. Amikor az előbb a silóhoz vittem, akkor elkezdte szedni a betonfalak közül a cuccot, de a pótban nem látszott, csak mozgatni tudtam egérrel, se leakasztani, semmit nem tudtam csinálni, csak Ctrl+Alt+Del-lel bezárni a játékot.

-
GrooveHero
addikt
Hm...jónak tűnik. Lehet majd kipróbálom, de ahhoz előbb kellene vennem tübb földet, ahol a gépek tudnak dolgozni rendesen, mert jelenleg csak 3 van, abból 1-re fát ültettem.
más:
Tud valaki ajánlani, valami nagy kapacitású pótot, de olyat, ami a valóságban is létezik? Tehát valami kamion mögé köthetőt mondjuk 60-70-80m3 kapacitásút. A gyári 59.000 literes néha kevés, amikor takarmányt kell hordani eladásra, átírni meg nem akarom, mert az meg má csalás, meg nem is életszerű, hogy 45-600.000 litereket hordoznak.
Köszi előre is
-
GrooveHero
addikt
Köszi srácok a válaszokat

-
GrooveHero
addikt
Köszi, akkor majd ezt kipróbálom. De az apríték készítés. Hát kaparni tudnám a falat...elég gáz, ahogy megcsináltaák, és azt mondod javítva lett? Pff el sem merem képzelni milyen lehetett a daru korábban. De azért viszonylag tűrhető pénzt adnak.
Na akkor veszek egy darut a fatelephez is. Pedig átálltam a traktor+felcsatolható cucc+farönk hordóra, mert a középen csuklós sárga fehér trakitól a hányás keringetett. És most komoylan, szabályosan szédültem, nem szeretem ezeket a középen csuklós trakikat, ezért sincs és soha nem is volt és nem is lesz a 600 loval legnagyobb traki, most nem jut eszembe a neve. -
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Miért nem tudom eladni a képen látható rönköket? 4 méteresre vágtam őket. Rövidek?
Még a témához tartozik, hogy a '13-ban volt olyan mod, ami egy kamion utánfutó volt, és a rápakolt áruk szépen a "helyükre ugrottak". Fa rönkökhöz nincs ilyen? Látszik milyen szépen sikerült elrendezni

Kiidegel ez a szar, biogázazni még nem tudok, állatot tenyészteni sem, a nagy küldik meg adnak 5000 pénzt 90 tonna leszállítás után? Ez egy vicc
-
GrooveHero
addikt
válasz
kerepcsabi
üzenetére
Nincs mit

-
GrooveHero
addikt
válasz
kerepcsabi
üzenetére
A térképen vannak táblával jelölt helyek. Ezek azok.
-
GrooveHero
addikt
válasz
kerepcsabi
üzenetére
Menj a városba, meg még egy-két táblával jelölt helyre, ott fogod találni a küldetéseket
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Rönk szállítására ki mit tudna ajánlani? A gyári rácsos pótok szart se érnek, elég bonyolult felpakolni rá a fát, kihullik, stb. Próbáltam sima Fliegl pótba beletenni, de nem engedi.
Ki mit tudna jánlani?
Köszi előre is
-
GrooveHero
addikt
Az szép sor, lőni lehetne mellette

Amúgy nem tudom, most akarok nekiállni fát vágni. a scorpionkinget már be is szereztem, meg még ültetőt is. Most megyek veszek facsemetéket, oszt haccójjon
Amúgy a19-esa 20-as lesz az nekem is be van füvesítve, de azt kaszálónak meghagytam, mert az van a tehenészethez a legközelebb.Amúgy köszi a választ

-
GrooveHero
addikt
Sziasztok.
Az a dolog működik, hogy Westbridge Hills-en veszek egy földet, és arra ültetek erdőt?
A másik meg a csúszás dolog. Általában melós dolgozik a kombájnnal, de amikor aláállok üríteni, akkor a kombájn folyamatosan csúszik lefelé, van úgy, hogy a kocsi közepén kezd el tölteni, mire a kiürül a magtároló, addigra meg már az elejénél van. -
-
GrooveHero
addikt
leső kérdére a válasz: igen, lehet bálázni.
Második kérdés:
semmire sem jó

max a Krone silózó kombájnnal (415.000 dolcsi az ára a boltban+ az asztal hozzá) lesilózód, beton közé beöntöd, letakarod, oszt mehet a biogáz erőműbe, vagy a teheneknek vágott fűvel keverve kajának
-
GrooveHero
addikt
válasz
zsoltee10
üzenetére
Pedig ott kell. Több helyen vannak táblák, a városban, a farm mellett, meg még vagy 2-3 helyen, a tehenészet mellett is. LEglaábbis Westbrige Hills-en. Nálam 2 perce van állítva. Ami nagyon bejön, hogy vannak olyan küldik, hogy kell valamelyik leadóhelynek mondjuk 50 tonna kukorica. Csak ilyen 6-7k-t ad érte, de a bónusz olyan 2-3-4-500k is lehet. Na abból meg lehet ám gazdagodni.

Én 0-ról kezdtem, megcsináltam 2-3 olyan küldit, meg vagy 40 sima szállítósat, és tegnap megvettem a CR10.90-es New Holland kombjánt. 0 csalással természetesen.
-
GrooveHero
addikt
válasz
speedernet
üzenetére
Hali!
Ha jól tudom akkor az 1-es és 2-tes gomb segítségével. 1-es csökkenti a sebességet, 2 növeli.
Remélem tudtam segíteni. Én is kérdeznék. Mi van a küldetésekkel? Be van állítva, hogy 2 percenkét legyen, de nem jelenik meg a képernyőn, mint anno s '13-ban
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Végre talán lesz valami értelmes(ebb) megoldás.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)