Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- weiss: Autó költségek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Tud valaki önjáró hígtrágya szórót?
dokee78 Ha közelébe ér a kocsi akkor eltellene fordulnia automatikusan. De miért nem használsz Big X et helyette.

-
dokee78
félisten
Van szétszórva pár körbálám,mert kipróbáltam milyen,de nem akarok bálázni.
Nem akarom egyenként traktorral összeszedni,van valami eszköz,mint a kockabála felszedő?Vagy gyújtsam fel?
Másik kérdésemre van help?
-
Fel
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
by Stegei » Wed Feb 11, 2015 3:28 pm
The update on Steam did not involve any gameplay changes. This update only changed some minor things due to changed Steam regulations.
We are currently working on a bigger 1.3 update, that will fix most of the known issues.
Pár napja már megjelent, de amint látható semmi játékmenetet érintő dolgot nem hozott. A jó hír csak annyi, hogy készül a nagobb javítást tartalmazó 1.3.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Napokban valószínűleg várható újabb patch - legalábbis a Steam most töltött le 10.8-t megát az FS-hez (1.2.10)
-
őstag
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
MODS2015.COM ezen nagyon hamar fent van minden.
A Modhoster is friss, én azt jobban szeretem az értékelési rendszer és a kommentek miatt.
Még harmadiknak az FSPortál.hu -t érdemes nézegetni, bár ez nem frissül olyan hamar, de vannak modok amik ezen megtalálhatóak az előző kettőn meg nem. -
dokee78
félisten
Melyik angol nyelvű mod oldalak aktívabbak?
Ahol hamarabb fenn vannak a modok?Euro Truck Simulator 2-nél az ETS2.lt-t használom.
Ennek a testvéroldala jó?--->http://fs15.lt/Olyan TSZ mod van ahol van sár is és akár el is lehet akadni?
-
RCH663
aktív tag
válasz
balkoger
üzenetére
olyan nincs hogy valami túl erős
250 Le felett elég kell legyen, defaultokat nem tudom, nálam egy Claas Axionra vannak felrakva, hogy melyik azt most nem tudom, de vagy a 4. változat volt amit kipróbáltam mire azt mondtam hogy ez maradhat. Iszonyat mennyiségű férc munka van fent. Ahogy látom a modok 90%-át nyugodtan ki lehetne hjintani.... -
őstag
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Nehéz kérdés, a modok teljesítménye sokszor nincs is megadva. Vagy a valóságos teljesítményt adják meg de hasra ütés szerűen állítják be a tömeget és a teljesítményt. Ezért ezekről nehéz nyilatkozni.
A legerősebb traktor a Case Quadtrac 620, ebből van mod amire fabrikáltak tréler csatlakozót, illetve láttam belőle 1000 LE tuning verziót is. De félő, hogy utóbbinak a mozgása hagy némi kívánni valót.
-
őstag
őstag
válasz
domijani0011
üzenetére
Van. Minél erősebb a hardver annál több tehén látszik. Nem tudom mennyi a maximum, de biztosan limitált, különben szaggatna. Egyszer megszámoltam, nálam akkor 20 látszott és annyi is volt éppen.
-
domijani0011
újonc
Sziasztok!
Van valami módja annak hogy a játék közben ne csak 10 tehén jelenjen meg?
Illetve ha ez működhet akkor a birkák és a tyúkok is érdekelnének.
Nagyon köszönöm előre is! -
RCH663
aktív tag
ezt felrakod előre hátra meg e rendes forgatót.
-
ivuful
csendes tag
Sziasztok, a lekaszált fű mennyi idő alatt szárad meg, illetve ha megszárad hogyan, és mire tudom felhasználni?
-
tembopapa
tag
Bocs lassú vtam, az miért van hogy szépen kijön a körbála, utána megyek a csomagolóval és kiírja hogy ez a bálafajta nem elfogadott? Most akkor körbálát lehet-e bevonni fóliával szilázzsá? Melyik bálázóval kell,az alap körbálázóra írta ezt nekem?! Valaki tudja a megfejtést?

-
tembopapa
tag
Üdv gazdálkodók,az alap Bjornholmon játszom,fakitermelek és növényt termesztek. Megpróbáltam a kockabálázást de sztem több vele a macera mint a nyereség mire bepofozom őket az alap átvevőbe. Miután az áruk között szerepel a szilázs lehet hogy körbálázni kéne,befóliázni és így eladni? Egyelőre nem akarok állattenyésztéssel foglalkozni.Mi a véleményetek?

-
olivera88
veterán
Ilyen mod kellene.
[link] -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
üzenetére
Igen..
16gb ram, meg i7 proci ugye nem feltetlen kell ala, de mas jatekoknal nem art az ero meg a memoria sem.
en is az adatlapomon szereplo ketyerevel jol elvagyok. Egyelore eleg mindenre, bar a dying light kicsit zabalja a vga-t. Vagy csere lesz egy 290x-re, vagy megvarom a 3xx szeriat vagy kap meg egy ugyan olyan tesot a vga. -
törölt tag
Sziasztok. Valaki megmondana,hogy egy ilyen géppel,a benne lévő konfiggal, szépen elgurul eza farm 15ös játék? [link]
-
bibiksrác
újonc
[hali! segitséget kérhetnék mért van az hogy kivágtam a fát láncfűrésszel.. és leakarom darálni de nemtudom megfogni a mert egyszerűen nem engedi csak nemtudom hogy miért
valaki segíthetne nekem -
dokee78
félisten
Jobb fenn a betű méretet hogyan tudom növelni?
-
olivera88
veterán
Próbálta már valaki a GPS modot? Left CTRL + 0 val kellene bekapcsolni de nem megy csak a duda szól. Vagy dudát kéne átállítani másik billentyűre?
-
gabitó
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszönöm!
-
gabitó
tag
Sziasztok! Volna egy kis problémám, letöltöttem a fendt 1050-est (de más gépnél is tapasztaltam) Ha kapcsolok hozzá potot akkor olyan mint ha "korcsolyázna" kanyarodás közben, ebben esetleg tudna valaki segíteni! Előre is köszönöm!
-
Land
veterán
Keresek eredeti Farm Simulator 2015 játékot PC-re bolti árnál olcsóbban. Tudtok olcsóbb forrásról?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
tembopapa
üzenetére
mondjuk egy Conveyor Belt Pack V 3.2.8-al
-
tembopapa
tag
Sziasztok,van-e vmi tippetek hogyan lehetne a Bjornholm alapmapban a darált fát felszedni,tán bele kéne állni valamilyen szállítószalaggal? Köszi ha segítetek!

-
Vityaa
tag
Sziasztok,
bjornholm mapon a biogáznál a tárolóból mindent eladtam, mégis azt írja, hogy 1 % és 99 % a tömörítés. Hiába megyek rajta végig nem nincs mit felszedni.
-
olivera88
veterán
Kiszedtem egy gyári gépet telepítési mappából, és csináltam egy modot belőle, mert a texturára akarok egy képet feltenni. De nem sikerült, ezt irja a log.
rror: C:/Users/Oliver/Documents/My Games/FarmingSimulator2015/mods//NewHollandT8/modDesc.xml(0). Error document empty..
Error: Missing descVersion attribute in mod NewHollandT8Üres dokumentum, hát nem tudom honnan szedi hogy üres.

-
RCH663
aktív tag
válasz
tutikas
üzenetére
Szia!
Biztos az egyik mod. Másold ki a mod mappádat, és töröld a tartalmát. Ha így megy, akkor jöhet a keresgélés hogy melyik.
Nekem valamelyik traktornál volt valami elbaltázott textúrázás, ami azonnal 4gb memóriát foglalt le magának, és lefeküdt tőle az app. Megkeresed, paraszt üt F8, boldogan tovább szánt.
-
tutikas
tag
válasz
olivera88
üzenetére
Szia igen vannak de a log fájl-ban nem ir errort böngészem a netet hogy mi lehet ez APPCRASH milyen hiba de még értelmes válasszal nem találkoztam azt is irják,hogy kevés memoria okozhatja nekem 4gb szerintem ennek elégnek kellene lennie azért köszi de még nyomozok esetleg ha valaki tud valamit erről az irjon köszi
-
tutikas
tag
Sziasztok segitséget szeretnék kérni alig kezdek el játszani gyári fs15el és kb 5 perc után összeomlik és ki irja hogy a giants müködése leállt és ezeket a hibákat irja de nekem ez sokat nem mond esetleg ha valaki megfogalmazná nekem emberi nyelven mit lehet csinálni mert idegesítő hogy amit addig melóztam az semmissé válik előre is köszi Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: FarmingSimulator2015Game.exe
Alkalmazásverzió: 6.0.2.0
Alkalmazás időbélyegzője: 5485a88b
Hiba – modul neve: FarmingSimulator2015Game.exe
Hiba – modul verziója: 6.0.2.0
Hiba – modul időbélyegzője: 5485a88b
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0000000000415109
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: fb90
További információk 2: fb901707d2968db71afa718e376411f0
További információk 3: 626b
További információk 4: 626bb7c240ba4e11f919faf3800ce2bc -
drunkyboy
aktív tag
Végre... vártam már egy ilyen modot is. Erdőgazdálkodók figyelmébe ajánlom ezt a "kis" mulcsozót, ezzel könnyebb az ottmaradt fatönköket ledarálni, nem azzal a kis játékszerrel, ami eredetileg van.
Nálunk is ilyesmit használnak az erdőn, pont ilyen 936os Fendt-el (videó)

-
LaMazZz
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
jaja kell hozzá rendesen GE ismeret

nem tűnik könnyűnek egyáltalán de azért lehet megpróbálom
még gondolkodok rajta
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Valaki le tudná írni, hogy tudok átrakni fs 13-ból mappot 15-be?
Mert a Central Kansas v2 mapot szeretném átrakni ami kedvencek közt a 13-asba. -
Gegmen
csendes tag
Ja és a crouseplay sem olvassa be a térképet.

-
Gegmen
csendes tag
Nem tudom miért de nekem a bantikow állandóan lefagy.

-
őstag
őstag
Még mindig ez a Bantikow ... most meg a szarvasmarháknak nem tudok vizet adni. Valaki megtalálta már hol kell feltölteni nekik vízzel?
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Az a pot marha jol nez ki oldalara billenve

Lehet a jobb hatso defektes?
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
donmackó
üzenetére
Éhun van e

Alali mod packEz az 1.4, van már 1.5 is belőle.
-
őstag
őstag
válasz
donmackó
üzenetére
Reggel 7 - kor vagy 7:30 - kor nyitott ki magától a kapu, igaz először nekem sem ment hiába tekertem 120x az időt, de aztán egyszer csak kinyílt.
Amúgy visszaállítással mindent ki lehet hozni ha éppen zárva is van.Nehéz összeszedi a stílusban passzoló gépeket. Van pár modpack, de javítgatni és gyomlálni kell őket
-
donmackó
addikt
Aham. És kérdem én a szerkesztőket, hogy milyen kanállal pakoljam ha nem adnak az elején? Jó tudom, arassak, adjam el és vegyek egyet. Neked amúgy mikor nyílt ki a járműbolt kapuja? Én ott álltam 24 órát 120x-os gyorsítással, de egyszer nem adta hogy nyitható, vagy nyílt volna magától. Sajna benn ragadt a bálavillám.

-
őstag
őstag
válasz
donmackó
üzenetére
Köszi, ezt ismerem, de nem akartam egyből kicselezni a készítőket.
Egyébként már meg van a megoldás, de kell hozzá kanál és pótkocsi is ami tud magot és műtrágyát.
A Getrteidewirtschaft nevű helyen lehet vételezni, és ezt kell beszállítani a fő telephelyre, ahol le lehet borítani, majd ismét csak kanállal kell pakolni az eszközökbe. Elég macerás. -
őstag
őstag
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
Kiidegel ez a Bantikow. Nem is értem miért ilyen népszerű itt a topikban.
Hosszas kocsikázás után sem találtam meg hol lehetne magot és műtrágyát vételezni.
Valami homályos utalás van a pdf -ben,hogy előbb oda kéne szállítani, de, hogy honnan és mivel.
A pdf -ben van kép egy extra vetőmag triggerről is. Azt se sikerült megtalálni. -
fRooStzzZ
senior tag
A 13-ban is volt mar olyan, hogy nyitvatartasi idoben megy a kapu, onnantol vege.. En is varhattam, mire kinyitott az uzlet.

Parszor szenvedtem vele, mire rajottem mi a hiba..
Mentes nelkul kileptem.. Ujra.. Gepek osszevasarol. Mire kesz lennek, este van, es mar nem tudok kiallni,...
Minden vasarlas utan egybol kialltam az udvarrol
-
chevyfan
tag
Üdv!
Mi a megerjedt siló (nem tudom, mi a hivatalos neve...) leggyorsabb/leghatékonyabb eladási módja? Csak a homlokrakodóval lehet, vagy van valami más módszer?
-
őstag
őstag
Bantikow mapon nem nyílik járműbolt kapuja, nem lehet kihajtani az udvarról. Ez csak nálam van?
A többi kapu működik. -
Gegmen
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Update 01.05. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

250 Le felett elég kell legyen, defaultokat nem tudom, nálam egy Claas Axionra vannak felrakva, hogy melyik azt most nem tudom, de vagy a 4. változat volt amit kipróbáltam mire azt mondtam hogy ez maradhat. Iszonyat mennyiségű férc munka van fent. Ahogy látom a modok 90%-át nyugodtan ki lehetne hjintani....

valaki segíthetne nekem

Ha esetleg van gyűjteményed, az megoszthatnád akár priviben.