Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Hova vigyem a bálát?
-
KisBundi
őstag
A súlyok moshatóságára van már vmi megoldás?

-
SparrowHUN
tag
válasz
Newyorker
üzenetére
Dettó ugyanez.
Csak Nálam apám körzeti megbízott volt és állandóan a traktorosok körül volt mit tennie, aztán mellettük ragadtam egy fél napra. Most meg már a logisztikában utazok (bár ebben van kamion is és fuvarozni is kell bőven).
De Mi is így vagyunk a családdal, hogy lessük, hol milyen gép dolgozik. A 2 éves fiam már vágja a JD és a Claas közti különbséget...
Most egy kis NH-ban gondolkozunk neki karácsonyra. Tele vagyunk már SIKU modellekkel, mint kutya bolhával... 
-
Newyorker
addikt
válasz
SparrowHUN
üzenetére
Nekem apum a volt Tsz-ben dolgozott annó, szval ezen nőttem fel kiskoromban, csakhát mindig sofőrök mellett ülhettem csak nyilván a koromból adódóan. A munkám teljesen más jellegű lett, de még a mai napig, ha megyek kocsival meglátok egy egy ilyen munkagépet a földeken dolgozni megakad a szemem és nézem milyen márka, milyen típus, stb stb..., ahogy azt kell és ez már nem fog sosem változni

-
jim bcs
nagyúr
válasz
lacibacsi
üzenetére
Nem jó helyen keresed. Ha jó a mod akkor megtalálod mégpedig úgy hogy ne az alapban keresd hanem fent jobb oldalt a jobbra nyíllal léptesd tovább, ott márkákra bontva megvan minden de nem a tieid így itt is léptesd tovább jobbra és ott lesznek külön csak azok a modok amiket te raktál oda.
-
lacibacsi
addikt
Üdv! Ha beteszek egy letöltött mod-ot, amelyben a modDesc fájlban nincs pontosan megadva a machine type, akkor nem látom a boltban az eszközt. A 13-ban a nem szabvány elnevezésű modokat szépen utánapakolta a többinek, csak éppen a kategória név volt sokszor egy kutyulmány. De legalább ott voltak. Most nem tudom előcsalni ezeket. Amikor az ember próbálgatni akarja a különböző eszközöket, akkor nem szívesen szerkesztgetem a modDesc-et, mert lehet, hogy 5 perc után amúgy is kidobnán, így nem éri meg vesződni vele. Van valami megoldás erre?
-
SparrowHUN
tag
válasz
Newyorker
üzenetére
Szia!
Az is.
Én mondjuk már jó ideje csak single-t játszok, mert ebben a játékban, kifejezetten sok a "gyerek" (ez persze érthető is), és egyik-másik multiban több kárt csinálnak, mint hasznot (tisztelet a kivételnek). Szóval jó rendesen kell szűrni a társakat. De ez egy magánvélemény.
2009 óta játszok és valahogy mindig le tudott kötni (így 30 felett is
). Mondjuk Én sokáig mapokat építettem, de azokon is csak egyedül játszok. Hogy mit érdemes? Legelölről kezdeni, szépen a minimál gépektől és egyre jobban fejleszteni mindent (eleve ez is a fő cél).
Én pl. úgy kezdtem ezt, hogy kezdő gépekkel indultam, 50k hitel, megvettem a fa szállító pótot, meg egy motorfűrészt. elszórakoztam Vele így egy ideig, aztán egy szinttel feljebb léptem. Sose ugrottam akkorát hogy mondjuk kezdő traki után a legnagyobb NH. ( A kezdő Deutz-okat kifejezetten sokáig nyúztam. )
Aztán ha már volt annyi pénz, hogy tudtam venni plusz 2-3 földet, akkor aztán bele kell csapni lecsóba. Tárcsázás, vetés, műtrágya, aratás. Egy idő után bepunnyad a játék. Akkor belekezdeni az állattartásba. Ha már azon is túl vagy, újra favágás, földszerzés.
Én személy szerint mindig is vagyon szerettem az LS-t, ha egy kicsit bele is untam, 1-2 hónap után újra nekiálltam...
Na meg persze kell egy kis beleélés is.
A fiam imádja, a lányom egy kicsit kerülgeti csak (talán mert nincs MyLittlePony-s traktorom) . 
Szóval nagy buli, aki egy kicsit is látta gyerekként a gépeket vagy egy kicsit is érdekelte, annak kifejezetten csemege ez a játék, hiszen azt csinálhatod így, amit amúgy nem biztos, hogy bevállalnál.
üdv.
-
apach
senior tag
heh. tök jó.
full "új" emberek is elkezdtek lsezni.
PH addikt tag, meg stb, ami azt jelenti gondolom, hogy nálam is régebben itt van fórumban. csak nem ls fórumban. ennyi.
Ez tetszik.Mit érdemes tenni hogy hosszabb ideig lekössön?? Hm. egyszerű a dolog. kezdj el multizni, és amikor 3-4 társsal "összeszoktok", játszotok, nincs kedved egymagadban már tovább játszani.

Saját tapasztalat.
Remélem ma már megint tudok menni drága jó társaimhoz multizni! igaz, még ls13 ban. 
-
Newyorker
addikt
Kezdő játékos vagyok, mit érdemes vele játszani, hogy hosszabb távon lekössön?
-
drunkyboy
aktív tag
Nekem működött munkással is a kaszálás a 13-ban. Csak olyan föld kellett, ami körbe van véve utakkal, vagy egyszerűen körbe szántottam a területet. Volt valami Krone (vagy Claas?) prototípus, amivel a munkás szépen megpakolta a puttonyát, én meg Krampe BB 900-al hordtam el a silóba.
Lehet működne a 15ben is, csak még nem tudtam kipróbálni, még beszerzés alatt van a játék
. -
dokee78
félisten
Ezt traktor után nem tudom kapcsolni
-
vhw
addikt
válasz
KisBundi
üzenetére
Miért vetne füvet, amikor Westbridge hills tudtommal tele van nagy kiterjedésű szabadon kaszálható területekkel a termőföldek körül?

A '13-ban el lehetett "cseszni" a termőföldeket, ha telibe szórták fűmaggal; onnantól kezdve megszűnt különálló föld darab lenni, beleolvadt a környező füves területbe; a bérmunkások ugye nem működtek füves munkákhoz. A termőföldet visszaállítani pedig csak manuálisan lehetett szántással.
Kíváncsi lennék változott-e ez a 15-ben. -
dokee78
félisten
válasz
GrooveHero
üzenetére
Köszi.
Füvet hol tudok venni,mert a kertészetnél csak facsemete volt.
Cukorrépának sincs felhasználható maradéka?Van valami leírás ezekről? Városi vagyok.

-
GrooveHero
addikt
leső kérdére a válasz: igen, lehet bálázni.
Második kérdés:
semmire sem jó

max a Krone silózó kombájnnal (415.000 dolcsi az ára a boltban+ az asztal hozzá) lesilózód, beton közé beöntöd, letakarod, oszt mehet a biogáz erőműbe, vagy a teheneknek vágott fűvel keverve kajának
-
dokee78
félisten
Szakszavakat mellőzöm,mert nem ismerem.
Búza után ugye lehet bálázni.
Kukorica maradéka mire jó? -
Dj Sügi
őstag
Ez így már ok. Kösz!
Bálázóval is lehet szilázst gyártani minden növény szárából? A csomagológép az árpa bálára azt írta, hogy nem támogatott! Vagy nem mindegy mivel van betakarítva a termény?
Szerk: A permetezés és a műtrágyázás közül elég csak az egyiket megcsinálni vagy mindkettő kell? És teljesen mindegy, hogy mikor vagy minden növénynél más érési fázisban? -
juhiati
aktív tag
Sziasztok! Valaki egy kis multizás a Farok féle TSZ mapon? Steam-et tudok adni: juhosati
-
XmoD
senior tag
x360 gamepad tamogatas mar elegge turheto lett a mai tesztjeim alapjan. Lassan kormany es joystick teszt lesz... meglatjuk mennyire konnyu ugy dolgozni.
-
jim bcs
nagyúr
Fliegl 266 KRONE v1.0 _ez tökéletes
de a gyári Fliegl TMK 266 Bull is megteszi, vagy ha nemakarsz kínlódni a póttal akkor egyből Krone BIG L500 Prototype V 1.5 Combine
-
zsoltee10
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Én a másik mapon kezdtem. Na mindegy, asszem elkezdem kb. elölről az egészet, mert eddig virágbolti verzióval toltam unalomból, de ma megjött a cdgalaxistól az eredeti dobozos. Akkor j9öttem rá, hogy nincs a notiban optikai meghajtó.

-
zarew
senior tag
Szevasztok! Krone Big után hogyan lehetne valamit akasztani,hogy beleszecskázzon? Még modot sem találtam. Mit bénázok el? Valami kuplug,vagy eféle?
-
tttzshd
tag
válasz
KisBundi
üzenetére
ez a baj a játékkal hogy akár mennyire próbálják de a karrier mód messze van a jótól
nem egy Ubisoft karrier módot várok de azért ennél picit több kéne ,és nem hiszem hogy olyan nagy meló lenne...biztos sokaknak egy idő után benne van a fejébe (mint nekem)hogy minek is csinálom és szenvedek a szántással órákat amikor ott a favásás /könnyű pénz ?Akár mennyire is élvezetes vetni/szántani ..aki tudja hogy kell a pénz az előbb utóbb fát vág utána meg a sok lé miatt nem lesz kedve játszani a játékkal..kurva favágás elvitte a kedvemet a játéktól pedig tök jó volt látni ahogy gyülik a pici pénzem a szántástól erre ...ááá
-
Wildgreen
aktív tag
Szia!! Műtrágya szórásnál lehet felvenni munkást de a föld végén meg áll és nem dolgozik tovább! Neked kell újra ráfordulni a főldre és H! Egyébként próbáltam én is 2 traktorral hogy elöl a műtrágyaszóró hátul a vetőgép de ahogy felveszem a munkást a műtrágyaszóró leáll! Remélem erre lesz megoldás!! Valaki esetleg tud erre valamit? Vagy csak mi vagyunk szerencsétlenek?

-
jim bcs
nagyúr
hálás köszönetem
csinálja is, majdnem 1 hete rohangálok, még kezdő vagyokegyenlőre 1 kérdésem még lenne:
Hogy lehet épületeket elhelyezni mert sehogy nem akar sikerülni, minden mod megjelenik kivéve az épületeket és hogy lehet a térképeket szerkeszteni hozzáadni-elvenni, vagy milyen külön progi kell hozzá? -
vhw
addikt
válasz
speedernet
üzenetére
Ohh bocs, valamiért úgy jött le még ezt is kevésnek tartod.
jim bcs: tab? előző részekben így működött.
-
jim bcs
nagyúr
Sziasztok!
Hogy lehet az egyik járműből a másikba ugrálni, hogy ne kelljen egyesével mindhez odarohangálni?
-
speedernet
aktív tag
Na most mielőtt írsz egy picit utána nézel ha nem értesz hozzá, akkor bölcsebb lettél volna. Szántási sebesség 6-10 km/h ekétől és talaj típustól függően, aratni szintén 6-8 körül szoktak mert ha 15 km/h val tennék akkor több terményt hagyna el mint amennyit betakarít.... Szóval ha már szimulátor akkor ne dolgozzon autóverseny sebességgel!!!
-
larpi
tag
Ez nem az én műfajom, én szeretek normálisan gazdálkodni. Szántok, vetek, aratok ahogy az igaziból is történik.
Az erdőt is művelem, kivágok egy darab erdőt, legallyazom, levágom a törzsek felső harmadát és ezekből faaprítékot készítek, a szép törzsek meg mennek a fatelepre. Végül újra telepítem csemetével a kivágott részt.
Csak így nyugisan, számomra így van értelme. -
vhw
addikt
válasz
speedernet
üzenetére
Mégis mennyivel óhajtanál szántani?
Szimulátor kell vagy autóverseny?KisBundi: uhm... nem muszáj fát vágni...

-
tttzshd
tag
nem ültetni kell ...hanem egyből letehető nagy fát veszel (easy módban próbáltam) 7 ezerért amit pár perc alatt kivágsz és be is dobod egyből a tóba a fatelepen ..nekem 50k volt a legtöbb 1 fáért...az hogy könnyűn vagy nehezen játszol,nem látom értelmét ezek után ....bár azért ez még mindig jobb mint ha csalnál

-
speedernet
aktív tag
Üdv
Nem tudja esetleg valaki h h tudnám módosítani a munkás sebességét? mert nevetséges h 15 km/h val szánt......
-
dokee78
félisten
Agroliner HKD 302-ból van jelenleg 2 össze kapcsolva ezzel szoktam a learatott terményt szállítani.
Vettem egy nagy pirosat ami 40.000 l-t tud szállítani,de nem fér a kombájn alá.
Van valami nagyobb pótkocsi ami alá fér az alap kombájn alá?Én hülye elfelejtettem menteni,és megérkezett egy kék halál.

Pipa lettem hogy oda lett a sok termény ezért egy kis csalást alkalmaztam. (300.000 €)
De lehet holnap újra kezdem. -
zoli121
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Valaki kivágta a fatelep környékén a fákat
Amúgy tudod ki gallyazza le meg darabolja fel mikor csak 20 métert kell vinni 
-
juhiati
aktív tag
Miért van az hogy a megvehető (pl gép, szerszám vagy lerakható) mód nem müködik (nem látszik a boltban)? Minden más jó (pl autocombine, mapok).

-
tttzshd
tag
Sajnos a favásás megöli a játékot ! Túl sok pénzt lehet vele keresni !1 milla az este simán összejött

-
pokers
senior tag
Így igaz, képes legurulni a domb aljáig. Ez az egyik.
A másik, hogy vannak "szellem" rönkök, amiket látsz, de megfogni nem tudod, és még járművekkel is átmehetsz rajtuk
A skorpió eszméletlen hatékony, félméteres léptékkel tudod állítani a vágáshosszt egész 5m-ig. Vigyázni kell vele, mert seperc alatt kiirtható vele az egész erdő, csak utána az összes hajad kitéped, mire felpakolod, vagy ledarálod a rönköket
Amit hiányolok, hogy nincs a gépparkban olyan eszköz, amivel ki lehetne vonszolni a kivágott fákat a dimbes-dombos területről, hogy ne guruljanak össze-vissza. -
ObiGabi
aktív tag
Sziasztok!
Nekem még nem sikerült beszerezni az új játszó, így a Ti írásaitokból, ill. a videókból szemezgetek. Számomra úgy tűnik, hogy azért sikerült elég sok pozitívumot beépíteni az új verzióba, ami örvendetes. A fakitermelésről még nem sok szó esett, gondoltam keresek videókat. Az egyik videó tanulsága szerint, ez a terület még egy csiszolatlan gyémánt. Bízom benne, hogy egy komolyabb javítással orvosolják a kezdeti hibákat. 24:15-től link
-
olivera88
veterán
Utána néztem a problémámnak. Ennek. [link] Nem is VGA a hibás hanem valami szoftveres gebasz lehet.
Farming Simulator FAQQuestion: Error: Could not init 3D system. Shader Model 3.0 is required.
Answer: Please install the latest video drivers.Question: Graphics card does have Shader Model 3.0, but the game is still not running and shows: Error: Could not init 3D System.
Answer: Rarely OpenGL is not correctly installed. This may caused by old drivers (conflicts) which haven't been removed properly from the system. Please check your currently installed OpenGL version. Download and install the following tool:
» OpenGL Extensions Viewer
Run this tool and check your OpenGL version on the first page. Is your value smaller then 3.0 your graphics card doesn't have Shader Model 3.0, the driver is too old or is not correctly installed. Uninstall all graphics drivers and try to reinstall the newest driver. (NVIDIA, S3, Intel or AMD/ATI)A diriverem a legfrissebb. A Shader az megfelelő mert az Intelé 4.0. Tehát az Open GL el lehet a gond akkor.
-
RCH663
aktív tag
válasz
Newyorker
üzenetére
Szia! A jelenséget "stutter"-nak, vagy mikro lagg-nak hívják. Nagy 3d-s területeket modellező programokban menthetetlenül elő jön. Az oka mélyen a cpu kezelésben keresendő. Sajnos atom biztos ellenszere nincs. A legjobb megoldás, ha atomerőműved van brutál vga csatoló sávszéleséggel, meg ssd.d sata3-on, a programot meg belövöd úgy, hogy kb 120 fps-t tudjon, aztán lekorlátozod a vsync-el 60-ra. Így kicsit kevesebb lesz.

-
zsiz
őstag
nem kapcsolta le, de nekem úgy tűnt, hogy mikor fedésben szórta mintha lassabban fogyott volna a pénzem. lehet hogy csak nekem tűnt úgy. különösebben nem is foglalkoztam vele. de az tény, jó hogy megcsinálták hogy ezt is tudja a munkás

a raklapkezelés fizikája egész jó lett, meg úgy az egész. tetszik, hogy ha nagy a súly hátul akkor fordulásnál mennyire tolja ki az elejét, tetszik ahogy dolgozik a futómű a gépek alatt. a koszolódás is jó lett, viszont ahogy mosni lehet a gépeket az nem tetszik. és a bálák fizikája is elég rossz továbbra is (de határozottan jobb mint a '13-ban). jobban érezni azt is, hogy a csatolmányoknak súlya van. sok apró részletben rengeteget javult a játék az előző részhez képest.
-
GrooveHero
addikt
válasz
zsoltee10
üzenetére
Pedig ott kell. Több helyen vannak táblák, a városban, a farm mellett, meg még vagy 2-3 helyen, a tehenészet mellett is. LEglaábbis Westbrige Hills-en. Nálam 2 perce van állítva. Ami nagyon bejön, hogy vannak olyan küldik, hogy kell valamelyik leadóhelynek mondjuk 50 tonna kukorica. Csak ilyen 6-7k-t ad érte, de a bónusz olyan 2-3-4-500k is lehet. Na abból meg lehet ám gazdagodni.

Én 0-ról kezdtem, megcsináltam 2-3 olyan küldit, meg vagy 40 sima szállítósat, és tegnap megvettem a CR10.90-es New Holland kombjánt. 0 csalással természetesen.
-
zsiz
őstag
a '13-ban is tudott műtrágyázni. a gép elejére a műtrágyaszóró, hátulra a vetőgép. szóró beindít majd munkás felbérel és megcsinálta szépen. viszont a '15-ben ez nekem nem működött, kikapcsolja a műtrágyaszórót mikor elkezd vetni. külön, csak magában a műtrágyázást viszont megcsinálja. lehet hogy itt is meg tudja egyszerre csinálni, csak másik gép kell hozzá, azt nem próbáltam.. nincs feleslegesen elszórható pénzem, csalni meg nem akarok

-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Van az alábbi gépem:
apaplap:ASUS M5A99X EVO
cpu :AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 BOX Black Edition
ram
INGSTON 8192MB HyperX XMP DDR3 1600MHz CL9
ssd :A-DATA 60GB SATA3 2,5" S511 AS511S3-60GM-C
hdd: 2 db SATA-s régi (ezen a játék)
vga :ASUS ENGTX560 Ti DCII/2DI/1GD5 PCIE
táp :Thermaltake blue evo series 750w moduláris
cpu cooler
OOLINK corator ds
ház :SHARKOON T9 Value
dvd+-r
ptiarc 7263sFeltettem fullra a felbontást, a méretet, illetve az élsimításokat. Szaggatásmentesen megy a játék, de néha pl 1 mp-re megakad, de utána megy tovább :S mi az oka?
-
WhiteHawk24
tag
Nem kell a munkásnak semmi a trágyázáshoz. Üres tartállyal is vígan eldolgozik. Csak pénz kell neki. Egyébként minden trágyázási módszerrel elboldogul a munkás. Talán csak a kombájn kiürítése és a termés elszállítása az amit nem tudnak elvégezni.
Egyébként van valami különbség a trágyázási módszerek között, vagy mindegyik duplázza a termést?
-
larpi
tag
Nekem is tetszik a 15 fizikája, jobban közelít a valóságoshoz, itt nem lehet pótkocsi szerelvényekkel árkon - bokron, hegyen- völgyön keresztül furikázni. Nehezebb pót szabályosan letolja a gyöngébb trakit a lejtőn ha egyáltalán fel bírja húzni.
A kezdő 135LE traktor az orrán silózóval, utána egy könnyű pót, elszalad kb 24km/h-val, bekacsolom a silózót már csak 7-8 km/h a sebessége, kis lejtőn felfelé silózva szinte megáll.
Szerintem a talajerő utánpótlás maradt a régi: műtrágya, folyékony műtrágya (permetezés), trágya és hígtrágya ezek közül elég egyet elvégezni és maxon van a termés.
Viszont nagy előny hogy a munkás a műtrágya szórást és a permetezést el tudja végezni. -
zsoltee10
addikt
Inkább fejlettebb a 2015-ben, mert benyomod a 3-assal a tempomatot és 1-2 gombbal tudod állítani fel-le 1km/h-ként.
Küldetések nem akarnak jelentkezni. 10 órát toltam a játékba, de még semmi, pedig 5 percre van állítva a gyakoriság és vettem egy New Holland T4.75-öt is homlokrakodóval. Felmentem az egyik hirdetőtáblához is, de semmi.

-
vhw
addikt
válasz
zsoltee10
üzenetére
Ezek szerint a fizika valamivel változott, megkockáztatom; javult.
Ez hiányzott/hiányzik a '13-ból, hogy egy ~100-120 LE gép már szinte bármire elég, a legnagyobb kultivátort, tartálykocsit, vetőgépet bármit megfelelően kezel - nem igazán láttam semmi értelmét a 200-300...akárhány lovas nagy traktoroknak - plusz egy érv a 15 mellett.Ezt a permetezős dologot is jó lenne tudni - adna pluszt, ha ezt is érdemes volna csinálni trágyázás mellett.
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
itt 15-be csak 3-as tempomat van?
mert 13-ba volt 1-es 2-es 3-as és 4-es, nekem ez fura meg szokatlan is most ez így, hogy csak 3-as tempomat van.
ezt beállításokba belehet állítani vagy nem és marad csak a 3-as tempomat ha szükséges használni persze? -
tttzshd
tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Köszi !
xml-hez értők vagy aki tudja hol lehet beállítani a LOD -ot ?
:kép .ezen a képen jól lehet látni ami engem idegesít ..van egy kör távolságán belül tölti be a részleteket és ezt akarom kitolni !
Az editorban pont ezt az egy beállítás nem létezik
..különben árnyékot már sikerült belőni mert az is 15m-ként ugrott elő max grafikán idáig.
De egy nagyobb mező fele már csúnya ..biztos valahol xml-ben megvan ez a beállítás csak én nem találtam meg.valaki tudja hol lehet ?
-
zsoltee10
addikt
A valóságban a nagy cégek egy része már áttért a forgatás nélküli talajművelésre és nem szántanak, hanem nehéz kultivátorokkal és megfelelő vetőgépekkel dolgoznak. Attól még lehet a birtokon eke, hogy nem használod. Én mondjuk eladtam, mert úgy kezdtem a játékot, hogy felrántottam még 100e Euro hitelt és megvettem a 25-ös és 30-as földet.

Viszont ekével nem tudom egybe szántani a területeket, pedig a 24-29-30-25 földet jó lenne egy táblába hozni.
Tetszik, hogy végre az eszköz megkívánja az erőt. Az előző részben simán ráraktam a kis csettegőre a nagy vetőgépet, ami finoman szólva is vicces. Itt viszont az alap 90-es lovas gép fele sebességgel bírja húzni a kultivátort, mint a nagyobbik.
Meg vettem egy nagy pótkocsit és a kisebbik traktort a lejtőn úgy keresztbe tolta, hogy öröm volt nézni. 
Kérdés: Érdemes trágyázni ÉS permetezni? Korábban ugye mindegy volt, attól nem lett több termés, ha permeteztem is.
-
vhw
addikt
Hát ha megveszed és látsz a hátulján vonófejet, akkor lehet, ha nem, akkor meg nincs mihez kapcsolni. (vásárlás előtt mentés, ha nem megfelelő az eredmény, akkor visszatölt -> nem buk pénzt -> keres másikat
)Nem bírta felhúzni? Egyáltalán nem vagy csak igen lelassult? (a '13-ban azért az ilyen ~100 LE körüli traktorok el bírták húzni a 2-3 megrakott pótkocsis szerelvényt. Ha be is lassultak, de még nem kellett traktort cserélnem domb közepén mert nem bírt kimászni
) -
dokee78
félisten
Mit jelent a "szárszórás"?
Jó vagy nem jó?Agroliner HKD 302-ből nagy nehezen össze kapcsoltam 3-at erre az Ursus nem bírta emelkedőn felhúzni,persze nem üresen.
Ezen kívül melyik pótkocsiból lehet 2-t össze kapcsolni?
Modok nélkül.Valahol lehet látni mikor és hogyan halad a termény?
-
apach
senior tag
Már ilyenek IS vannak! Van egy nagyobb pack is több variációval a 2 gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Mondjuk Én sokáig mapokat építettem, de azokon is csak egyedül játszok. Hogy mit érdemes? Legelölről kezdeni, szépen a minimál gépektől és egyre jobban fejleszteni mindent (eleve ez is a fő cél).
full "új" emberek is elkezdtek lsezni.

, amúgy meg ott a 2 pót az mindkettő tökéletes ha már reálisak vagyunk
Nem létezik a valóságban.. Maradjunk reálisak.
nem egy Ubisoft karrier módot várok de azért ennél picit több kéne ,és nem hiszem hogy olyan nagy meló lenne...biztos sokaknak egy idő után benne van a fejébe (mint nekem)hogy minek is csinálom és szenvedek a szántással órákat amikor ott a favásás /könnyű pénz ?Akár mennyire is élvezetes vetni/szántani ..aki tudja hogy kell a pénz az előbb utóbb fát vág utána meg a sok lé miatt nem lesz kedve játszani a játékkal..kurva favágás elvitte a kedvemet a játéktól pedig tök jó volt látni ahogy gyülik a pici pénzem a szántástól erre ...ááá

Amúgy tudod ki gallyazza le meg darabolja fel mikor csak 20 métert kell vinni 

ptiarc 7263s