Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
nem multizok.akkor úgy is jó?
-
törölt tag
Sziasztok ! A farmba módosítottam az alap mapot, és mikor indítom a játékot bejön előtte egy ablak, ami azt írja,hogy : Hiba: CRC64 fájl ellenőrzés hiba. Az adatok módosultak. Kérlek,telepítsd újra a programot! Mégis folytatod? Ha rámegyek igen,akkor gond nélkül bejön a játék,és betudja tölteni a játékállásomat. De ezt az elején, indulás előtt,hogy lehetne eltüntetni,hogy nejöjjön elő soha? Légyszi valaki segítsen. Ám eredeti a gém.
-
donmackó
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
Beállítások -> Közlekedés menüpont
-
yodamester10
őstag
Üdv!
Lehet volt már ilyen kérdés,az autó forgalmat hogy lehet kikapcsolni? -
törölt tag
sziasztok. valaki tudna abban segiteni,hogy a krumpliültető térfogatát,hol lehet átirni,hogy sokkal több férne bele? Mer baromira idegesítő, hogy 3 parcellát akarok megcsinalni,. de közbe 66szor kell feltöltenem,mer hamar kifogy. valaki? léci.
-
height
aktív tag
sziasztok, az alábbi linken lehet látni, hogy raktam be nővényt a map-ba, de kelés után hiányos, és ha be érik van közte másik nővény, van ezzel kapcsolatban infótok, hogy mi lehet a hiba, akkor nézzétek meg a linket, és osszátok meg velem véleményetek, nagyon szépen köszönöm, ha fordítotok az időtökből rá pár percet.

pnref=story[link]
-
McEacrhan3
tag
Sziasztok. A Nádasdfalva mapon játszok. Vettem 500 tyúkot(
), csak az a bajom, hogy nem tud a tyúk farm 60 tojásnál többet tárolni egyszerre. Ami ennyi tyúkkal kb. 1 játékbeli óra, ami semmi. Ezt szeretném megnövelni, de sajnos nem kaptam meg az erre vonatkozó xml-fájlt. Megköszönném ha valaki segítene ebben. -
Fel
addikt
Előrendelhető a Gold Add-on: [link]
Október 29-től lesz elérhető, 20 dodó az ára (németeknél és a Steam-en gondolom 14,99 euro)."This DLC is only compatible with the Windows version (incl. Steam) and Mac OS X version (incl. Mac App Store) of Farming Simulator 15 (Update 1.4 or higher)". - Annak fényében, hogy most 1.3.0.1 a verziószám, gyaníthatóan kiadnak majd valamiféle javítást is még 29-ig.
-
height
aktív tag
sziasztok, ha script hiba van a log txt be, akkor mi a teendő ?
-
Brucu
csendes tag
Sziasztok !!
A segítségeteket kérném ehhez a modhoz [link]egy gatterról lenne szó amit nem tudok üzemanyaggal feltankolni hogy működjön is !! Telihordtam fával de nem mükszit !!! Ötlet ??
-
Fel
addikt
válasz
donmackó
üzenetére
Ebben a négy képben nyilván nincs benne minden..
Lesz új térkép, Zetor traktorok (kettőt említettek korábban; Forterra, Major, de most úgy tűnik lesz egy régi Crystal is..), két Rostselmash kombájn + egy szecskázó, TATRA nyerges (6x6, vagy 8x8-as felépítményes jobb lenne...), Farmtech trágyaszóró.. Plusz még egyéb limlomok.. Gondolom kb. annyit terveznek hozzáadni az alaphoz, mint annó a '13 Titaniumban.
-
Fel
addikt
Múlt héten posztoltak pár új képet a Gold Edition-ből: [link], illetve ma már az is kiderült, hogy a PC-s verzióhoz az Add-on 14,99 euróba fog kerülni.
-
n0tr3adY81
aktív tag
-
Vityaa
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi,
eddig én is eljutottam, de a zöld silóba semmit nem tudok önteni. Ezért kérdeztem hogy mire való.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Google a barátod.
Na vajon mi lehet?De adok még 1 tippet.
Mondjuk "schrot" nevű termény nélkül nehéz lesz megtölteni..
-
Vityaa
tag
Sziasztok,
letöltöttem a schweinemast 2 módot, működik is rendesen, csak a hozzá tartozó schrot silot nem tudom használni. Mi kell ahhoz hogy schrot is termelődjön a silóban? Illetve mire jó a Schrot ?
-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
köszi, mindenképpen megfogadom a tanácsod,.
fruitGrowthFoliageShader.xml lel mi a teendő ?
additionalFruitTypes.lua fájlal is mi a teendő ? -
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
köszönöm sokat segitettél, amit belinkeltem videőt, az nagyon nem jó, kezdhetem elöről az egészet,

-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
üdv, de ahogy elmentem, a fileID-ket is ujra sorszámozta, akkor a növény_density.png fájlok eltünnek, mindegyik nővényé amit beraktam, ennek mi lehet az oka ?
-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
köszönöm a segítséged,

-
n0tr3adY81
aktív tag
Kissé elavult tutorial, és eleve szar. Lehet '11-ben működött, ez így nem fog működni '15-ben.
Ajánlom figyelmedbe a Nádasdfalva mapot, abban plusz növény csak a sunflower (napraforgó). Normálisan van beültetve, működik. Abból ki tudod szedni, és az alapján tudod, hogy mit kell keresned a többi növényre vonatkozóan.
Egyrészről : a plusz növény(ek)hez kelleni fog a zzz_multifruit + zzz_multifruitmodule_standard mod. Ez teszi lehetővé a vetőgépeknek, hogy egyáltalán érzékelje a plusz növényt. Illetve kelleni fog még egy file, az additional_fruittyes.lua.
Azzal, hogy beírod az .i3d -be, csak mint "fólia növényt" tudod használni. Egyszer lerakod a mapra a beállított státuszban és itt a történet vége. Nem tudsz vele mit kezdeni.
Kelleni fog egy üres, mappal megegyező méretű .grle vagy .png fájl, ami tárolja, hogy HOVA is vetettél. Ez mindig a növény_density.grle v. növény_density.png nevet használja, amire van hivatkozás is az <file> részen az .i3d-ben.
Tipp: a fileID számozást minimum 10000-től kezdjük el, vagy még magasabb számmal, hogy BIZTOSAN ne akadjon össze más foliage-el. Akkor fogja újra sorszámozni a fileID-ket, amikor GE-ben rányomsz a mentés gombra.
Ezen a linken van egy normális tutorial, hogy is kell helyesen betenni plusz növényt a mapba.
-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=8KYOu7N8964 a linken látható videó alapján csináltam
-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
üdv
. a nővények amiket be raktam; rye, klee, luzerne, mohn, millet, onion; rozs, here, lucerna, mák köles, hagyma -
Peathee
senior tag
Ma vettem a tescoban egy példányt, és a Steam-en akartam aktiválni. De nem fogadja el a termékkódot. Ez miért lehet?
-
height
aktív tag
sziasztok, raktam be új nővényeket a mappomba, és mikor vetni szeretnék az új növény fajtából akkor, beragad a fűnél és hiába váltok az O-val magot búzára, vagy akármelyik eredeti nővényre nem vált át csak azt a a fű textúrával vet, mi lehet erre a megoldás ?

-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Az alap westbridge mapon csak a telephelyen lehet eladni bálát?
Mert van jó pár, de már teheneknél is raktam le de még így is sok.
Vagy valami ötlet mit kezdjek vele? -
ObiGabi
aktív tag
-
quad35
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítség kéne. Új gépem van. Volt egy jó kis letöltő oldalam valami orosz oldal.De nem találom sehol.Valaki ha esetleg tudja azt megköszönöm.
-
McEacrhan3
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Kösz szépen. -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Ebben a hsz-ben 19 alkalommal használtad. Egyébként space. Vagy a drivecontrol.xml -ben shuttle <false>.
-
Vityaa
tag
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Ez engem is érdekelne, főleg hogy xbox joy-al játszom, de billentyűzettel sem jöttem rá.
-
McEacrhan3
tag
Sziasztok. Valaki tudna abban segíteni, hogy a DriveControl modnál mivel lehet tolatni, vagy tolatásba kapcsolni a gépet? Előre is köszönöm.
-
trakyka
csendes tag
Sziasztok!
Újra raktam a gépet és a játékot is újra kellett raknom ezért,de a mentéseket megtartottam. Az lenne a problémám, hogy valamiért a tükrök mattak lettek és nincs benne a tükör, meg egyszerre nem tudok első+hátsó világítást kapcsolni a gépeket, mint régen. Tudna valaki erre valami megoldást vagy hogy mi lehet a baj? -
Vityaa
tag
Helló
a füvet sikerült eltüntetnem, de ez a virág ott maradt. Hogyan tudom ezt is eltüntetni? Az a baj, hogy giants-ben map szerkesztés közben nem látszik, csak a játékban.

-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
A contest-es MF 8737 csodaszép nagyon baba lett, de azok a funkciók amik IC-vel működnének egy se működik mindegyiknél missingxln10 valami hiányzik.
Gondolom ez másnál is így van. Nálatok fórumozók?
Így is lehet vele játszani de kíváncsi lettem volna az ic-és funkciókra. -
Brucu
csendes tag
Sziasztok !!
Nekem olyan gondom van hogy a haverom megvette a játékot, de nem tud többjátékos módban játszani mert nem jönnek be a szerók Ugyan az a beállítása mint az enyém pach is a leg újabb és mégse !! Ötlet ??? Esetleg a routere piszkál bele ?
-
pavika
tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Szia!
Ha azt szeretnéd, hogy a rába ne satufékkel álljon meg, hanem gurulva, akkor a gép xml fájlban a motor bejegyzésnél, lowBrakeForceScale értéket írd át. Kisebb értékre vagy egy jól működő módban nézd meg az értéket.<motor torqueScale="1.8181" minRpm="1000" maxRpm="2200" maxBackwardSpeed="15" brakeForce="15" lowBrakeForceScale="0.22" lowBrakeForceSpeedLimit="1" minForwardGearRatio="16.5" maxForwardGearRatio="130" minBackwardGearRatio="50" maxBackwardGearRatio="130">
-
pavika
tag
válasz
chipkonzol
üzenetére
Töltsd le ezt a módosítást. Az eredetileg a játékban lévő vágóasztalok vannak benne, annyi különbséggel, hogy tudják a napraforgó animációt.
-
chipkonzol
csendes tag
Sziasztok!
Egy napraforgó asztalt nem tudtok ami meg is van animálva?
Előre is köszönöm -
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
-
tutikas
tag
Sziasztok valaki találkozott már olyan problémával,hogy meg trágyázom a földet de nem tudom alászántani sem alákultivátorozni ott marad a föld tetején esetleg valaki valami okosságot tud mondani eme helyzetre? Köszönöm!!!
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Akkor mi lehet a probléma, ha egy map-on (KulenVakuf) elvileg a pót tudja a terméket vinni, de feltöltéskor nem jelenik meg benne sem látványra, sem fizikailag súlyként. Ez a két termék a homok, és a kavics. A markoló csak akkor indul el, ha megfelelő pót áll be mellé, másiknál ki is íródik, hogy nem tudja szállítani. Próbáltam olyan póttal is, amivel már szállítottam homokot, azzal sem ment. M ár valamikor találkoztam ilyen gonddal, de nem emlékszem a megoldásra.
-
Fel
addikt
A műtrágyára lenne ötletem.. A legegyszerűbb talán, ha keresel egy olyan pótkocsit, ami amúgy is tud műtrágyát fogadni, majd a .zip fájlból kimásolod a megfelelő textúrát ( pl. fertilizerxyz.dds), és azt berakod az átrakód megfelelő mappájába. Ezután az .xml fájlokban hozzáadod a filltypes sorokhoz a műtrágyát (szintén a donor mod leírásából másolva). Nem elég csak a moddesc.xml-ben, mert az ugye csak lényegében a boltban elérhető leírást módosítja, a *modnév*.xml-ben is meg kell csinálni.
-
height
aktív tag
Sziasztok, műtrágya, és vetőmag textúrát szeretnék rakni egy átrakó kocsira, hogy lehessen szállítani, és tölteni a vetőgépeket, műtrágya szórókat,, az a kérdésem hogy mi ennek a menete ?

-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani nekem mi annak az objektumnak, épületnek a neve amibe a begyűjtött szalmát le tudom üríteni, raktározni? (nem csak egy növényt lehetett bele üríteni)
-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék abban kérni, hogy hogyan lehetne füvet vágni és gyűjteni is, kis géppel, rövidebben, mint most? Most elől van a traktoron egy fű kasza, hátul pedig egy gyűjtő kocsi, de ez így nagyon nagy és nem is szed össze mindent, nem tud elfordulni sem mindenhol. Köszönöm előre is a segítséget.
-
Palafi
aktív tag
válasz
olivera88
üzenetére
Pár napig sajnos nem tudtam gazdálkodni, az a fránya munka.

@olivera88: Sajnos még ilyen mélységekben nem ismerem a traktorokat, de talán majd egyszer.

Ettől függetlenül tetszik, és lehet egy későbbi gép ötlet adója.@vacs: Szépen, jól kidolgozott gépek, de valamiért mégsem tetszenek annyira. Engem a kinézetnek is meg kell fognia, akár milyen jó egy gép. Sok esetben az életben is így működik, és nem csak nálam. Viszont az a piros egy tetszetős darab. meg tudnék barátkozni én is vele.
Ha a texturát esetleg megosztanád, persze sokan nem szívesen teszik közkinccsé a saját szüleményeiket.@tutikas: Dombos terepen nálam sem jelentkezett a hiba.
-
tutikas
tag
Nem tudom mi lehet akkor a gond, a többi gép az mind jó visszaesik dombokon a sebesség de ennél van hogy meg is ál, nem nem kell átirni, azt hittem egyszerübb, használom inkább a gyári gépet az viszi rendesen csak gondoltam kiprobálom ezt a fendt-et mert jól nézett ki DONMACKÓ köszi de nem veszödöm vele
-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok!
Olyan segítséget szeretnék kérni, hogy kellene nekem valami gép ami gyors, olcsó és a szállításban tud segíteni, raklapos dolgot tud szállítani, illetve a favágáshoz szeretnék valami olcsó és egyszerűbb gépet, mint ami a játékban van. Az érdekelne még, hogy hogyan lehet azt elérni, hogy a gépek sárosabbak, piszkosabbak legyenek? Köszönöm előre is.
-
Jocohun
tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Olyan gondom van, hogy létre hozok a multiba egy új játékot és játszunk, minden oké de mikor el mentem a játékot és majd később újra csatlakozna hozzám akkor nekik ki írja a játék hogy " Nem tud a többjátékos módhoz csatlakozni" Ha meg portot írom át akkor tud már csatlakozni de akkor meg fagy neki a kép amikor rá kattint az "inditás" ra. De a pályára nem teszi be azaz a játékba. Tud valaki segíteni mi lehet a baj?

-
A moddesc.xml-ből töröld ezeket a sorokat és (elvileg) jó lesz:
<specializations>
<specialization name="PloughingSpec" className="PloughingSpec" filename="scripts/PloughingSpec.lua"/>
</specializations>
<vehicleTypes>
<specialization name="PloughingSpec" />
</vehicleTypes>(#2811) donmackó: én is ezzel számolgatok.

-
Fel
addikt
Kérdés: Hogyan lehet egy modból kigyepálni a PloughSpec scriptet? A .zip-en belüli script mappából már próbáltam törölni, de nem vált be, mert utána nem lehetett megvenni a boltból az adott traktort. A .xml fájlokat is átnéztem, de nem igazán találtam bennük utalást a ps scriptre..
-
tutikas
tag
Bocs de kifutottam az időből olyan kédésem lenne a Norgeholm 3.0 map-on játszom és a növény fejlődés álandoan kikapcsol
mi lehet az oka ha esetleg tud valaki valamit róla nem csak a játék kezdésekor találom kikapcsolva,hanem játék közben bekapcsolom,hogy növények fejlődése pl: átlagosan, 5 perc múlva megnézem és már megint ki van kapcsolódva -
Ugye tudod, hogy ilyen "állat" nem létezik!

Ajánlom helyette a Jukka féle 936-ot, nagyon igényes mod!
Szerintem a zöld gépnek túl világos a színe, ezért kicseréltem sötétebbre a skint!
Kapott magyar rendszámot, matricákat, ablak sötétítést és még pár apróságot (saját gépeim a képen).IC-vel (szóköz bill) a kabinból állítható csomó dolog, ha kiszállsz és a hátsó kerék mellé állsz közel akkor a keréken lévő plusz súlyt kapcsolod be, ha kicsit távolabb állsz, akkor a dupla kereket.
Ha közel állsz az első kerékhez, akkor a sárvédőt tudod eltüntetni, ha kicsit messzebb állsz, akkor a dupla kereket tudod bekapcsolni. Mind a 4 keréknél így működik (második képen Part add/remove felírat)(a képek jobb klikkel nagyíthatóak)

-
Palafi
aktív tag
Eddig egy Fendt traktor sem nyerte el a tetszésemet, de ennek most sikerült. Amióta próbálgatom, azóta nem találtam benne hibát.
-
Fel
addikt
Jéé.. Nem is tudtam, hogy "hagyományos" kombájnnal lehet mákot aratni. Azért a mákszemek eléggé kicsik...
JD fanoknak egy kis ráadás: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ugyhogy most akkor jól állok. köszönöm mégegyszer a segitséget.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)