- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
válasz
ObiGabi #1143 üzenetére
Ezt a Fix it -et én is kipróbáltam, bár nálam nem jelentkezett a fent nevezett hiba. A mellékhatásra voltam kíváncsi, most már nálam is simán kapcsolja fel a világítást, nem akad meg.
Itt olvastam, hogy rendszergazdaként kell indítani a játékot
(parancsikon jobb klikk / tulajdonságok / kompatibilitás / a program futtatása rendszergazdaként pipa be )
Nálam is simábban fut így, az idegesítő mikrolag szinte megszűnt. -
Tomcsi780
csendes tag
SZiasztok bambaság vagy nem de nem tudom hol lehet beállitani a nehézségi fokozatokat a játékba ,tudna valaki segiteni?
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok!! Egy igazán jól megszerkesztett tsz map hiányzik mint pl: 13-ban a Nádasfalva!! Sokkal találkozik az ember de azok mind VIP mappok!
-
FrezeR
senior tag
Én úgy szoktam beállítani a traktort, hogy 80%-nál induljon meg a kombájn felé (ha a kombájn 80%-ot elérte) hazafelé vagy a tárolóba pedig 100%-os telítettség esetén induljon (tehát ha a pótkocsi 100%-on van. Abban az esetben ha már nincs elég termény, akkor kézzel kell neki "megmondani", hogy menjen és hajtson tovább ne várjon a kiürítésre. De ez már csak a munkálatok vége felé szokott lenni. Ha kézzel beállítottad neki a kombájnt akkor mindig odamegy hozzá, (kézi keresés). A beállításoknál én a c jelűt szoktam megadni.
A vetéshez annyit, hogy erre sosem használtam a course play-t én inkább az auto traktort használom oda, azzal nincs bajlódás -
őstag
őstag
Én is így tettem, kivéve, hogy nincs várakozási pont, de anélkül is megy. A megállás alapból ki volt kapcsolva. Elsőre nem működött a pótkocsi kiürítése, de most igen. Nem tudom mit csináltam másképp (szerintem semmit) csak újból felvettem az útvonalat az előzőt meg kitöröltem.
(#1191) FrezeR Csak egy kombájn van, auton nem találta pedig ott volt 100 méteren belül, kézzel beállítottam, azzal nem is volt gond, a kombájnt ürítette. Csak a pótkocsit nem amikor az megtelt. A százalék alapból be volt állítva, kicsit babráltam vele, de nem látok összefüggést, akkor megy oda amikor tele a kombájn (kicsit hamarabb indul el felé), és akkor üríti a pótkocsit amikor tele van ( vagyis egész pontosan még nincs tele, de már nem férne bele egy újabb teli adag a kombájnból)
A behívás volt ami eddig lemaradt. Nem volt logikus, hogy ha a nyerges végzi a munkát, akkor a kombájnból is kell vezérelni. Így már minden működik rendesen. Szokni kell.Köszönöm mindkettőtöknek
Jöhet valami komplikáltabb. Generáltam egy útvonalat vetésre egy adott földterületre. Meg is csinálja, de ami fura, hogy előbb vet egy sort a tábla szélén körbe, utána halad oda-vissza. Ami ennél zavaróbb, az az, hogy a lejátszás kezdetén bekapcsolja a vetőgépet és árkon bokron át úgy megy. Ha a közbülső földek is az enyémek lennének, most azt is bevetette volna egy sávban. Ennek kiküszöbölésére oda kell vezetni a táblához. Csak így meg semmi értelme, ha már ott van akkor simán bérelhetek munkást is a feladatra. Az egyetlen "előny" hogy így nem kell neki munkabért fizetni, mert azt az első indításnál kikapcsoltam (kicsit sokallottam nehéz fokozaton az 1500€ -t óránként )
-
FrezeR
senior tag
A kombájn választás automatikusan van hagyva, vagy beállítottad kézire? Meg kell adni, hogy melyik kombájnt kövesse a traki ha több is van, mert akkor nem kavarodik meg. Azt is be kell állítani, hogy hány százaléknál menjen a kombihoz ürítésre. A végén amikor már nem telik meg annyira a kombájn, akkor neked kell "behívni" vele a traktort.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #1187 üzenetére
Bocs, tévedtem, steamben is választható a magyar nyelv.
-
őstag
őstag
Még mindig course play, valami hibádzik, egy hozzáértő remélem megmondja hol.
Elsőre kombájn követést ürítést szerettem volna, ez nem tűnik bonyolultnak, de sajnos felemás az eredmény.
Man nyerges, Case kombájn, gyári gépek, gyári pótkocsi.
Rögzítettem egy útvonalat, a kukorica tábla közeléből indul, fel a farmra a gabonatároló triggeren át és vissza a táblához a kiindulási pont közelében ér véget. Ezután kiválasztottam a kombájn követést.Mondanom sem kell, hogy hiába állt a tábla mellett a teherautó, mégsem találta meg automatán a kombájnt. Másik, hogy bár a leírás szerint kezeli a drive controlt, ha a motor leállítva, akkor nem indítja be és értelem szerűen meg sem mozdul.
Manuálisan kiválasztottam a kombájnt és járó motorral várakoztattam a nyergest. Megtelt a kombájn, odament, kiürítette majd megállt az utolsó levágott sorban és várt, amíg újra megtelt és így tovább. Eddig úgy ment ahogy vártam. Amikor tele lett a pótkocsi akkor megint félreállt, nem ment el üríteni. Ekkor leállítottam az útvonalat, majd újból elindítottam, így elment leadta, visszajött és folytatta a kombájn ürítését. Végzett a kombájn a táblával, mivel nem lett tele ezért a teherautó nem ment oda kiüríteni csak ácsorgott. Megint leállít, odavezet, kiürít, majd ismét lejátszás és elmegy kiüríti magát.
A kérdés: ez így működik? illetve remélhetőleg nem, akkor viszont user error. Elfogyott a learatható termés és kísérletezni sem nagyon akarok vaktában. Előbb kéne a kombájn követést kiválasztani és utána rögzíteni az útvonalat?
-
-
bostone
addikt
Honnan érdemes megvásárolni a játékot?
Rá lehet venni, hogy magyarul szólaljon meg?
Akinek szánom, nincs jóban a számítógépekkel, de amikor a teszkóban meglátta a farming simulator 2015 dobozát, jelzést kaptam, hogy igényt tart rá, pedig kb 15-20 éve nem játszik pc-n. Én sem. A tanácsotokra lenne szükségem, amatőrök belevághatnak egyáltalán a farmolásba? -
PitLee
őstag
válasz
GrooveHero #1182 üzenetére
A nagyobb traktorokon hátul nincs pótkocsi vonófej csak hashúzó.
Úgy lehet ráakasztani ha előtte egy pl 700kg súlyt felveszel 3 ponttal majd a súlyon már van pótkocsi vonófej vagy kisebb trakit választasz.
Emlékeim szerint én ezt használom, de csak a két frontloader kezdetű van bent a pack-ból.. -
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #1182 üzenetére
Egy kis update. Letöltöttem egy másik szállítószalagot, most már rá tudom csatolni a trakira a trailert, de csak is kis traktorrra, a lánctalpas New Hollandra nem. Viszont amikor el akarnám kezdeni szedni a silót, megint bebugosodik, megint nem lehet csinálni semmit, semmilyen gombra nem reagál. Nagy nehezen le tudtam csatolni a traki elejéről és ment is egyből a lecsóba. Szóval akkor még mindig Ropa NawaRo Mausra várok
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Tudna valaki linkelni egy normális szállítószalagot? Sajnos amit leszedtem, az nekem bugos, ahogy a képen is látszik. A trailert a trakira nem lehet ráakasztani, ráadásul a conveyor eltűnik a betonban. Amikor az előbb a silóhoz vittem, akkor elkezdte szedni a betonfalak közül a cuccot, de a pótban nem látszott, csak mozgatni tudtam egérrel, se leakasztani, semmit nem tudtam csinálni, csak Ctrl+Alt+Del-lel bezárni a játékot.
-
PitLee
őstag
Van egy régi leírás és pár régi videó magyarul, persze azóta biztos változott valamit khmm
http://fsportal.hu/mod.php?id=2591&&page=1
https://www.youtube.com/watch?v=erDerys7NoU&feature=youtu.be
A yutboob-on van angol nyelven frissebb is. -
őstag
őstag
válasz
GrooveHero #1178 üzenetére
Én addig jutottam, hogy kijelölöm hozzá a kombájnt, és amikor az megtelik akkor odamegy és kiüríti, de mivel túl kis táblán próbálkoztam így a pótkocsi nem telt meg és nem vitte el a tárolóba. Sőt amikor a kombájn a tábla végére ér és leáll, akkor nem megy oda és nem üríti ki. Szóval van még mit tanulni.
-
őstag
őstag
aki a course play -ben otthon van és van ráérő ideje adhatna egy kis ízelítőt, mert nagyon komplex így elsőre elvesztem a sok lehetőség között, hiába tanulmányozom a honlapot, meg videókat még így is kínai
mondjuk egy gyors tutorial ide a topikba, hogyan kell kombájn ürítéshez beállítani egy traktort
-
donmackó
addikt
Ez valahogy elkerülte a figyelmem. Őszintén szólva nekem mindegy volt mennyi idő alatt tolja be az üzembe, a lényege az lenne hogy minél többet kibírjak rakni egyszerre.Próbáltam 60000-es értéket is, de akkor már felborult a traki (nem bírt emelni, a szalag maradt a traktorom meg emelkedett).
Kipróbálom ezt a "vonatozós" módszert is.Azon is gondolkodtam hogy egy csomó szalagot kellene használni (majdnem vízszintbe állítva a homlokrakodóssal) és úgy vonatoztatni csak arra nem futja a pénzemből. Én marha a legtávolabbi bunkerbe pakoltam be a szilázst és most hordhatom a garathoz.
-
PitLee
őstag
válasz
donmackó #1174 üzenetére
Hát ő
A futószalag 1.000 az a pufferja, a teljesítménye amikor dolgozik az meg megint más.
A szalag teljesítménye elég a pótkocsik ürítési kapacitásához.
A BioGáz telepen a kis keresztmetszet a biogáz tartályok adagolója mert azoknak csak 20.000 liter a pufferja, befogadó képessége a biogáztartályok meg kb 25liter/mp-vel üzemelnek, ürítik az adagolót.Tehát odatolatsz az adagolóhoz aminél már ott a szalag a 8-as gombbal felgyorsítod az időt120x majd Q és nézed ahogy a 59.000 literes pót tartalmát szinte egy az egyben elnyeli a biogáz adagoló a kisebb Krampe bbs900-at meg tuti elnyeli pár mp alatt. Majd 7-es gomb lassítás valós időre.
A biogázra itt már mutattak be egy optimális összeállítást (#1093) Gegmen -
donmackó
addikt
válasz
nicolay82 #1172 üzenetére
Beviszed a bunkerbe amit szecskázol (az egész termény benne van pl.:kokorica, fű vagy lehet a búza utáni szalmát is szecskázni) a Krone BigX-xel, megerjeszted, majd berakod az üzem "gyűjtő tartályába".
Más:
Át írtam a futószalag 1000-es töltési helyét 30000-re, mert untam 1000-esével kipakolni a kamiont a biogáz üzemnél (így megvan két ürítésre). Viszont az olyan nehéz lett hogy néha ha tele a szalag, felemeli a homlokrakodós traki fenekét. Kellene egy súly ami kiegyenlíti a hátulját, mert az 1600-as (legnagyobb) is kevés.
Ötlet?
-
n0tr3adY81
aktív tag
Minden ugyanaz a két "kiadásban", egy dologtól eltekintve : aktiválás.
A Steames verziót online veszed meg, bármennyiszer telepítheted a saját steam fiókodból, nincs aktiválási limitje, a frissítés automatikus.
A dobozos (tesco) verziót pedig 3x v. 5x lehet aktiválni, utána kuncsorogni kell új aktivációs kódért.
Nem tudtok 1 példánnyal ketten multizni, csak ha ő is megveszi eredetiben a játékot.
-
nicolay82
újonc
A biogáz üzembe silót lehet hordani, amit a bunkereknél erjeszthetsz (vágott fű; aprított fű, árpa, búza, repce, kukorica hordható a bunkerekbe).
Namost itt a reményt kell a bunkerbe lerakni vagy a termény szárát amit a kombájn hagy maga után?
-
akyyy
senior tag
Akkor a teszkósat nem is lehet multiban játszani vagy ez hogyan zajlik?
Vagy akinek steamen van meg, nekem meg monjduk tescos, akkor multiban már nem is játszhatunk egyutt?Illetve ha én megveszem a tescoba, feltelepítem, oda adom rokonnak tegye fel ő is az én példányomat, akkor tudunk egymással játszani multiban, vagy mindenképpen neki is meg kell vennie?
-
akyyy
senior tag
Üdv. Most akciós Steamen a játék, kérdés, hogy megéri ennyiért, vagy szokott olcsóbb is lenni máshol, bundy akcióban. Azt mondták tesco áruházban van hogy 3-4000 ft-ért meg lehet venni. Az működik a steammel is vagy teljesen más verzió?
-
PitLee
őstag
válasz
nicolay82 #1167 üzenetére
Több féle csatlakozás létezik van az alsó hashúzó és van a felső a pótkocsi vonófej.
Az alap pótkocsik közül van az egytengelyes E 8041 van a két tengelyes HKD 302 a 21 000 liters és a tandem TMK 266 BULL, ők pótkocsi vonófejesek és bármelyiket bármelyikkel lehet ha jól tudom.
Viszonylag pontosan kel tolatni és amikor megjelenik a Q bal felül akkor megnyomod és összekapcsolódik.http://guides.gamepressure.com/farmingsimulator2015/guide.asp?ID=27346
-
nicolay82
újonc
alap játékba kipróbáltam egyik trailer után se tudok kapcsolni másikat sehogy sem... hiába van vonószem a hátulján...
-
nicolay82
újonc
és ha már indítottam egy karriert közbe be tudom tenni a modot vagy nem?
-
PitLee
őstag
válasz
nicolay82 #1163 üzenetére
Az alap pótkocsikon amin van hátul vonófej azokat lehet vagy egymással vagy másikkal összeakasztani és ez igaz a készített vagy módolt pótkocsikra is, az össze akaszthatóság nem egy külön mód.
Nagyon sok oldal foglalkozik módokkal a hivatalos oldalon is van egy pár ott lehet keresgélni igényeidnek megfelelőt.
http://lsmod2015.com/
http://mods2015.com/
http://www.modhoster.com/
http://www.modland.net/
http://www.farming2015mods.com/ -
Fel
addikt
válasz
nicolay82 #1161 üzenetére
A tejeskocsi kimaradt ebből a verzióból, úgyhogy éjfélkor mindig eltünteti az összegyűlt mennyiséget és az árát jóváírja a játék automatikusan.
A trágyát a földjeidre kiszórhatod, vagy a megvásáolt üvegházaidba. Pénzt csak modok segítségével kaphatsz értük (visszaolvasva találsz hozzá segítséget).
A biogáz üzembe silót lehet hordani, amit a bunkereknél erjeszthetsz (vágott fű; aprított fű, árpa, búza, repce, kukorica hordható a bunkerekbe)
A hőerőműnél pedig faaprítékot adhatsz el.
Ha Steames és be van kapcsolva az auto frissítés, akkor már 1.2-nek kell lennie. Ha valami egyéb verzió, akkor Neked kell feltelepíteni, innen: a megfelelőt.
-
nicolay82
újonc
Van pár dolog amire még nem sikerült rájönnöm pls HELP!
A tejet hova lehet eladni mert a tejes bácsi nem jön érte...
A trágyát hova lehet eladni?
BIOgáz üzembe mit kell szállítani? illetve a biomasszahőerőműbe?
1.2 es peccset nekem kell felrakni vagy ha eredeti a game felteszi magától?
hogyan tudok egymás után több trailert kapcsolni? csak moddal ha igen melyikkel?
thx help
-
PitLee
őstag
válasz
olivera88 #1157 üzenetére
Ezt jól megcsinálták a fejlesztők, tetszik ahogy fogy a szufla a motorfék is jó móka.
Bjornholm térképen a kereskedőtől van egy kanyargós murvás út a Farmig ott szoktam tesztelni.
3 Krampe 900 164700 liter árpával egyedül a hevederes Cashe húzta fel éppenhogy a csuklós Nyuszi meg az utolsó szakasznál megadta magát, a kisebb trakik közül volt amelyik mint a filmekben megy-megy elfogy a lendület meg áll és előre forgó kerekekkel vissza csúszik.Ui: persze ControlDrive-al minden bekapcs
-
olivera88
veterán
válasz
GrooveHero #1150 üzenetére
A 3 tengelyes Krampe után kapcsolsz még két forgózsámolyost.
Csak legyen ami elhúzza meg elbírjon férni kanyarban.
-
Farkas86
senior tag
A Steamon most kapott -33% kedvezményt.
-
XmoD
senior tag
válasz
hajnalbros #1153 üzenetére
bizony az gond ha tort
Sok mod lassan keri az uj patchet
-
PitLee
őstag
válasz
hajnalbros #1153 üzenetére
A modok amik .zip kiterjesztésük a Documents/MyGame/FarmingSimulator15/mods mappába kell másolni mint .zip nem szabad kicsomagolni őket.
Vannak olyan mod packek amiket kikel csomagolni előtte, de ezek is .zip fájlokat tartalmaznak csak több darabot(pl: kamion és pótkocsija).
A játék már a v1.2-nél tart.
A másik ha megnyomod a P betűt akkor jobb felső sarokban van egy nyíl,azt kell nyomogatni
nyitó lap ... az alap játék gépek típus szerint
1klikk ... az alap játék gépek gyártó szerint
2klikk... a bemodolt gépek típus szerint
3klikk... a bemodolt gépek gyártó szerint
(bemodolt gyönyörű szó)
-
hajnalbros
tag
üDv! Kellene 1 kis segítség ! Sehogyse tudok modokat telepíteni. Hiába másolom be őket, nem működnek. Csak a pénzes cheat megy, a járműveket nem tom berakni. Nincs patch telepítve, és steames tört verzióm van. Ez a baj?
Előre is köszi !
-
PitLee
őstag
válasz
GrooveHero #1150 üzenetére
Nem nagyon van, de majd kiigazítanak ha rosszul tudom.
Az eredeti pótok közül a Fliegl 266 (vagy mi a neve), azt lehet egymásba akasztani darabja 32e liter abból 3 az 96e liter amihez már kell masina is ha sok az emelkedő. Hátránya, hogy nem alacsony vonófejes hanem magas, bár a 700kg súlyra lehet csatlakoztatni a nagyobb trakikhoz is.
Az 59e félpótkocsiból van modolt amin van vonófej hátul is, ebből kettő az már nem piskóta, és van a Krampe 900-ból is, de meg kell nézni mit írnak űrtartalomra, mert én sem szeretem az extrém modokat.Félpótkocsikból van pár kicsivel nagyobb,
Strautmann PS4401 48e liter trágyaszóró
Kröger Agroliner TAW45 65e liter mindenes
Bergmann HTW85 68.5e liter apríték
Ez a mod tartalmazza őket a kamion nekem nem jön be, a rövid 3 tengelyes vagy 2 tengelyes inkább. -
GrooveHero
addikt
Hm...jónak tűnik. Lehet majd kipróbálom, de ahhoz előbb kellene vennem tübb földet, ahol a gépek tudnak dolgozni rendesen, mert jelenleg csak 3 van, abból 1-re fát ültettem.
más:
Tud valaki ajánlani, valami nagy kapacitású pótot, de olyat, ami a valóságban is létezik? Tehát valami kamion mögé köthetőt mondjuk 60-70-80m3 kapacitásút. A gyári 59.000 literes néha kevés, amikor takarmányt kell hordani eladásra, átírni meg nem akarom, mert az meg má csalás, meg nem is életszerű, hogy 45-600.000 litereket hordoznak.
Köszi előre is -
pokers
senior tag
Felmerült már itt többször, hogy nincs élet a mapon, csak a buta autók mennek körbe-körbe, meg néhol vannak gyalogosok.
Ennek apropóján jutott eszembe, hogy itt a fórumon kissé hanyagolt, de sztem nagyszerű mod a Courseplay erre is ad megoldást, és elkezdtem próbálgatni. Odáig már eljutottam, hogy több táblán folyik egyszerre a munka.
Az egyiken két traki dolgozik, az első kultizik+műtrágyáz, mögötte 4-5 sorral lemaradva megy a vető, és ha bármelyikük kifogy, automatikusan elmennek feltölteni magukat és ott folytatják a munkát, ahol abbahagyták.
A másik táblában megy az aratás, a kombájn mellé be van állítva egy pótos traki, ami folyamatosan hordja el a terményt, ha megtelik a pót, akkor pedig beviszi a tárolóba.
Mindeközben én kint szecskázom a Kronéval a mezőről a füvet, amit egy másik pótos traki hord automatikusan tőlem a tanyaudvaron lévő BGA-ba.
Ez ha jól számolom 6 gép együttes mozgása a mapon. És ezt még lehet fokozni, csak egyelőre ennyire volt időm kipróbálni.A másik "probléma" sokaknál a keskeny munkaszélesség.
Erre is nagyszerűen alkalmazható a Courseplay, az alábbi képen épp 3 kombájn arat egymás után. De ezt meg lehet csinálni kultira, vetőre is, és egyből nem kell a minél szélesebb és "egybemindentcsináló" eszköz.
Arról nem beszélve, hogy ez még látványos isNem akarom itt reklámozni ezt a remek modot, de ha egyszer valaki ráérez, akkor egy nagyobb potenciál nyílik meg a játékban számára.
Ja, és azóta tudok "gyönyörködni" a mapokban, nem csak azt figyelni, hogy tartsam az egyenest, ne maradjon ki sehol semmi -
larpi
tag
Tavaly én is végig játszottam ezt egy gép felújítás után (alaplap,proci ,vga), én az arma2-t nem tudtam használni. "A képernyőillesztő nem válaszolt utána helyreállt" Üzeneteket kaptam 2-3óra vagy éppen 2-3 perc játék után. Böngésztem az arma fórumokat hetekig, hazait-külföldit, szinte mindenütt felvetődött a probléma, de hathatós megoldásra nem bukkantam, amit megértettem azt kipróbáltam de rajtam nem segített. Végül az utolsó megoldáshoz folyamodtam: Megvettem az arma3-at és a arma2 ment a polcra.
-
PitLee
őstag
válasz
ObiGabi #1143 üzenetére
Nekem is volt régen, de már nem nagyon emlékszem a megoldásra (vagy kijött egy új driver vagy átmozgattam minden mozgatni valót értem ezalatt a ramokat vagy 4-5x ki-be, videokártyát, tápkábeleket....
Ezt olvasgattam az előbb, de itt sincs egyértelmű válasz valakinek a videokártya tápkábel felcserélése valakinek memória csere és ilyenek oldották meg a problémát.http://www.chiponline.hu/question/a-kepernyoilleszto-nem-valaszolt-utana-helyreallt/
A kérdésre rákeresni a prohardveren nem nehéz, de a válaszokat visszakeresni rá na az
-
PitLee
őstag
válasz
martesz18 #1144 üzenetére
Nekem az alap dolgokon valami ilyesmi így fejből
bal egérgomb nyomva tart jobbra-balra=fordul, fel-le=emel-süllyeszt
jobb egérgomb nyomva tart jobbra-balra=gém kitolás-behúzás, fel-le=gém emel-süllyeszt
mindkettő nyomva tart jobbra-balra=markoló forgatás, fel-le=markoló nyit-zár -
martesz18
újonc
Nekem nem műkszik a Timberjacken, és akármelyik másik farakódó járművön a karom, nekem csak egy "B" betű van jobb felül meg a "9"-es térkép, mozgatni tudom jobbra balra, de a karmot nem tudom kinyitni.. Légyszi segítsetek, meg vagyok lőve.. :'(
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
ObiGabi #1141 üzenetére
A fagyás gondja megoldva, újabb probléma jött "A képernyőillesztő nem válaszolt és utána helyre állt" hibaüzenet formájában. Mi a ...
Lehetséges megoldásként egy Windows javítást találtam (Win7, Vista). Eddig nem volt fagyás, kiakadás, összeomlás, meglátjuk mit hoz a jövő. Úgy tűnik, hogy ez a kis javítás jótékonyan hatott a lámpák felkapcsolásakor fellépő megröccenésre is. Mintha kisebb lenne.
-
Gegmen
csendes tag
Sziasztok.
Tud valaki olyan krumplivetőgépet ami 6 méternél többet visz? A gyárival az életem is megunom.
-
ObiGabi
aktív tag
No végre sikerült kitakarítani a régi VGA drivert a gépről és feltenni az újat.
Remélem ez megoldja a fagyás problémáját. -
PitLee
őstag
Találtam még egy hibrid helyet
A gépkereskedőtől "bérelek" egy szerelőcsarnokot, a másik kérdésre a válasz kis járgány nagy szerszámmal is boldogul legalábbis így üresen.
Amire figyelni kell az a kicsi elektromos kapcsolószekrény, mert az szilárd objektum kb itt nincs útban.
UI: ja és a fák előtte nemárt kivágni azt a kettőt.Igyekeztem nem összekeverni a linkeket.
-
PitLee
őstag
válasz
donmackó #1133 üzenetére
Simán odahúztam, mert kíváncsi voltam találok-e sík helyet neki és nem reklamált "hogy ide nem helyezhetsz" akkor kikk és ott maradt.
Az autó meg a játékbeli alap nem tudom tud e vontatni most használtam először, mivel négy helyre telepítettem kíváncsiságból ilyen épületet, de az általad írtak miatt, hogy kiáll a széle nem volt a többi jó, na és a helyszínek bejárásához ezt a masinát választottam, hogy szemrevételezzem az épületet.A játékban úgy oldották meg az ilyet, hogy az épület alapja, szögben lefelé még folytatódik vagy 25-30 métert így lehet őket akár domboldalba is rakni, na ez itt elmaradt.
-
Gegmen
csendes tag
Igen jó.
-
ObiGabi
aktív tag
Ezek vannak:
Win7 Home Premium 64bit SP1
AMD Phenom II X4 64bit
16GB RAM
ATI Radeon HD 4870Most épp a Catalys telepítésével bajlódom, de már egy órája kb. 3/4-nél megállt.
Modokkal és azok nélkül is lefagy...
-
donmackó
addikt
Trágyalevet evvel a póttal lehet leadni. 30000 fér bele mint a sima nyerges garantba, de csak trakival vagy a liebherrel húzható szóval erős cucc kell hozzá. Feltöltöd majd a traki jobb oldalával oda mész a trágyaléhez,majd addig játszol előre - hátra még kiírja hogy slurry tanker ürítése. A száraz trágyát még nem próbáltam.
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Egy kis segítséget, ill. infót kérek: teljesen véletlen és pánikszerűen egyszer csak lefagy a játék. Gondolkozik egy darabig, majd jön a Windows üzenet: a Giants Engine működése leállt. Ez mitől van? Elég bosszantó tud lenni...
-
donmackó
addikt
Majd még kipróbálom a sima trágyával is (csak azt elszoktam szórni a földeken, és nem marad felesleg). Annyi a gyíkja hogy ha nem egyenes területre rakod, akkor a beton placc eláll a földtől mint a FS2013-ban (felette van), már pedig Bjornholm-ban egyenes területet találni... Valaki nem tud egyet?
-
martesz18
újonc
válasz
GrooveHero #1121 üzenetére
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!! ezen idegeskedtem egész délután... NAGYON KÖSZI SIKERÜLT!
-
martesz18
újonc
Egy lehet hülye kérdés, de itt nem találom meg eben a sima patch nélküli játékban, hogy hogyan kell időt állítani.. Magától szépen lassan ment fel és jelenleg 120x-s gyorsaságon van áés nem tudom lassitani! VALAKI SEGITSEN.
-
őstag
őstag
Favágók figyelmébe, az 1.2 patch a fa árakat is módosította, legallyazva és a végét levágva értékesebb a fa.
A képeken 23db fenyő van a pótkocsin legallyazva teljes hosszában, simán beborítva a tóba 61.000€ ,
a végét előbb lecsapva és úgy beborítva 81.000€ az értéke (ebben a végek is benne vannak azok kb 3.000€-t értek).
Csak a könnyebbség miatt vágom a tónál, így ami leesik az egyből a vízbe esik, ha a feldolgozáskor vágom le a helyszínen akkor nehézkes felszedni és szállítani a végeket. Ha Scorpionking -gel vágod, akkor a végeket le lehet darálni, de ahhoz fejlettebb géppark kell.
De abszolút elég a feladatra ez is:
NH T4.75 / 64.000-
NH 750TL 5.400-
rönkvilla 800-
Same Fortis 190 142.000-
Dolly EA 8.900-
Fliegl Timber runner 17.000-
és egy láncfűrész 1.000-
összesen: 239.100
Nehéz fokozaton eladva a felszerelést ( meg egy kis plusz hitellel megtoldva simán jó kezdésnek -
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok! Mit jelent a beállításoknál hogy Föld: Nem, lassan, átlagosan, gyorsan? Ott ahol a forgalmat is ki lehet kapcsolni!
-
donmackó
addikt
Mit lehet kezdeni a sok trágyalével (azon kívül hogy elszórom)? Bjorholmban marhát tartok (200 db) ezeket etetem kevert táppal. Csak a marha istálló körüli 3 földem van (40,35,31-es, a többit eladtam az itt leírt módszerrel) és kukoricát (szilázsnak,a felesleg megy a biogáz üzembe), búzát (szalmának, a mag megy a gabonaelevátorba nem tartom meg), és füvet (szénának) termesztek. Az a baj hogy mivel elég sok trágya és lé képződik, nincs hova elszórni (a trágyát még elbírom). Láttam hogy van egy iszap tárolót a biogáz üzemnél, nem lehetne oda leadni, és ha igen akkor hogy?
-
martesz18
újonc
Nekem nem műkszik a Timberjacken a karom, nekem csak egy "B" betű van jobb felül meg a "9"-es térkép, mozgatni tudom jobbra balra, de a karmot nem tudom kinyitni.. Légyszi segítsetek, meg vagyok lőve.. :'(
-
GrooveHero
addikt
Köszi srácok a válaszokat
-
PitLee
őstag
válasz
GrooveHero #1108 üzenetére
Nem is kellenek, a Magnum és a hevederes Nyuszi mindenre elég, de kell a DriveControl hozzájuk, mert alapból csak 2 kerékhajtás van difizár nélkül. Talán ez az egyik legjobb mod, mert tényleg néha csak ezzel jössz ki a kakiból.
-
PitLee
őstag
válasz
GrooveHero #1100 üzenetére
Én nemes egyszerűséggel odamentem Liebherr-el és felborítottam pótal együtt vagy ha csúszkál a fa a póton akkor addig mész előre hátra míg lecsúszik hátul vagy rakodóval szépen lepakolod a jelzett helyre.
-
Fel
addikt
válasz
GrooveHero #1108 üzenetére
A csuklós gépektől én is tengeribeteg leszek, úgyhogy én se használom egyiket sem. Kormánnyal biztosan jobb ezeknek is a kezelhetősége, de billentyűzettel zavaró, hogy állandóan rángatja a képet.
A teleszkópos Liebherr-t használom és a nyerges farönk-trailert.
A legegyszerűbb a STE-PA FHL 13AK pót, aminek van saját daruja. -
GrooveHero
addikt
Köszi, akkor majd ezt kipróbálom. De az apríték készítés. Hát kaparni tudnám a falat...elég gáz, ahogy megcsináltaák, és azt mondod javítva lett? Pff el sem merem képzelni milyen lehetett a daru korábban. De azért viszonylag tűrhető pénzt adnak.
Na akkor veszek egy darut a fatelephez is. Pedig átálltam a traktor+felcsatolható cucc+farönk hordóra, mert a középen csuklós sárga fehér trakitól a hányás keringetett. És most komoylan, szabályosan szédültem, nem szeretem ezeket a középen csuklós trakikat, ezért sincs és soha nem is volt és nem is lesz a 600 loval legnagyobb traki, most nem jut eszembe a neve. -
Fel
addikt
válasz
Az 1.2-es pöccs óta nem elég csak odagurulni a kijelölt helyre, hanem ki kell ralni a rönköket.
Ha alacsonyabb lenne a pót / trailer, akkor biztosan működne továbbra is, ahogy régen, de így sajna (?) oda is el kell battyogni a rakodóval.---------------------------------------------
A patch előtt nem volt kedvem a faapríték gyártáshoz, mert lábrázásom volt a jencitől, de javítottak rajta sokat. Kezelhetőbb a daruja is, és nagyjából már fagyásmentesen lehet bele adagolni a fát.
-
XmoD
senior tag
válasz
GrooveHero #1105 üzenetére
Lehet le kellene rakodni oket? En csak teleszkopossal hordtam oda a kornyekrol oket.
-
XmoD
senior tag
válasz
GrooveHero #1102 üzenetére
Westbridgen siman csak elmesz a fatelepre es beallsz a jelolt reszre.
-
őstag
őstag
válasz
GrooveHero #1102 üzenetére
Ja, hogy ez ott is hibás nem csak a Bjornholm -on. Westbridge-en nem vagyok ismerős, passz.
-
őstag
őstag
válasz
Nem a rönkökkel van baj, a trigger pozíciója hibás, nem érzékeli őket.
Tolass a tóba a póttal, ott le tudod adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest