Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
[-HERO-]
üzenetére
Üdv!
Ha pótkocsit is kötöttél utána, akkor nézd meg, hogy nem-e az az aktív. Ha az, akkor "G"-vel válts át a szecskázóra. Ha továbbra sem megy, akkor szedd ki a modokat, majd egyesével pakold be és próbálgasd, hogy amellett a mod mellett működik-e a szecskázás, ill. a munkaerő felvétel.
Javaslom nézd meg a log fájlt, nincs-e benne hiba. Ha a konzolt engedélyezed, akkor játék közben azonnal ki tudod listázni a tartalmát. Engedélyezés:
- navigálj ide: C:\Users\"neved"\Documents\My Games\FarmingSimulator2015
- nyisd meg egy szerkesztővel (notepad, notepad++) a game.xml fájlt
- a végén látnod kell egy ilyet:<development>
<controls>false</controls>
</development>- a "false"-t írd át "true" -ra, mentés és bezárás
- a játék indítása után, a nulla egyszeri megnyomásával máris listázható a log fájl tartalma. PgUp és PgDown gombokkal le-fel lapozható. Ahol error bejegyzést látsz, az bizony hiba.
A nulla újbóli megnyomásával parancsokat lehet beírni, harmadszorra bezárható a lista. -
shaggy
aktív tag
a marháknak hova kell adnia vizet?
a vizes kocsit akármelyik vályúhoz húzom nem engedi a vizet.
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Horsch kicsit másképp. Egy ötöst beírhat magának a designer

-
jim bcs
nagyúr
válasz
[-HERO-]
üzenetére
Dehogynem, + a Kemper Cutter Study 2020-al is működik, de még a Claas Jaguar 980-al is.
-
[-HERO-]
senior tag
Sziasztok!
A big X re nem tudok felvenni munkást?
Mert a kaszálásra meg rendforgatásra még oké hogy nem de szecskázásra miért nem?
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Es az nem lehet, hogy a steames es a bolti peldany kozul probalkozott, es egyik sem "atta" a kuldiket?

-
Fel
addikt
válasz
andrys83
üzenetére
Próbáld ki ezt: [link], vagy ezt: [link], vagy irány a Tecsó..
Egyébként a küldik rendszere megváltozott a '13-hoz képest.. Nem tolja bele a képedbe, hanem a hirdetőtáblákon kell őket kiválasztani. Mellesleg közel sem hoznak olyan jól, mint a '13-ban... Hacsak nem az acsik miatt kell (gondolom nem, mivel valószínű nem Steam-es verziód van...), akkor nem érdemes foglalkozni velük.
-
andrys83
aktív tag
Sziasztok!Olyan gondom lenne,hogy akár milyen fs15 verziót rakok fel,nincs benne küldetés.egyik helyszinen sem ad be küldetést.Tudnátok segíteni mi lehet az oka vagy mit kell csinálni?üdv
-
olivera88
veterán
Használja valaki ezt a gépbérlés modot? [link] Kibéreltem az Agroliner TAW kocsit 10 en pár órára. Lejárt az idő már de még mindig nem tűnt el a kocsi az udvarból, időnként megjelenik egy olyan felirat h a bérelt eszköz elmerült a vízben.

-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nem is az volt a cel.

-
őstag
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nekem a google fordító ezt az eredményt adta:
Köszi a tippet. Már kipróbáltam modok nélkül, úgy sem működik csak kifagy. Nem tudok új játékot indítani. Újratelepítettem a játékot mégis kifagy -
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Egyszer már fordítottam egy ilyen gyöngyszemet, most hagyok mást érvényesülni...

-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Lehet a google translate volt a hibas, es egy kulfoldi cserediak a jatszani kivano emberunk

-
n0tr3adY81
aktív tag
"koszi de a tipet de kibrobáltam és modok nékul sem mukodik csak ki vagy nem tudok uj karit nyitani toroltem es ujra raktam megis ki vagy"
Ha ezt lefordítja valaki ómagyar 2015-ös nyelvjárásra, vendégem egy sörre...
-
shaggy
aktív tag
Ti a területeket aratás után szántani szoktátok és rögtön vetés?
Vagy előbb tárgya vagy kombinátor vagy valami ás utána szántani és vetés vagy fordítva előbb szántás majd kombinátor és vetés? -
4A
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
koszi de a tipet de kibrobáltam és modok nékul sem mukodik csak ki vagy nem tudok uj karit nyitani toroltem es ujra raktam megis ki vagy
-
4A
csendes tag
helllo remélem tudtok segiteni nekem egy ideje a steames játékom folyamatosan kivagy mielöt be töltené a játékot volt modolva
-
4A
csendes tag
hello én azt szeretném meg kérdezni akinek steames a játéka és modoltais és multiba jácik nem halt le a játék és ha igen hogyan sikerült meg oldani a problémát mert az enyém egy ideje el kezdi tolteni a játékot és ki dob hibával
-
Fel
addikt
válasz
[-HERO-]
üzenetére
Ha tudod, hogy mennyivel szélesítetted ki, akkor ugyanolyan szélességen bevetheted fűvel. De talán nem ez a legjobb megoldás..
Az alap munkaerő kiváltására létezik pár mod:
- AutoCombine betakarításhoz, és AutoTractor egyéb munkákhoz. Ezt a kettőt nem nagyon ismerem, mivel nem használom egyiket sem.
- Courseplay - Ezzel tulajdonképpen mindent megcsináltathatsz, amit Te meg tudsz. Azon alapszik, hogy útvonalakat rögzít (munkafolyamatot), és azokat ismételtetheted automatikusan. Hogy kezdőknek való-e..? Hát.. valahol el kell kezdeni.. Mindképpen ismerkedni kell vele, és kitapasztalni, mit hogyan érdemes, de talán a leghasznosabb script.Ajánlottak még:
Inspector- A képernyő bal felső felében jelenít meg infókat járművekről (Milyen eszköz van csatolva, százalékosan a töltöttséget (termés, vetőmag, stb.))
Follow Me - A nevéből következtetni lehet arra, hogy mire való. Különbözőmunkafolyamatokat végző gépeket "utasíthatsz" együttműködésre. A kezelése, beállítása egyszerű (a leírásnál részletesen ki van vesézve).
Alignment Helper - Ezzel a kis hasznossággal azt tudod csinálni, hogy az adott járműhöz rendelhetsz két párhuzamos vonalat (célszerű a munkaszélességre belőni), így segítve a szépen végzett munkát. Nekem pl. műtrágya, vagy hígtrágya szóráshoz nagy segítség volt, mert így már nem kacsázok annyit a földeken...
Ismétlem, a járműhöz képest fogja jelezni a beállított szélességet, nem pedig a földhöz (utóbbi jobb lenne, de ilyen modot még nem találtam..).Ui.: "Műtrágya után a föld sötétebb lesz, de aztán a permetezés már nagyjából saccra megy" - A játék logikájából adódóan, ennek semmi értelme... Ha egyszer már elvégeztél egy olyan folyamatot, ami növeli a terméshozamot (kapott egy sötét textúrát a föld), akkor plusz egy már nem ad semmit... Röviden, teljesen fölösleges műtrágyázás után permetezni. Mindegy melyik módszert választod (trágya, híg trágya, műtrágya, permetezés) ugyanannyi bónuszt jelent.
-
[-HERO-]
senior tag
Sziasztok!
Kicsit kiszélesítettem a földeket, de sajnos így a nagyon ügyes munkaerőm nem tud mit kezdeni a földekkel.
Van rá valami megoldás hogy a felszántott földet visszaállítsam?
Esetleg valamilyen mod nincs a gyári munkások kiváltására?
Plusz valami sorvezető gps szerű mod amivel látnám hogy melyik területet csináltam már meg?
Műtrágya után a föld sötétebb lesz, de aztán a permetezés már nagyjából saccra megy
Esetleg pár mod amit tudtok még ajánlani és hasznos lehet kezdőknek?
üdv!
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
Tomcsi2012
üzenetére
Köszönöm megoldódott a probléma! Néztem videókat a youtube-on a mappról! :-)
-
tutikas
tag
Sziasztok egy kis segitségre lenne szükségem beteszek a játékba multifruitos mapot és mindig ezt a hibaüzenetet irja a log-ban:Error: Fillable.registerFillType too many fill types. Only 64 fill types are supported, és be sem töltödnek a mappok
-
n0tr3adY81
aktív tag
Giants Developer Network-on elkotyogták, hogy gőzerővel dolgoznak a konzolos verziókon, aminek a megjelenési dátuma - május 19 - után fog jönni csak az 1.3-as patch.
"Emil Drefers - GIANTS Software 24.02.2015 09:14
Hi,not a sepcific date, but I can say that currently we are working on the console versions of FS.
As soon as they are finished we will finalize the ptach 1.3 for FS15.
So, it should not take too long ... don't pin me down on this but I guess it's about less then one month.Cheers,
Emil"Ez volt febr. 24-én
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tomcsi2012
tag
Nekem az a gondom van,hogy a dombon a munkagépek lelassitanak,munka közben,vagy éppen állo helyzetben lecsusznak,szintés munka közbe,elégé bosszanto.Van valami mod megoldás erre?
-
Fel
addikt
Tegnapról egy kis info a patch-ről:
by Stegei » Fri Apr 10, 2015 4:57 pm
We are currently working hard on finishing the development of the Patch 1.3. We will give you more details soon.
Nem sok minden, de annyi biztos, hogy dolgoznak rajta (a befejezésén), és hogy lesz róla bővebb infó is. Hamarosan...
-
Fel
addikt
válasz
chevyfan
üzenetére
Van egy ilyen kis egyszerű scipt: VEHICLE SORT V0.1 MOD FOR FARMING SIMULATOR 15
Num 0-val lehet előhívni egy listát, amiben a num nyilakkal lépegethetsz, választhatod ki a járművet. Num 5-tel pedig az adott jármű helyét változtathatod a listában.
Nem pont olyan, amilyenre gondolsz, de talán megteszi... -
chevyfan
tag
Üdv!
A játékban van olyan lehetőség, hogy a gépeket csoportokra osszam, és úgy váltogassak köztük? Pl. hogy csak a kamionokat között váltsak...
Köszi -
Tomcsi2012
tag
Üdv mindenkinek.
Auto savénál,hol tudom állitani,hogy 30 perc után mencsen és holtudom szintén beállitani,hogy ne csak 10-20 mentést halycson végre a töbszörösét mencsen.
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok!! Nem tudja valaki hogy a Belga mappon a teheneknek hol tudok vizet adni?
-
quad35
csendes tag
Sziasztok!!! Helikoptert valaki nem tud áthozni 2013-ból ??? Pedig volt egy jó kis heli. Lehetett vele emelni,permetezni meg minden.
-
Fel
addikt
A link nem működik.
Egyébként az ilyesféle modokhoz szükséges az UPK (Universal Process Kit) nevű script is. -
Vityaa
tag
Sziasztok,
valaki tud egy jó akárhova billentős modot ?
Amit a legutóbb linkeltek, azt nem tudom lerakni.
-
olivera88
veterán
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Szerintem úgy gondolta hogy normális modokkal, nem irreálisokkal.
Csak kissé hülyén lett megfogalmazva. 
-
dafko90
tag
Szevasztok. Szeretnék csatlakozni egy jó társasághoz. Még új vagyok az MP világban.
Esténként érek rá,ill. hétvégén korábban is. Reálisan tudok játszani.
Ezen a címen lehet elérni: molnar.dafko90@gmail.com vagy itt az oldalon. -
utais
csendes tag
a stepás az nekem tökéletes csak nekem nem kell hozzá a pót része nekem még a buffalo daruja is jó csak plató nélkül azért is töltöttem fel képet 1 kanálról mert nekem főként az számít hogy merevítő vasas legyen 1 részről élethűbb másrészről hatékonyabb mint bála pakoláshoz mint rönk rakodáshoz.
-
utais
csendes tag
köszönöm a válaszokat mindet próbáltam ezekkel 1 baj van nem tudom feltünte hogy ezek a kanalak hamarabb szét csuklanak meg büntetés velük bálát rakodni ezeket a kanalakat a valóságban nagy átlagban ág rakodásra vagy éppenséggel daráló etetésre használják[mivel nincs a szárnyak (vagy nem tudom hogy hívják)között merevítő vas ezáltal nem markol fel a fával együtt földet)a merevítő vasas meg ugye tűzifa rönk fa rakodásra használják mivel stabilabb. Meg már én is megfigyeltem hogy a játékban is hasonlóképpen van ezért gondoltam hát ha tud valaki
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Esetleg próbáld meg ezt a rakodókart.
A 1.0 -t próbáltam, kicsit libegős volt tőle a traktor. Ezt meg kipróbálod Te és jól megosztod a tapasztalataidat!
FEL megelőzött

-
utais
csendes tag
Üdv. Nm tudna valaki véletlenül ajánlani 1 normális rönkös darut traktora mert ezek az ág rakok szinte semmire sem jók. Amire gondolok
lényegében nekem a kanál a fontos meg ha esetleg még az is lehetséges lenne hogy a nagy gém ne csak 90°-ig menjen le hanem tovább meg ha valaki tud 1 hasonló trakit azt is szívesen fogadnám
-
votka04
újonc
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
valaki segítene hogy kell farming simulator 2015 be modot berakni berakja a modot és a módosításoknál ott van de a karierembe nincs ott miért?

-
zolisx4
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Sziasztok
Hát ez a giants akármi szerkesztő,ezt nem tudom használni ,de nem is érdekes.A másik láttok valahol ebben a siló tárolóban valahol silót ?? mert azt a 7% nem tudom eltüntetni van ötlet nem tudom bele önteni .
-
n0tr3adY81
aktív tag
A Giants engine-ben rejlő lehetőségek, ha van hozzá motiváció
-
zolisx4
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Sziasztok
A terület létrehozás nem oldja meg,ott marad a bokor hiába szántom.
ezek a bokrok. -
Kiss70
aktív tag
Így van köszönöm.

Nincs esetleg köztünk multis csapat?
Esetleg tagfelvétel? 3.5 netem van nem nagy de stabil. -
Kiss70
aktív tag
Segítség kellene.
Mivel egyedül játszom és közben foglalkozom szarvasmarhákkal közben ezt is azt is kell csinálnom.
Szántani stb...
Melyik az a mód amivel látom melyik gépem éppen mit csinál?
Köszönöm előre is. -
LaMazZz
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszönöm a segítséget.

-
Palafi
aktív tag
Mára sikerült minden eddig nem működő, nem szállítható dolgot megoldanom.

Viszont étolaj szállításához sehol nem találok eszközt.
Ha valaki találkozott ilyen járművel, kérem linkelje.
-
Vityaa
tag
válasz
zolisx4
üzenetére
A bokrokat Giants editorban tudod eltüntetni. Megkeresed a térképen az eltüntetni kívánt bokrot, rá kattintasz majd nyomsz egy deletet. A műtrágya szóróra akkor tudsz munkást felvenni, ha a kisebbik műtrágya szórót veszed meg. Legalábbis nekem azzal megy, ezzel a nagyobb fajtával még nem próbáltam. De mivel úgysem fogy ki ha munkás dolgozik vele, (a pénzedből megy) mindegy hány literes.

-
őstag
őstag
válasz
zolisx4
üzenetére
Azért nem tudsz rá felvenni bérelt munkást, mert nem közvetlenül a traktor után van kötve, hanem a súlyra.
Tudom, hogy erre a traktorra csak így lehet, és ne kérdezd mi ebben a logika, hogy ilyenkor nem lehet rá felvenni munkást, de ez van. Kösd olyan traktor után amire közvetlenül csatlakoztatható, akkor működni fog. -
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
A trágyalé kijuttatásról és annak idejéről kérnék infót mikor kell vagy mikor a legjobb milyen másik művelet előtt?
Talajba injektálással vagy a nagy szétterítő kocsival?Ja és hoztam egy mappot nekem bejön az ilyen stílusú map.
Lehet nektek is jó, nagy földekkel tele, gépeket ki lehet használni benne kényelmesen, csak annyi az izé benne, hogy a földeket lehetne harmadolni vagy 4felé osztani kényelmesen mert nagyok és még növény textúra csere kell benne.
Multira is tökéletes az ilyen map sztem.
Itt a link:
[link] -
jim bcs
nagyúr
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ennyire nem kívánok belemerülni mert tudom, hogy nagyon felidegesítene és kár lenne a monitorért.

-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
jim bcs
üzenetére
Majdnem...Érdekesség - ha van egy kis affinitásod a GE-hez - : tegyél be az i3d-be egy véletlenszerűen kiválasztott foliagelayeres dísznövényt.Lehet az nád, zsálya, fű, tökmindegy. Nevezd el a multifoliage résznél bushes-nak. Aztán csodálkozz, hogy minden fakszni nélkül ingame kitakarítja a borona, eke
-
n0tr3adY81
aktív tag
Kíváncsi lennék a véleményetekre az alábbiakkal kapcsolatban, ki mit gondol.
Dolgozom egy mapon, ill. pontosabban annak egy olyan részén, ami a Marhu-féle sertés/borjú istállót tartalmazza. Az eredeti elképzelés az volt, hogy ezek az épületek mint olyan, döglött állatot is "termelnek", ami aztán feldolgozóüzembe kerül és biogázként, illetve takarmányként értékesíthető (mint a valóságban).
Kisebbfajta etikai véleményháború alakult ki a modhoz kapcsolódó fórumon, amit még tovább tetézett ez a videó:
A játék PEGI (korhatár) besorolása 3 év. Szerintem ez inkább a pelenka-szimulátorra vonatkozik 3 évesen..
Nade a lényeg, ki mit gondol? Pro-kontra érvek ellenérvek az én olvasatomban, avagy van-e jogosultsága egy ilyen "modnak".Pro :
- valósághoz kapcsolódik, ezért Farming Simulator. Tekintve, hogy a farmokon vannak állatok is, és bizony nem élnek örökké..
- újabb opció a gazdálkodásra
- egyedi koncepció a mapon (akár szerves trágyaként hasznosítás)Kontra :
- nem javasolt 12 éves vérpistikéknek, akik azt hiszik a csirke zacskóban terem a sütőben.
- Giants eleve nem tette bele az állatokkal kapcsolatos más irányú lehetőséget (gondolom az értékesíthetőség és PEGI besorolás miatt)
- a játékot tekintve a vágóhídas videó (mapépítési szempontból k**va nehéz, le a kalappal) szerintem is kicsit túlzás.Mit gondoltok?
-
zolisx4
őstag
Sziasztok
Nem volt válasz a bokros kérdésemre nem baj.Van másik kérdésem,hogy tudtok felvenni munkást a műtrágya,szórására nekem nincs ott a H betű,.A játék eredeti .
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)