Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
att88ila
tag
Sziasztok!
FS15 ben mennyire jövedelmező az állattartás?Érdemes vele foglalkozni vagy maradjak a növénytermesztésnél? -
ObiGabi
aktív tag
-
törölt tag
Sziasztok!
A testvéremnek telepítettem fel az FS 2015-öt és nem akarja elindítani, pedig a HD 530 támogatja már a shader model 5.1-et is.
Proci: i5 6600
Mi lehet a baj?

-
Magnum PI
tag
Van itt ez a két kombájn John Deere T670TT I W550 V 0.5 BETA FS 205
Elég csúnyák ezek a kerekek alattuk, nem tudjátok készült már olyan verzió belőle ami nem ezt a sárgás "koszos" skint viseli? Vagy ha szépen megkérek valakit itt aki ért hozzá nem lenne-e kedve/ideje alátenni egy jobb kerékszettet?
Persze ha szabad szerkeszteni. Tudom nem kívánságműsor, de sajnos én nagyon suta vagyok az ilyen dolgokhoz pedig jó lenne nagyon 
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Szia!
Bocs, de közben el kellett utaznom. Mivel a csomagban csak egy tejes, és egy üzemanyagos félpót van, ezért egyértelműnek tűnt, hogy melyikről írok. Az üzemanyagost meg lehet tölteni, de kirakodni nem lehet, Csak tankolni lehet belőle, ha mellé állok, vagy egy másik tartálykocsiba áttöltésre van lehetőség. A tejest feltölteni sem sikerült, mindegy mit írtam be a terménytípusokhoz.
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Szuper, köszönöm szépen

-
n0tr3adY81
aktív tag
-
FrezeR
senior tag
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Van itt Ez a mod. Ti le tudjátok úgy tölteni, hogy megnyitható lesz a zip fájl? Eddig bárhonnan töltöttem le mindenhonnan csak úgy jött le, hogy nem tudom megnyitni. Megnéznétek, hogy nektek megy-e? Köszi

-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Az ilyen mód készítőktől még a hajam is ki nő....
k@rvára idegesítő tud lenni mikor letöltök egy módot és akkor nem jó........hát az ilyen francnak ossza meg... csak gondot csinál.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Varoz
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Az fasza!

-
n0tr3adY81
aktív tag
Amit linkeltél, van benne 12 db. mod. Pontosan melyik trailer?
A tejes azért nem működik, mert a drága készítő 1:1-ben másolta a gép .xml-jét, és elfelejtette beleírni a tejet, mint elfogadott terménytipust.<fillTypes fillTypes="water fuel" />helyett<fillTypes fillTypes="water fuel milk" /> -
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Találtam egy üzemanyagos, és egy tejes tartálykocsit ebben a csomagban, ami koszolódik, és egész normálisan néz ki. Viszont az üzemanyagosnál a kirakódással, a tejesnél a töltéssel is (itt a kirakódást meg se tudtam nézni) probléma van. Hol keressem a hibát, meg tudnám oldani valahogy ezt a dolgot?
Vagy ha tud valaki hasonló közel élethű koszolódó félpótot linkelni, az is megfelel. -
McEacrhan3
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Egyébként köszönöm a felvilágosítást

-
McEacrhan3
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Szerintem meg az egyik legkirályabb mod

Sokkal reálisabbá teszi az etetést. Nem az van hogy megpakolom 200k liter kevert táppal a táljukat, oszt 7 napig oda sem kell néznem, naponta háromszor enni ad nekik a gép, én meg töltögetem a bunkert folyamatosan amivel kell. Ráadásúl látom, hogy mennyit esznek naponta, igy tudok egy kicsit kalkulálni, hogy mit kell ültetni legközelebb.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Eléggé összetett..
Ketté van bontva. Magát a modot nem lehet "beépíteni" a mapba. A scriptjét (mixfeeder.zip) kell a mods-ból használni.
Viszont a "fizikai testet" exportálni kell a kiadott mapból, import a sajátba, és kijavítgatni a nodeID-ket, esetleg ha nem jó az útvonal, akkor új objectet, spline-t (útvonalat), triggert csinálni.. Nyűgös nagyon![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Látványos biztosan, de én speciel értelmét nem látom. Elveszi még azt a maradék *önrendelkezést* is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
McEacrhan3
tag
Sziasztok.
Aki ért a map szerkesztéshez az elmondtaná, hogy mennyire lenne bonyolult betenni ezt a Mix Feeder mod-ot egy meglévő mapba? -
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ez valóban nem tűnik így elsőre egyszerűnek

-
speedernet
aktív tag
Köszönöm szépen, sikerült megcsinálnom.
Még egy kérdésem lenne. Rájöttem h még egy hibája van a kombájnnak

Az h a hátsó kerék hajt. Azt tudom h a "drive mode" érték adja meg h 4 illetve hátsó kerék hajtású legyen a gép. Na de mi a helyzet akkor ha nincs ilyen se a gép xml-ében se a modDesc-ben?

-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Ha egy pályán alapból nincs forgalom, sem gyalogosok, akkor azt utólag nehéz berakni?
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Te ezekhez jobban értesz!

Nem akartam túl bonyolítani a dolgot, ráadásul ha emlékszel még, én is mennyit szenvedtem az egyik pótom felső szélének az igazításával.
-
Palafi
aktív tag
válasz
speedernet
üzenetére
-
jani04
aktív tag
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Nekem egy fő félelmem van a játékkal kapcsolatban.
Túl bonyolítják a játékmenetet.
A játékosok egy jó része nem,hogy nem tanulta mezőgazdasági suliban a földművelést,de még csak gépben sem ült soha életében.Arról meg végképp fogalma nincs mikor milyen eszközök és vegyszerek stb kellenek. -
speedernet
aktív tag
Üdv
Találtam egy tök jó kombájnt de annyi bajom van vele h a levegőben van, nem érintkezik a talajjal a kerék. Tudom h lehet modosítani a kerék átmérőjét az xml ben de azt nem h melyik értéket kellene átírni. Ha tudnátok segíteni azt meg köszönném.

-
Palafi
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Aratás szempontjából nincs. Ha túl magasan van, akkor belső nézetnél egyes kombájnokból elég rossz a kilátás, ha pedig túl mélyen, akkor meg tud akadni a földterületek szélén, az egyenetlenségeken.
szerk.: megelőztek

-
Wildgreen
aktív tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
A játékban nincs jelentősége! Ezek a dolgok inkább a valósághoz tartoznak! Vannak növények ahol magasabbra kell állítani a motollát pl: repce van ahol alacsonyabra! Egyszóval a nővény méretétől függ! De jobban érdekell a dolog a youtube-on sok videót találsz az aratásról! Mint a játékról mint a való életről!
-
Feribacsi555
senior tag
Van valami jelentősége a játékban, hogy a kombájn aratószerkezetének a forgó részét milyen magasra és milyen távolra állítom be?
-
Feribacsi555
senior tag
Hali.
Ha multiban játszunk haverral, akkor nem lehet csak 2 segéderőt felvenni, hogy kezeljék a gépeket? Vagy ezt lehet valahol állítani?
-
McEacrhan3
tag
Nem akarok reklámozni más fórumokat, csak gondoltam leírom ide is, hogy akit érdekel a szintén 2016-ban megjelenő(nagyon ígéretes) Cattle and Crops agrár szimulátor játék az ezen a fórumon követheti azokat az információkat amiket a játékról megosztanak a fejlesztők.
Cattle and Crops -
McEacrhan3
tag
-
height
aktív tag
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Tetszik amit írtál a cattle and cropsról, ha tényleg ilyen lesz mint ahogy mondod valószínű én is inkább az utóbbinak szavazok bizalmat. Na de a cattle and crops gép igényéről lehet e tudni valamit ?

-
McEacrhan3
tag
Alig várom már a 17 FS-t meg a Cattle and Crops-ot. Tele van a tököm már a 15-el. Annyira lelombozó a pénzügyi fele a játéknak, hogy hiába a szép modolt gépek, meg a szép pálya, teljesen elmegy a kedvem a játéktól. Egy 10 éves gyerek komolyabb szisztémát fel tudna építeni erre mind ami a játékban van, teljesen súlytalan az egész.
Bár igazából ilyen szinten nem várok sok javulást a 17-nél, viszont a C. and. C-nél annál inkább. Lőttek fel képeket ide, és ebben a két képben több komolyság van mint az egész FS-ben. Méri az állatok súlyát, korát, egészségét, árát, meg hogy tejelő, vagy hízó. A munkásoknál meg éves fizetés, elégedettség, képzettség, feladatok, meg egy csomó minden. Tuti meg fogom venni ezt a játékot, már csak a pénzügyi háttere miatt is.
A másik meg, hogy semmi szisztéma nincs a termelésben sem. Egy nap alatt beérik a vetés, mindegy hogy hígtrágya, vagy műtrágya stb. stb. Annyi erőfeszítést vesz el, hogy valami rendszert beleerőltessek a játékba, hogy azt veszem észre magamon, hogy nem is élvezem a játékot. Ha nem lesznek drasztikus változtatások a játékban az FS-nél akkor meg sem fogom venni a 17-et. Nem éri meg az idegeskedést. -
akyyy
senior tag
itt is úgy van, mint más játékoknál, hogy majd ha kijön a 17-es veerzió, akkor arra lehet ingyenesen frissíteni? vagy már új játékként kezeli, és meg kell ismét venni?
-
Varoz
addikt
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Lehet az lesz, csak még nem szántam rá magamat, túl hosszú.

-
Varoz
addikt
Ha már annyira szállítás. Course playt, hogy kell normálisan belőni, hogy hordják el a kombájntól a cuccot, majd ha megtelt akkor vigyék a telepre? Sose tudtam megcsinálni, bár türelmem se volt állítgatni.

-
Varoz
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ja, hogy az a numerikus enter akar lenni?

-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
A legegyszerűbb a kézi indítás mód.
-
McEacrhan3
tag
-
mtz82
újonc
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi

Sikerült! -
Varoz
addikt
válasz
McEacrhan3
üzenetére
Oké, de minek ehhez ipari mennyiség?

-
RCH663
aktív tag
-
mtz82
újonc
Sziasztok!
Esetleg tud valaki egy olyan modot amikor kiszállok a járműből akkor annak a járműnek a motorja még mindig megy és a rajta lévő bekapcsolt például faaprító is bekapcsolt állapotban legyen?

-
GERIlla83
tag
-
Varoz
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Na most már csomagol a rohadék.

Lehet valamit javítottak is ebben a kiegészítésben vagy nem tudom.
-
Varoz
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ezen is túl vagyunk. De alapból is fel van töltve cuccal a bálázó. De megnéztem egyébként. Mellé sétálok és szépen írja, hogy 100%-on van a fólia.

Megnézem a linkedet, hátha segít. Köszi.

-
Varoz
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Legfrissebb a játék és eredeti dobozos.
User error, hogy lenne? Ha valami gombot kéne nyomni akkor esetleg, de ezért kérdeztem itt meg. De másnak megy automatikusan, nekem nem. Ez minden csak nem user error.
Csont alap játékon se megy nekem. Valami itt a moddal van. Csak nem tudom mi.Te jöttél itt a contest winner szöveggel. Hát ennyit ért a cucc. Ha anyira győztes cucc lenne, akkor berakom és megy, ehhez képest egyszer nem csomagolt még, tökmindegy mit csináltam.
De nyilván én vagyok a hülye, holott mindent megpróbáltam amit csak lehetett. Ebben benne van az is amit ti tanácsoltatok. Egyik se segített rajta.Na most érted, egy mod sincs benne csak ez és nem megy. Akkor most hol a hiba?
Már csak egyre gondolok, hogy pont, hogy fel van patchelve a játék és a legfrissebbel összeakad valami. -
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
felpatchelésre pont nem gondoltam.

És örülök, hogy tetszik a pack, de annak meg nagyon, hogy neked is tetszik!!

-
n0tr3adY81
aktív tag
Varoz : segítséget kértél, kaptál. Még két lehetséges ok van, hogy miért nem megy:
#1: nincs felpatchelve az FS-ed.
#2: user error. /mert rajtad kivül pár százezer embernek működik hibátlanul/Az arrogáns / cinikus hangnemre meg nem reagálok. Legfeljebb annyit, hogy nem ide való.
Rókus koma : ezen az újratelepités nem segít
Viszont f@sza lett az obipackod 
-
Varoz
addikt
Na ennyit erről a hiperszuper győztes modról.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kipróbáltam, hogy kivettem az összes modot, csak a bálázó van bent, nem csomagol továbbra sem.
Delete!Megpróbáltam azt is, hogy leszedtem újra a modot, hátha rosszul töltődött le. De nem.
-
Varoz
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Érdekel engem, hogy milyen winner? Nem. A többi mod tökéletes megy, csak az nem. Akkor meg?

-
Varoz
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Azóta már megvenni se tudom, leáll a giant editor.

Viszont, ha tényleg ez a gondja, amit írtok, akkor ott rohad el ahol van az a Krone! A 15Giga modom fontosabb, mint az az egy szem bálázó és én ki nem bogarászom, hogy melyikkel akad össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Google Pixel topik
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gitáros topic
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/512 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze ha szabad szerkeszteni. Tudom nem kívánságműsor, de sajnos én nagyon suta vagyok az ilyen dolgokhoz pedig jó lenne nagyon 

k@rvára idegesítő tud lenni mikor letöltök egy módot és akkor nem jó........hát az ilyen francnak ossza meg... csak gondot csinál..