Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
A másik dolog pedig maga az engine.. Ha jól tudom és sejtem, akkor ez még a '11-esnek a toldozott-foldozott optikai(grafika) tuningos kiadása.
Mivel modként már megjelent, így nem hiszem, hogy túl nagy ördöngősség volna leprogramozni a változó terméshozamot az időjárás függvényében. Mint ahogy a dinamikus talajt sem.. Persze nem egy grandiózus, Spin Tires szintű talajt, de na...Példaképp tudnék hozni egy másik programot : Kerbal Space Program. Kiadták a játékot, heteken belül 1.0.2 patch, aztán közölték, hogy a kövi patch már az 5-ös Unity Engine-t hozza, mert ők is belátták, hogy a mostani egy szar.
Egyszer nagyon nagyon szívesen leülnék a lead programmerrel ill. a marketingesükkel egy könnyed kávéra, hogy megértsem, mi a buli ebben -még magyar szemmel is- az emberi igénytelenség határát súroló toldozott-foldozott, játékmechanikailag idejétmúlt programhoz egyáltalán dlc-t kiadni. Mert pofa az kell hozzá, valljuk be

-
FrezeR
senior tag
Igen igaz nem jól emlékeztem tényleg "csak" 2 ezer Ft. Ennek ellenére továbbra is sokallom kicsit egy gépért ezt az árat
De ez az én véleményem.A többivel egyetértek tényleg jó lenne az, hogy legyen értelme minden folyamatnak. A most megjelenő Farm-Experte 2016 pl már tartalmaz lehetőségként alma és szőlőtermesztést is. Ami érdekessé teszi a játékot. Az a baj, hogy ott meg ugye nem nagyon lehet moddolni. A két játékból kellene egyet csinálni
Mert ez utóbbiban a talaj dinamika sokkal jobb mint az FS-ban. Attól tartok a következő rész sem lesz kiemelkedő, mert mint írtam is korábban jól fogyott a játék így nem biztos, hogy megéri nekik többet költeni egy új game engine-re, vagy licencekre lejön róla még egy rókabőr. Én nagyon örülnék annak is pl ha a gépeket javítani kellene időnként, vagy ne adj isten végleg javíthatatlanná válnának. Fel lehetne dobni nagyon jól ezt a játékot erre nagyon jó példa amit a modderek kitaláltak eddig is. Nem véletlenül nyúltak le tőlük ötleteket. Lehetne sokkal jobb menedzsment a játékon belül ami a kereskedést illeti, akár több gépkereskedő is lehetne versenyeznének az árakkal, lehetne aukció is. Ja és ami nagyot dobna még rajta az az, hogy ha lenne rajtunk kívül más gazda akár több is a pályán. Menne a verseny a földekért, a nagyobb haszonért stb. Ezek csak álmok...
-
Fel
addikt
7 dollárba kerül, ami ~1920 Ft... Mellesleg nem a magyar teszkós árhoz van igazítva, hanem a Giants saját 29,99 USD-s árához. [link]
Adhatnának ők ki sokmindent, csak azt le kellene modellezni, a liszenszdíjat kicsengetni... Még ha ingyen adnák is, nekik akkor is ki kell fizetni a jogdíjat.
Másrészt, szerintem a játéknak a legkevésbé sem újabb traktorokra, kombájnokra, stb. lenne szüksége...
Személy szerint én nem találkoztam olyan hibával, ami miatt felejtőssé válna, de azért egyértelműen lenne még mit javítani.
A legszívesebben azt látnám, hogy egy kicsit megbonyolítsák a játékmenetet, legyen értelme a különböző munkafolyamatoknak, mert most jópár lépés kihagyható a művelésből, vagy nem számít, mikor mit csinálsz... Ez így inkább Farming Arcade, mint szimulátor... Jó lenne pár újabb terméstípus, gyümölcsök (pl.: valami talján témájú map, szőlővel, almával)...De szerintem most újabb ínséges időszak jön... Kitolták a Nagy peccset, kiadnak két DLC-t, aztán nyaralni is menni kellene, ősszel jön majd az új mobil verzió... Kelet EU-s DLC... persze...
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
LaMazZz
üzenetére
Nem valószínű..Túlságosan megbonyolítaná az életüket a plusz növény
Az a rengeteg animáció stbstb.. Lopni meg ugye nem tisztességes a már meglévő modokat... 
A gépekre meg csak annyit, hogy licensz...Mivel a játékkal anyagi hasznot hajtanak maguknak, és a benne szereplő jogvédett külső használatáért komoly pénzeket kell fizetniük, nem véletlenül nem szerepel benne a Claas, ill. JD, és pár másik márka. Az megint más, hogy ezek a gyártók eltekintenek a modderek "vegzálásától" addig, amíg nincs belőle anyagi hasznuk.
Szóval jótanácsként : ne kergessünk nagy álmokat

-
LaMazZz
tag
Azért remélem új kelet eu-us témához raknak be új növény fajtákat is, meg sok márkát vegyesbe akár, sztem amúgy NH silozó-nak sok az ára ahhoz képest, hogy tényleg csak egy mod-ról van szó.
Lehet meg kéne várni még egybe kiadják a gold edition-nal.
De kitudja mennyi idő még az.
Reméljük minél hamarabb kiadják akár a gold-ot akár új addont vagy dlc-ét jöhet bármi csak sok géppel jöjjön. -
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Csatlakozom az előttem szólókhoz: kiadni egy csomagot, melyben két olyan rakodó van, ami funkcióját tekintve megegyezik az alapban található a gépekkel... Csak mert New Holland van ráírva, hát... Gépekből én jobban örülnék egy ROPA-nak, vagy Terra Dos-nak.
Azért az is kicsit irreális, hogy egy azon helyen ugyan úgy elfér 50 tehén és 500 is. Jó volna ha a farmot, istállókat lehetne bővíteni, lenne egy max befogadó képesség, amit ha elérünk, akkor vennénk egy földet és oda is szépen lehetne venni épületeket, kiszolgáló létesítményeket. Valahogy úgy, mint a C&C Tiberium Wars játékban.
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nagyon túlárazott igen. Ez az új NH silózó is majdnem 3 ezer Ft. Ezért a pénzért sokkal többet várna az ember. Nem tudom miért kérnek el ennyit egyetlen gépért. Oké, hogy szépen ki van dolgozva, de az alapjáték hány ilyet is tartalmaz? S még is pályával mindennel együtt volt 5 ezer. Ez azért kicsit pofátlan. Nem azt mondom, hogy 100 Ft legyen, de azért még is lehetne jóval olcsóbb. Vagy adjanak mellé még több típust, vagy másfajta gépeket. Vagy segítsék a lehető legjobban a moddereket, hogy könnyebben tudjanak alkotni szép és jó gépeket. Nem tudom, hogy változik e a hozzáállásuk de az eladások pörögnek szóval semmi okuk rá gondolom. De egyszer elfogy a türelem és kopp lesz
Idén még nem láttam egy normális Claas kombájnt, egy jó John Deer-t, pedig nagyon jó lenne már. -
n0tr3adY81
aktív tag
Engem inkább az zavar, hogy enyhén szólva is túlárazottak a DLC-k. Legalábbis a mögöttes tartalmat tekintve. IT Runner 8, JCB 10 ojró. Ezért kapsz 1 gépet + pár csatolmányt és töröld szemed szád. Hozzáteszem olyan gépeket adnak pénzért, amit más előzőleg már LEGYÁRTOTT -akár még '13-ban-.
Nem akarok példákkal dobálózni, de CSAK a DLC-k ára és az adott tartalom viszonyáról : meg lehet nézni a payday2 dlc-ket. Ott 5 euróért kapsz egy új pályát, és legalább 4 új fegyvert. Vagy karaktert.
Mintahogy arról is példát lehet venni, hogy fű alatt beültették a '13-as MoreRealistic modot, aminek az lett az eredménye, hogy : #1. csúszkálnak a gépek, #2. szántás-modos gépek pattognak a földön álló helyzetben.
Vagy a Forst-mod. Kiadták úgy a játékot, hogy multiban a nem-termelési-fa gallyazáskor :#1 nincs animáció a másik kliensnél, #2. atomlagot okoz. Ezt hívom én félkész munkának...Egyszer érném meg, hogy a Giants DLC-ként kiad egy mapot.. Ja az időigényes, és kreativitás kell hozzá, mert nincs miről koppincsolni?
Ez a "maximalizáljuk a profitot minimális munkaerőbefektetéssel" mentalitás azért 2015-ben már nem éppen a legjobb megoldás, mintahogy az sem, hogy a játék futásához "alapesetben" benne kell lennie a korongnak a meghajtóban (mikor is volt ez a trend? 10 éve?
)...Aztán ki tudja, egyszer lehet szerzői jogi vita kerekedik abból, hogy honnan is vannak a JCB, IT Runner (HKL) modellek..

-
FrezeR
senior tag
válasz
LaMazZz
üzenetére
Állítólag kelet-európai márkákat keresnek a Gold Edition-ba, aztán, hogy melyikre esik a választás még nem tudni. Lesz még mellette külön DLC is, beszélnek a Fortschritt-ről pl.
Én nagyon örülnék neki, hogy mire kijön a következő rész addig kiadnának még sok gépet ehhez, mert tudják nagyon jól, hogy csak ez tartja életben a játékot hosszú távon. Ha ezt felismerik az jó, ha meg nem, akkor marad a munka a moddereknek. Bár eddig még nem nagyon indultak be ezen a téren.
-
Tacsika
aktív tag
válasz
VarGaB177777
üzenetére
Köszi!
Figyelmetlen voltam.
Viszont látom a "növények elszáradása" ficsőrt ami a '14-ben úgy emlékszem még nem volt. -
Tacsika
aktív tag
Köszi gyerekek, közben kipróbálta, ok.
Közben látom kivették a játék közbeni növénynövekedés sebessége állítását amiért jól pipa vagyok, azt hiszem megint félreteszem fél évre...

-
Tacsika
aktív tag
Még mielőtt... tehát orig bolti bolti lemezről van szó!
-
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Az új patch-ben változtattak -e azon hogy ha letiltom a dvd eszközt akkor nem kéri a lemezt?
(mert akkor le sem töltöm -az 1,3-at
) -
Fel
addikt
Jön két új csomag a játékhoz:
New Holland Loaders - ez ingyenes. Egy nagyobb kerekes és egy kisebb, teleszkópos rakodó lesz benne. Ezek jöttek a konzolverziókhoz is, a megjelenéskor.
New Holland - DLC - ez fizetős (6,99 dodó), és a New Holland FR 850 szecskázó lesz benne, négyféle adapterrel.
Mindkettő csomag június 25-től lesz elérhető.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére

En mar azt sem tudom mikor jatszottam ezzel a valamivel..
Korabban irta valaki, hogy nem lett nagy durranas a jatek az elozohoz kepest, es igaza is volt...
Pedig en voltam az elsok kozott, aki megvette.
Megjelenes napjan ejjel mar vegig jartam Pesten vagy 5 Tesco-t, de meg sehol sem volt. Delben Esztergomban sikerult racsapni
Multi-ra nem talaltam csapatot, akkoriban meg meg nem is volt idom.. Most lenne, de mar nem izgat a jatek sem, illetve a gepet is megbontottam mar.. HD5450-el meg nem allok neki vacakolni
-
jim bcs
nagyúr
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
tökély, működik savegame alatt is. Majdnem fél évbe telt a megoldás de te megfejtetted
, sokszor kérdeztem de senki nem tudta.Csak hogy én is segítsek a FruitHudText-et töröld le és tedd fel a FRUIT & FILL TYPE ICON TEXT PACK V 2.0-t, így a feliratok magyarul jelennek meg a termény embléma fölött és alatt.
-
n0tr3adY81
aktív tag
-
jim bcs
nagyúr
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
igen, de semmi változás
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
jim bcs
üzenetére
"copy zzzz_IndividualHudFruit.zip at Mod Directory (client and server)
unpack IndividualHudFiles.zip at LS 15 Game Directory, with Directory (client) (not Server)
Bsp:
.../My Games/FarmingSimulator2015/IndividualHudFiles/*.dds"Ezek szerint a zzz_... a mods-ba, a mini hud képeket pedig az fs játék mappájába kell. Így csináltad?
-
jim bcs
nagyúr
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ez az
, pedig ki is szálltam de ezek szerint nem mentem elég közel a kapuhoz.Esetleg az Individual_Hud_Fruits_v0.3-ra tipp hogy működjön is?
-
VarGaB177777
csendes tag
Sziasztok !
Ha valakinek kell egy olcsó automata bálázópótkocsi: ittvan rólaegy ingame kép illetve mindjárt csatolom hozzá a letöltölinket:

Fliegl dpw 180 -
Wildgreen
aktív tag
Köszönöm a választ mindkettőtöknek!!

-
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Szia!! A javított kiadás mivel lett jobb? Én az első kiadással játszom de szerintem tökéletes!! Ha leszedem a javított kiadást akkor gondolom kezdhetem előröl a játékot mert elveszik minden??
-
jim bcs
nagyúr
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Mikor feltettem már akkor nem nyíltak a kapuk 0-a moddal, erre beraktam ugye az AnimationMapTrigger 1.0.2-t de erre sem reagált. A modok egyesével lettek bepakolva bár nem volt értelme hiszen az elejétől fogva nem nyíltak a kapuk.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
jim bcs
üzenetére
#1: nem jármű modokról beszéltem, hanem az alap nádasdfalva csomag tartalmáról, ami áll:
Mapinfo.pdf
Nadasdfalva_v2_By_csamassa_15.zip
ZZZ_multiFruitModule_Standard.zip
GuelleMistMod.zip
ZZZ_multiFruit.zip
AnimationMapTrigger.zip
ZZZ_ChoppedStraw.zip
WaterMilkZunhammer.zipA mapnak van egy javított kiadása, abban ezek a file-ok már nincsenek benne, csak a javított map.
Egyébként : az AnimationMapTrigger és a MapDoorTrigger nem teljesen ugyanaz. A MapDoorTrigger *funkcionálisan* '13-ból átkonvertált, míg az AnimationMapTrigger már teljesen a '15-höz írt animátor script Xentro által. Javaslom csak az AnimationMapTrigger használatát. Nálam működik rendesen a Nádasdfalva.#3. Mint korábban már írtam, üres modmappa, csak a Nádasdfalva és a hozzá kiadott modok legyenek bent. Indít megnéz, örül. Aztán lehet sorra visszapakolni a modokat, és kiderül, mivel ütközik

-
jim bcs
nagyúr
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
1.
a csomag nem tartalmaz jármű modokat, azokat használom amiket eddig is2.
AnimationMapTrigger és MapDoorTrigger-re sem történik semmi, végigpróbáltam a régebbitől a legújabbig3.
Egyéb ötlet? -
jim bcs
nagyúr
Nadasdfalva_v2_By_csamassa_15
Nem lehet egyik kapun sem kimenni, nem nyílnak. Ötlet???
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nagyon remélem, hogy így lesz és kíváncsi is vagyok mit alkotnak majd
Nem tudom pontosan, hogy tényleg elérhető e a script dokumentáció és, hogy erre vártak e pontosan, csak olvastam valahol pár napja. Szóval jó lenne már pár ütősebb kombájn, vagy traktor és stb a játékba. -
Brucu
csendes tag
Sziasztok !!
A Joy beállításokat melyik fileba menti ??
Többször ráfáztam, mert újra raktam a játékot, és mindig újra be kellet állítanom a Joy-t !! -
FrezeR
senior tag
Mit gondoltok van rá esély most, hogy kint az 1.3 patch és a script dokumentáció is elérhető elvileg, hogy ezután jönnek majd a még komolyabb mod-ok?
-
válasz
VarGaB177777
üzenetére
ööö ... sokat ittál délután??

Csak azért kérdem, mert pár órával (és két hozzászólással) ezelőtt írtad már, hogy kijött az 1.3-as pach, de azért köszönjük az információt!
-
VarGaB177777
csendes tag
Sziasztok !
Ma hivatalosan is megjelent az 1.3-as javitás[link] elég sok mindent javít a játékban illetve lehet teljesítménytesztet is lefuttatni a játékon belül
-
őstag
őstag
válasz
VarGaB177777
üzenetére
Nice

-
VarGaB177777
csendes tag
Sziasztok!
Ma jött ki az 1.3 javitás a farming simulator 2015-höz.[link] lehet szedni az új frissitést

-
Farming Simulator 15 teszt a Gamepod-on.
Ha jót akartok, a hozzászólásokat nem olvassátok el, a többség pl nem érti miért szeretjük a játékot!
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nem tudom, én ebből gondoltam: [link] (csak a vezérlő 149,99 $ vagy a kormánykerék + pedálok 149,99 $ = 135 €).
-
n0tr3adY81
aktív tag
Én nem látom, hogy külön meg lehetne venni.
PRODUCT INCLUDES
Saitek Farming Simulator Vehicle Side Panel with 6.6ft/2m USB Connector Cable
Saitek Farming Simulator Steering Wheel with 6.6ft/2m USB Connector Cable
Detachable Turn Knob
Gas and Brake Pedal Set
Pedals Connect to Wheel via 6ft/1.8m Connector Cable -
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Úgy láttam, hogy a konzolt külön is meg lehet venni. Akinek már van kormány+pedál lehet hogy működne vele?

-
Fel
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Viszik majd, mint a cukrot!
-
n0tr3adY81
aktív tag
-
VarGaB177777
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki szeretné pc-én ugyanazt a segítség menüt a játékban mint xbox-on akkor game settings.xml-ben ezt a sort kell keresni gamepadHelp>true</gamepadHelp> és átállítani. ezután a játékban bekapcsolható a controllerhez tartozó segítség menü
-
VarGaB177777
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakinek kell találtam egy logban hibamentes krone bigX1100 beast packet[link] és le is teszteltem hibátlanul működik és lehet rá felvenni béreltmunkást is.
illetve a csaomagban van egy Man agrar teherkocsi is azt nem teszteltem. -
FrezeR
senior tag
Van valami értelmes mód rá, hogy a 13-ból a 15-be átrakjunk pl egy kombájnt? Kerestem leírást de főleg traktorokról van szó, és gyanítom, hogy nem ugyan az az eljárás. Működőképes lenne egyáltalán? Ha valaki ért hozzá kérem válaszoljon

-
Fel
addikt
válasz
ObiGabi
üzenetére
Én korábban már megnéztem, de azt kell mondjam, nem az igazi... Az animációk hiányoznak (a vágóadapterek/asztaloknál), a textúrázás is elég gyenge.. Még ebben az 1.1 verzióban is.
Ha esetleg valakinek a Krone Big X-nél egyszerűbb szecskázó kellene, akkor érdemes kipróbálni a Rostselmash Don 680M-et.
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Egyszer valaki keresett Fortschritt betakarítót, most találtam egy E 282-es csomagot (nem próbáltam).
-
odium
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Tudom, és elnézést, hogy félinfókkal jövök, de egy kétségbeesett óvodás és egy toporzékoló kisiskolás várja a megváltást
A youtube videót én is megtaláltam amikor rákerestem a hibára, csak a munkahelyen nem tudom megnézni, majd otthon. Köszi. -
n0tr3adY81
aktív tag
-
odium
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Sajnos nem tudok, messze vagyok a júzertől én csak a gépet raktam össze kb. fél évvel ezelőtt (ezért gyanús, hogy VGA driver lesz a baj) és telefonba mondta a hibajelenséget. Azt mondta pontosan ezt írja ki, se többet, se kevesebbet. Persze, tudom, hogy jó lenne látni pontosan (pl. az se mindegy, hogy az indulás melyik szakaszában dobja ki) de nekem is ennyi infóm van

-
odium
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Eredeti játék, "out of range" hibaüzenettel kilép indítás után.
Konfig: Intel i5-ös proci HD4600-al, 4gb ram, win7 64 bit
Ötlet, hogy mi lehet baj? Az integrált videóra gyanakszom....Köszi!
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
VarGaB177777
üzenetére
Üdv!
Így is lehet, csak így kétszer kell pakolni, nálam pedig az erdészeti gépektől hajlamos a játszó lefagyni. Örülök, ha egyszer sikerül fagyás nélkül megrakni a szekeret.
Egyébként én egyszerűbb megoldást választottam:
Vettem egy Liebherr teleszkópos rakodót, rá egy pótsúlyt, plusz egy rönkfogót. Kézi fűrésszel kivágom a fákat, gallyazom, majd a rakodónak kitolom a karját, ami kb. 8m, a kivágott fatörzshöz állva már látom is hol kell vágni. Megpakolom a pótot és irány a fatelep. Hogy miért pont 8 méter? A farmertársak és a tapasztalatom alapján ez fizet a legtöbbet. -
matyi012345
őstag
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy nem tudom egyszerre az első és a hátsó világítást felkapcsolni. Xbox360-on játszok, nekem az RB+B a világítás. Ha megnyomom felkapcsolja az elsőt, másodikra le, harmadikra hátsót fel, negyedikre hátsó le. Első-hátsó nem megy sehogy. Van valakinek ötlete?
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Üdv!
Anno a 13-mal voltam így: kb. három hétig az újdonság erejével hatott, aztán majd egy évet pihent, helyette a 11-et gyűrtem. Néhány napja kezdtem el újra gazdálkodni és csodák csodájára nem fagy le percenként a játék, pedig nem változtattam semmit a gépen. Persze ettől még megmaradtak a hibái...
Más:
Végre itt egy jó kis Xerion 4500
Hibát nem találtam benne, szépen kidolgozott, jók az animációk. Szerintem ötös.Ill. egy Jaguar 870-es. Én ennek is megszavazok egy ötöst.
(A Modhosteren is fent vannak, de onnan lassabban tölthetőek le.)
-
n0tr3adY81
aktív tag
Eredetileg is az volt, hogy május 20 után lesz a konzol port megjelenés, utána patch, és végül a vehicle scripting guide (ez utóbbi az a dolog, amire égető szüksége lennek a community-nek).
Kis csúszásra alapból lehetett számítani. A történet lényegi része inkább ez a "szájbefogós beta patch". Amolyan nesze-semmi-fog-meg-jól. "Na izé itt ez a patch, teszteljétek a patchet, majd még javítjuk!" Mit?! A hibákat javító patchet majd még javítjuk? Érted... Ez olyan Giants-féle kommunikáció.
A dolog másik része, hogy SEMMIBŐL nem tartana kiadniuk a scripting guide-t. És azt tartják vissza legjobban, ami életben tartja ezt a
telibefosott bughalmazt.csodálatos, mérnöki precizitással és fizikával megtervezettt játékot
Nálam lassan 2 hónapja el sem volt indítva, unalmas a steyr-bőé/huerlimann-ból átalakított, jégen csúszkáló traktorokkal játszani.
-
Fel
addikt
válasz
olivera88
üzenetére
Múlt héten jött az 1.3 beta 2, azóta még semmi.
Most már talán megjelent minden, az összes platformra, úgyhogy szerintem most pénzt számolnak...
Egyszer biztosan elkészülnek a patch-el. -
olivera88
veterán
A patchról lehet valami infót hallani? Ahhoz képest h Április végére/Május elejére lett ígérve jól elhúzódik.
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
Vannak ezek az elhelyezhető tárgyak a játékban és ha azokat leteszem valahova akkor az mindig ott maradnak?
például vannak az elhelyezhető fák ha azokat lerakom olyan célból, hogy egy nagyobb földet meg felezzek vagy esetleg harmadoljak akkor azokat ugye nem tudom be szántani be tárcsázni meg ilyenek?
Vagy ezeket kivágni tudom utána vagy ezek megmaradnak mintha kis erdősáv lenne a földön? -
Fel
addikt
Kár értük, hogy ilyenek, de sajna mindkettőt kis csapatok készítették (ennek ellenére meglepő, hogy az AS-ben milyen liszenszeket sikerült összehozni... Az FS-nél mindenki ráharapna egy AGCO pakkra biztosan...), és ez meg is látszik rajtuk nagyon.
--------------------------------------------------------------------
A Steamen regisztráltak az FS '15-höz pár új csomagot. Gondolom az egyik a többi platformra már elérhető Lambo Nitro 120 traktor (gyk. átszinezett Hürlimann..), a másik lehet a patch...

-
zsiz
őstag
Köszi
amúgy se vagyok oda az ilyen "szimulátorokért" de az FS megfogott.. csak a farmosak érdekeltek volna ebből a pakkból is, de akkor így felejtős. FS-ben is volna még min javítani.. (a '13-hoz képes szerintem jelentőset javult, remélem a következő rész is legalább ennyivel jobb lesz
) -
Fel
addikt
Mindkettőről elmondható, hogy vannak benne jó ötletek. Pár olyan játékmenetbeli, játékmechanikai elem, ami kicsit öszetettebbé teszik bizonyos dolgokban mindkettőt, mint az FS (PF-ben pélául az évszakok). Ennyi a pozitív.. (Esetleg még az AS gépparkja..)
A negatív..Mindkettő egy kalap kaki megvalósítás szempontjából. Eszméletlen bughalmaz mindkettő. A nézet mindkettőben elég furcsa, zavaró, szemfájdító, hányingerkeltő... A memóriá csak pazarolják. Indokolatlanul lassú mindkettő.
Ütközésvizsgálat, interakció a különböző objektumokkal hatványozottan rosszabb, mint az FS-ben. Sokan nem szeretik a FarmSimben a bálák viselkedését.. ki kell próbálni milyen a PF'14-ben és mindenki ódákat fog zengeni az FS-ben lévőről...Úgy nagy összeségében egyiket sem ajánlanám...
A PF '14-nek van demója a Steam-en, azt meg tudod nézni. A Steamen érdemes olvasgatni az értékeléseket, videókat nézni YT-on.. -
zsiz
őstag
Az FS-hez képest milyen az Agricultural Simulator 2013 meg a Professional Farmer 2014? Ezeket a játékokat nem ismerem. [link]
-
Fel
addikt
Nem tudom más hogy van vele, de én nem értem a problémád..
A füvet alapból nem tudod bálázni (csak egy kis moddal), ha pedig már megforgatod, akkor az széna, amit lehet bálázni.
Dobj már egy teljes képernyős képet, hogy hogy nem megy, hátha könnyebb lenne segíteni.Ja, és kevesebb !!!!!! és ????? is elég...
-
quad35
csendes tag
Köszönöm a segítséget!! Újra kellet telepíteni a játékot. Most meg a füvet nem bálláza fel!!!!
Pedig meg is forgatom. És nem szedi fel. Miért??? -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Én azt javasolnám, hogy első körben csak a Nádasdfalva csomag modjai legyenek bent, úgy nézd meg. Biztos, hogy menni fog rendesen.
Ha elfogadsz egy tanácsot / trükköt (bár ezt javaslom mindenkinek) : érdemes külön-külön mappában tárolni a mapokat és a hozzájuk tartozó modokat - akár összeválogatni. Kicsit több helyet foglal, viszont nincs mod ütközés.Létrehozol egy mappát, pl FS2015MODS. Ebbe belerakod a Nádasdfalvát és a hozzá tartozó modokat.
Ezután a Documents / .... / FarmingSimulator2015/game.xml -t átírod :<modsDirectoryOverride active="true" directory="E:/FS2015MODS" />
Innentől kezdve az E:\ meghajtó FS2015MODS mappájában szereplő modokat használja. Így csak át kell nevezgetni az éppen használni kívánt mappát FS2015MODS-ra intézőben vagy TC-ben.
Azért hasznosabb, mert ha van egy beépített multifruitot tartalmazó map, és az együtt van a Nádasdfalvával, akkor a multifruitos map terményei hajlamosak megjelenni a Nádasdfalvában is. Innentől kezdve simán összeakadhat bármelyik map bármelyik moddal.
-
-
quad35
csendes tag
Sziasztok!!!!! Segítséget szeretnék kérni. Nem tudok bálázni!! Megforgatom Stb és nem szedi fel. Miért??? Valami hiányzik???
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
A map csomagban lévő multifruitot használom de semmi változás! Volt egy régebbi multifruit de azt ki is töröltem!! Fogalmam sincs mi lehet a probléma!!
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Valami más mod bekavarhat.
Úgy emlékszem, amikor berheltük, hogy az alap pótkocsik MINDEN, a mapon szereplő terményt tudjanak szállítani. Valami plusz mod fog bekavarni valószínűleg.
Javaslatom, hogy a map-csomagban szereplő multifruitot használd, és írd felül a meglévőt. -
tutikas
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Horgász topik
- Energiaital topic
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ez az én véleményem.
Ez a "maximalizáljuk a profitot minimális munkaerőbefektetéssel" mentalitás azért 2015-ben már nem éppen a legjobb megoldás, mintahogy az sem, hogy a játék futásához "alapesetben" benne kell lennie a korongnak a meghajtóban (mikor is volt ez a trend? 10 éve?

)
nincsenek bent alapesetben, csak a Te kedvedért tettem fel egy indítás erejéig 
, sokszor kérdeztem de senki nem tudta.

Pedig meg is forgatom. És nem szedi fel. Miért???