Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
trialboj
üzenetére
Egyik ismerősömnek is feltörték a fiókját. Az írták a Facebooktól, hogy az ő gépén lépjen be valaki a saját fiókjába és abból kezdeményezze a visszaállítást. Nem tudja, hogy csinálta de sikerült. Még annyi volt, hogy az email címéhez hozzáírtak valami, így nem tudott kimenni az ellenőrző kód, de javítva már működött. Tehát lehet ez a lényeg, hogy a feltört fiók gépén kell kezdeményezni.
Valamit tudtok erről vagy ez lehetetlen?
Facebookon lehet szavazást úgy indítani, hogy ne látszódjon ki a válaszadó?
Gondoltam ha Bejegyzés közzététele név nélkül lehetséges, akkor szavazni is lehet. -
spileraaa
senior tag
válasz
trialboj
üzenetére
egyik ismerősöm irt nekik emailt angolul
és egy moderátor megszánta és irt neki e-mailbe saját email címéről és be engedte fél napra míg kimentette az adatait (ezzel lehet az állasával játszót )
utána újra tiltva lett a profilamúgy neki aktiválva volt az sms mégsem ért semmit sem
-
Cs1csó
titán
válasz
trialboj
üzenetére
Nincs.Szólj sok ismerősödnek hogy jeezzék hogy a profikod korrumpálódott.
A beállításokban megtalálják az erre vonatkozó opciót.
Minél több ismerősöd VALID profillal jelzi hogy a te profilod korrumpálódott akkor tiltják/törlik a profilt te pedig csinálhatsz egy újat.
Azt hogy a régi feletti jogot visszakapd kicsi az esély. -
válasz
trialboj
üzenetére
A saját bejegyzéseket nagyon komolyan testre lehet szabni, hogy ki lássa. Olyat is lehet, hogy egyedül te látod. Ugyanakkor ha te írsz valaki oldalára, akár magánszemély vagy csoport vagy valamilyen oldal, akkor az általa beállítottak érvényesek. Ahol a földgömb van a bejegyzésnél, azt elvileg mindenki láthatja és elvileg azt is, aki odaír. Ezek azok a posztok, amik megjelennek minden ismerősödnek, hogy hozzászóltál adott bejegyzéshez. Én legalábbis eddig így tapasztaltam, de lehet tévedek.
-
válasz
trialboj
üzenetére
Üdv,
Egy Facebook oldalt nem könnyű sikeressé tenni, nekem is van egy oldalam, ami több mint 2 év után érte el az 1000 likeolót. (Fizetett hirdetés nélkül.)
A fizetett hirdetés annyit jelent, hogy bedobja az emberek hírfolyamába vagy ajánlja nekik az oldalad, vagy egy posztod, amire kérted a reklámot. Tehát, valódi személyekről van szó.A téma, amiről az oldalad szól elég rétegcucc, és ráadásul aktivitás sem nagyon van rajta. Többet kell posztolni a témában, így több emberhez is eljuthat a likeolások/megosztások/hozzászólások által. Mert minél több poszt van, annál nagyobb az esély arra, hogy történik valami megmozdulás.
Az sem mindegy mikor teszel ki egy adott posztot. Én úgy szoktam, hogy megnézem a statisztikákat, ahol le van vezetve, hogy az adott napon mikor voltak órára pontosan az emberek, és akkora időzítek, amikor a legtöbben vannak.Nagyon kevesen mutatnak aktivitást az oldalakon miután likolták, inkább csak figyelni szeretnek, de nem nagyon mozgolódnak. Ez teljesen normális.
Van lehetőséged az ismerőseid figyelmébe ajánlani az oldalad:

Ezeket a tanácsokat, érdemes elolvasni.
Valamint itt is vannak hasznos infók, érdemes szemezgetni:
Oldalak
Facebook business
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

krizmo_