Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
mny
csendes tag
Tudja valaki, hogy hogy lehet a messenger appban kapcsolatot törölni? Nemrég még ott volt a 'partner eltávolítása' gomb, ha rámentem a címjegyzékben a neve mellett az 'i'-re. Most meg már csak a hívás, videóhívás és üzenet lehetőségek vannak.
-
mny
csendes tag
Csak messengerrel rendelkezőként nem tudom megnézni senki képét nagyban (és ugyanez igaz vissza is, ha valaki csak messengeres felhasználó képét akarja megnézni), igaz?
-
mny
csendes tag
Sziasztok! Ma reggel megpróbáltam kijelentkeztetni pc-s felületről a többi eszközöm. A telefonnál ki is írta, hogy lejárt a munkamenet; de többet is mutatott bejelentkezve, sokkal régebbi dátumokkal. Megpróbáltam egyenként kiléptetni, meg egyszerre is, frissítés után még mindig ott voltak. Ilyet még nem láttam, időnként "kidobom" így őket, nem indokolná, hogy ilyen régiek ott legyenek. Jelszót azért változtattam, de ott sem ajánlotta fel, hogy kilépteti őket. Ez azért elég fura. Más is tapasztalt ilyet?
-
mny
csendes tag
Üdv!
Miért van, hogy bizonyos embertől úgy jelzi, mintha lenne üzenetem? Amit írt, arra válaszoltam, de azóta is néha bedobja olvasatlannak, viszont felülre nem teszi. Ez megint valami bug? Mert ilyenem még nem volt. Azóta frissítettem is, nem oldotta meg. -
mny
csendes tag
Még azt meg akartam kérdezni, csak elfelejtettem, hogy ezt ki lehet valahogy játszani, hogy a kézbesítést ne mutassa? Mert úgy gondolom, hogy nem. Meg nem hiszem, hogy több embernek egyszerre lett volna velem baja hirtelen.
-
mny
csendes tag
Akkor nálam nem stimmel csak valami. Azért köszi.
-
mny
csendes tag
Üdv! Létezik, hogy a messengerből eltűnt a kézbesítve állapot? Az üzeneteim elküldve státuszban vannak napok óta. Amikor ismerőssel megnéztük, a neki írt üzenetet is csak elküldve jelezte, holott be volt lépve az appba. Lehet, hogy bug, de más nem tapasztalt ilyet? Eddig nálam teljesen oké volt ilyen szempontból.
-
mny
csendes tag
Hali!
Arról nincs véletlen valakinek infója, hogy meddig lesz használható androidon a messenger régebbi verziója?
Én konkrétan egy 91-est használok (2 éve adták ki).
Mióta kijött a legújabb, azóta felugrál az értesítés, hogy hamarosan frissítenem kell, vagy telepítsem a lite-ot, de időt nem ír, hogy mikor. 1 hónapja egyszer írt olyat, hogy x ezer napom van még használni így. Nem tudom, hogy ez az új felülírta-e ezt.
Nem szívesen válnék meg tőle, mert ebben se reklám, se egyéb hülyeség nincs. -
mny
csendes tag
Hát, ez a messenger-es 'minden korlátozott online' káosz nem akar rendeződni. Valakinél esetleg alakul?
-
mny
csendes tag
Jaj, pont erre akartam rákérdezni, hogy más is tapasztalta-e, hogy a beállítás ellenére mindenki ott tobzódik a chat-en... Remélem, gyorsan helyre jön.
-
mny
csendes tag
Igen, ez lenne logikus, hogy akkor ennyi neki is.
Közben megtaláltam a súgóján szintén ezt, hogy messenger marad, azt külön kell deaktiválni.
Csak arról nincs infó, ami még bennem felmerült, hogy aki pc-ről használja rendes fb felületen, őket is beleértjük-e abba, hogy megkereshetnek.
Maximum kipróbálom, aztán meglátjuk.[ Szerkesztve ]
-
mny
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, hátha tud valaki válaszolni. Szeretnék megszabadulni a fb-tól és csak a messengert használni, de törölni még nem akarom.
Olvastam néhány helyen, hogy már lehet olyat is, hogy felfüggesztem a fiókom és csak azt használom (azzal a címmel, amivel a fb-ot, nem telefonszámmal).
Teszem azt, gépről használom fb-t, felfüggesztem és telefonon marad a messenger.
Elég csak felfüggesztenem és már nem fogja feléleszteni? Mert régen mindig aktiválta.
És ebben az esetben, ha nem fut állandóan telón, hogy ne zabálja az akksit, akkor ugyanúgy kapok mail-ben értesítőt az üzikről?
Esetleg, ha valaki chat-en ír pc-ről, az is tud írni, vagy csak messengerről és neki ott eltűntem?Azt hiszem, ennyi, ami hirtelen felmerült bennem. Köszi, ha valaki tud valamit erről és megosztja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest