Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Nem ez a gond. Nem annyira konzekvens és igazságos úgymond a rendszer, hogy megérje beleőrülni. Ez egy digitális szar, amire rászoktattak, mint drogra, ezt lásd. Ami fontos, mint emlék, azt lemented, illetve a többi ember emlékezetében és érzéseiben van az a szociális életed ...ugye? Élvezd a jóidőt a természetben.
-
zeus_2k14
senior tag
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Üdv. Na, ma reggelre lekorlatoztak 2 napra. Like-olni akartam valamit nem ment. Megprobaltam többször, hatha csak bug. Hát nem. Jött az üzenet: Ön tevekenysegi dolgai alapjan megsertette a az alapszabalyzatunkat.. valami ilyesmi jött, meg hogy 2 napig bizonyos funkciok korlatozva vannak
Ha lejar a 2 nap, utana minden okes lesz, nem kerültem úgymond fekete listára amivel ha barmit csinalok, kapom a tiltast?
-
totron
addikt
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Nem. Nekem is volt ilyen, mikor felpörögtem bejelölgetések terén, csak esetemben a további jelölések voltak letiltva 1 hétre talán? Nem is tudom, nem figyeltem. Ne izguld túl, nekik is érdekük, hogy a rendszer része légy. Ha ennyire rettegsz, akkor csinálj másik profilt is, mondjuk azt egy másik netszolgáltató másik gépéről/böngészőjéből. De inkább csak ne izguld túl. Nyújt negyedannyit is, mint amekkora stresszelést bele teszel? Nalátod.
-
zeus_2k14
senior tag
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Sziasztok
Gondoltam megosztom veletek. Tegnap este óta nem tudok semmit sem Like-olni, ugyanis kaptam egy korlátozást. Ez van a szövegben : Jelenleg nem tudsz regagálni .
A Like nem megy, a hozzászólásokat nem tudom. Gondolom, amiért állítgattam a fiókomat, ezért kaptam.
Szerintetek meddig kaptam, meddig tart? Ezek után mire érdemes figyelni, akár kaphatok végleges tiltást is?
-
totron
addikt
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Az egyiket már el is árulta neked, zsúfoltság várhat, ami nem is. Nem engedte nekem sem ~másfél tucatnyi csoport minden mozzanatról való értesítéseinek beállítását, téged is mértékletességre int. A kettő között a különbség annyi, hogy te idővel, szakaszolva-beosztva folytathatod a visszakövetést, a csoporti mókában viszont van egy önkényes limit. Addig testreszabható csak a felhasználás, amíg rá nem eszmélsz, hogy dehogy. A többség persze úgyis birkaüzemmódban halad, úgy nem tűnik fel.
Új emberek egyszerre való, csoportos bejelölésénél is szab korlátot, ott mégjobban figyel erre, hiszen sokan a szarjaik terítésére építenek kapcsolati hálót. Egypár korlátozást nekik kell megköszönni. Ezen belül is mégnagyobb fokú szankció/korlátozás sújtja a jelölést, ha ismeretleneket szeretnél magadévá tenni habzsi-dőzsi üzemmódban. Nálad meglévő emberekről van szó, de a fentiek a háttere szerintem.Szerk.: nem gondolom, hogy büntetés várna.
-
-
-
-
luci87
tag
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Azok latjak,akik kovetnek,de meg akkor se mindig.En se latom mindenkinel,hogy ki kinek lett ismerose Ha kozeli ismeros,vagy kovetem,akkor latom,ki mit lajkolt.
A szulinap.En mar rejtem,nem kell hogy tobbszaz ember irogasson,az is aki amugy azt se mondana hogy bukj fel...es be lehet allitani,hogy ne tudjon irni senki az idovonalamra,a beallitadoknal keresd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- PlayStation 5
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 9 9950X 16C/32T Processzor! Tray
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Remélhetőleg, nem lesz gond...

Ilyenért nem szoktak "büntetni"...
krizmo_