Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• liszi70

nagyúr

válasz ledgeri #32874 üzenetére

Jelszóemlékeztető lett a megoldás, de nem volt egyszerű. Egy olyan telefonszámmal volt a reg készítve, ami már nincs használatban, és egy ősrégi buta telefonba lett rakva. De így szerencsére még megvolt a sim! A meta felületén látszódott egy helyen ez a régi szám is, "elfogadásra vár", vagy ilyesmi státuszban. Na mondom, akkor ezt kipróbáljuk a belépéshez, de a jelszóról fogalmunk sem volt. Irány a jelszóemlékeztető, de az sms a butatelefonra érkezett, amiről ugye nem lehetett megnyitni a küldött insta-linket. Úgyhogy sim-kártya ki, butatelefonból át az én okostefefonomba. Persze nekem nem volt insta a telómon, úgyhogy letöltés, telepítés, újra jelszóemlékeztető kérése, jött az sms és rákattintva a linkre most már sikerült az új jelszó beállítása. (Utána insta törlése, mert nekem nem kell az a sz@r. :D) Így már megvolt a facebook és az insta belépés is, úgyhogy gond nélkül lement mindkettő törlése. Hát, ennyi a történet, nem túl izgalmas sztori. De azért a belépési adatok hiányából összejött néhány óra szopás. :D Tudatosítottam a lányomban, ilyet NEM csinálunk, és a belépési adatokat MEGJEGYEZZÜK! Most már érti és tudja, de amikor ezeket a regeket készítette, még kicsi és fogalmatlan volt. :) Köszönöm a tippeket mindenkinek! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés