Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz Alusky #32802 üzenetére
Ezt meghallota az fb vezér is, mert lehetőségem volt letölteni MINDEN adatot az FB-ról, 2GB volt, és egy offline weboldalt kaptam, ahol abszolúlt minden infó megvan, az összes beszélgetés, komment, kép és videó amit kaptam. Itt a lista ha valakit érdekelne: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
trialboj
őstag
válasz Alusky #32802 üzenetére
Ha választhattam volna az fb fiókomat adtam volna örömmel, sosem posztolok, csak azért van hogy ránézzek a kliensek kiposztolták-e helyesen az anyagokat. Utána az instát is vihetik számomra is is halott, egyedül a YT fájna nagyon ha elveszteném, onnan is az elmentett meg playlistbe rakott videók. Jó lenne egy plugin ami kimenti a cuccaidat, amit egy új profilra csatlakoztatva visszzatölthetsz, de gondolom ez többet ártana rossz kezekben.
Ezt az elérhetőséget kaptam, állítólag ez az utolsó szint amit érdemes megpróbálni, nekik jogukban áll visszaállítani ha úgy ítélik."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
trialboj
őstag
Hali, tegnap feltörték és megváltoztatták a usermet, emiatt a fb letiltott az accot, mire észrevettem és megváltoztattam a jelszót azt írta hogy felfüggesztette és elbírálja mi történt, mára teljesen kibannoltak, és azt írták a döntés nem megváltoztatható. Még nekem is kiírta a password reset emailben hogy Vietnámból kérték, valószínűleg onnan is léptek be, mégis engem tüntettek el a platformról, mert egy híresebb ember nevére cserélték ki az accomat.
Ezen a linken [link] nem engedi hogy elküldjem a személyimet, és leírjam hogy mi történt. Nincs valami lehetőség hogy élő ember bírálja el a helyzetet, mert ez nagyon úgy tűnik mint egy robot automatikus elbírálása.
Köszi"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
trialboj
őstag
Tudna valaki segiteni hogy miert nem tudok FHD videot feltolteni FB-ra? Teljesen mind1 hogy milyen felbontasban kuldom, FHD v 4k, maximum 720p az ami megjelenik, pedig bepipaltam a privacy-video resznel a "HD if available" opciot.
Koszi
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
trialboj
őstag
Sziasztok,
A FB még mindig nem képes legalább FHD-ben megjeleníteni a feltöltött videókat? Akárhogy mókolom az exportot, nekem csak 720p marad. teszt oldalra teszt videó feltöltés
Egy haver azt ajánlotta hogy mentsem ki extrém magas bitrátán, de 150Mbit el is 720p marad, hiába 4k amit felöltöttem.
Az a fura hogy neki sikerül 4k-s tartalmat úgy feltölteni hogy megjelenjen a 4k verzió is.
Valahol azt olvastam hogy csak bizonyos oldalak kapják meg a lehetőséget hogy 720p-nél jobb minőségben tölthessenek fel, igaz ez?
-
trialboj
őstag
Valaki tudna segíteni miért ilyen hányadék a fb cover ezen az oldalon?
Úgy szrkesztettem ahogy kérték 820x462 - mobilon még elmegy, de desktopon undorító.
Ha most FHD méretet töltök fel, akkor mobilon jelentősebben lassul a betöltés, vagy mi a francért nem a FHD van támogatva?Nekem export után SOKKAL jobban néz ki a fb méretben, nem értem miért tömöríti agyon a desktop verziót. Csak a FHD felbontás jelenthet megoldást, ugye?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
-
trialboj
őstag
Miért írja ezt az fb, a Page infonál?
"Complete your About section so that people can find your Page more easily."
Én csak editor vagyok az oldalon, de kvára idegesít hogy állandóan ott a piros 1es a page info, és a settings fülön
-
trialboj
őstag
hello, van itt egy insta guru?
Tudtok rá megoldást, hogy ha storyt posztolok, akkor magától méretezze 16:9 formátumra, és beillessze ahogy kell? Hiába szerkesztem én meg helyesen a méretet, mikor a telefonról feltöltöm, belezoomol, mert nagyobb v hosszabb a képernyőm, és így nekem kell állítgatni, de ez azt eredményezi, hogy nem lesz középen, és valamelyik oldalból le fog vágni, v épp feljebb lesz mint kellene és a tetejét vágja majd le, pedig nekem a posztolás pillanatában jól mutatta.
-
trialboj
őstag
-
trialboj
őstag
Hello,
Van egy gyors és fontos kérdésem, mi a helyzet a szponzorált videó tartalmakkal? Milyen szabályok vonatkoznak rá? Készítettem ezt a videót, de nem sikerül bergúni hogy végre promoválva legyen, ezt írja: Approaching spending limitYour spending limit is lower than your budget for this promotion. Increase your limit by $20.00 USD.
Ami az elején lehet igaz volt, de már 1 órája megnöveltem a limitet és csak nem történik semmit, ezt írja, és még mindig In review a status.
Két kérdés tehát, milyen videókra vonatkozó szabályok vannak, sanszos hogy buktam mert sok a szöveg a videóban? És miért írja még mindig hogy nem ok a spending limit, mikor már 50eurora emeltem.
-
trialboj
őstag
SoS extrém fontos kérdés.
Nem lehet egyszerre több cover egy cégnek?
Terveztem 3 covert, ami egymást kiegészítve segít kicsit eligazodni az érdeklődőknek, de feltöltve a 2.-at a 3. már nem lapozható, v nincs ott.
Ez valami beállítás kérdése, vagy így jártam, és max 1 cover lehet?
-
-
trialboj
őstag
Hello,
valaki meg tudná erősíteni hogy fb profile videót csak magánszemélyek használhatnak, és cover videót, meg csak business profilok? Nekem, egy business profilhoz kellene anyagot gyártanom, és nem találok lehetőséget videóra a profilkép helyére.
Köszönöm"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
trialboj
őstag
Be lehet állítani hogy se ismerős se barát se senki ne kapjon értesítéseket arról hogy én mit likeoltam és hova kommentáltam FB on?
-
trialboj
őstag
Nem tudom hogy ez releváns topik-e, de van valakinek tapasztalata, FB cover videó kimentésében?
Készítettem egyet, viszont az a baj hogy eléggé szétbarmolta a minőséget.
Van bármi ötlet miben kellene kimenteni hogy jobb legyen?
Köszönöm
-
trialboj
őstag
Üdv,
A facebook videó borító, mindenképp el kellene induljon magától? Pcn elindul de telefonon nem... telefonon nincs app csak böngészőből nyitom meg.
Köszönöm.
-
trialboj
őstag
-
trialboj
őstag
Üdv,
Az érdekelne hogy ha készítek egy csoportot, ahol a környék bringásai tudnának kapcsolatba lépni egymással, akkor azt ugyanúgy lehet Boostolni mint a rendes oldalakat? 2-3 fizetett hírdetésre gondoltam, hátha eljutna a híre azokhoz akiket érdekel, és keresnek egy ilyen helyet.
Köszönöm
-
trialboj
őstag
Azért gondoltam hogy szellem emberek, mert 1 rohadt likeot nem kaptam még, pedig minőségi bringás tartalmakat pakolok ki, nagy részét én gyártom, nem összelopkodom és levágom a készítőt.
Állandóan írja hogy "112People Reached" ez mit jelent pontosan? A követőim közül ennyien átgörgettek a post felett?
Ha nem likeolja senki akkor nincs is rá esély hogy növekedjen a követők száma, mert csak azok a nem aktív emberek kapják meg, akiket valamiért nem érdekel egyáltalán?
Fizetett hirdetést lehet egy városra is korlátozni vagy max országot tudok kijelölni?
-
trialboj
őstag
Üdv,
A kiemelt hsz elég kurta, nem tudom lehet-e ilyet kérni, de hátha útbaigazít valaki?!
Szóval van egy FB oldalam, amit egy cégnek készítettem, akivel nem sikerült megegyezni, majd miután elváltunk, átalakítottam a saját városom bringás közösségkovácsoló oldalává.
275 követő van aki egy fizetett reklámon keresztül érkezett, és az a gond, hogy egyáltalán semmi aktivitást nem mutatnak...
A kérdés a fizetett reklámok után érkező követés, like, csak valami fantom emberek, vagy hogy kell elképzelni?
Szeretnék ismét készíteni egy reklámképet, amivel az lenne a cél, hogy a saját városomból minél több emberhez eljusson, és így hátha lenne legalább 5-10 olyan egyén akit érdekel a tartalom, és kommunikálhatna, ki mikor merre járt tekerni, stb.
Aki tud segíteni akár videóval linkel, vagy privátban nagyon örülnék.
Köszönet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest