Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
Szia Mutt!
Nos mivel annyira közel sem vagyok otthon a PQ-ben, mint te magad, ezért végül kerülő megoldásként azt csináltam, hogy mind a jobban, mind a gyengébben teljesítő játékosok eredményét betöltöttem munkalapra, majd onnan újra beolvastam. Így sikerült elérnem azt, amit te sokkal egyszerűbb és nagyszerűbb módon oldottál meg. Le is fogom cserélni a bonyolult és időigényesebb megoldást az általad javasoltra.Nagyon köszönöm, hogy foglalkoztál a felvetésemmel, érdemes lesz megjegyeznem a módszert. Az M kódot külön köszönöm, anélkül nem fogtam fel, hogy miről írtál, de azzal igen.
Sokáig azt hittem, hogy tuti én rontottam el valamit, de ezúttal megerősítést kaptam tőled, hogy nem én szerencsétlenkedtem, hanem tényleg nem várt működés lépett fel.
A legbosszantóbb az egészben, hogy van egy olyan megoldandó feladatrészem is, ahol az egymás mellett figyelembeveendő eredmény nem fix kettő versenyzőtől, hanem többtől jön össze úgy, hogy csak a kettő legjobb eredmény veendő figyelembe. Az eredeti módszerem szerint hiába távolítottam el a 2-nél nagyobb értékeket a sorba rendezés után, a kibontást követően azt a harmadik legjobb eredményt is sikerül kibontani, amit elvileg korábbi lépésben már kizártam. Szóval valami nagyon nem működik jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Tekken 7 Playstation 4
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50