- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Fejre állok lassan, annyira nem találom a megoldását a lenti gondomnak.
Nemrég cseréltem laptopot, amihez volt Windows és Office is. Gondoltam az egyik makrómon kicsit javítok és teszek be pár hibakezelést. Mivel a munkalapok nevei tartalmaznak ékezetes karaktereket, Subscript Out of Range hibaüzenetet kapok. Ha lecserélem őket az ékezet nélküli "párjaikra", akkor persze lefut.Notepad ++-szal megnéztem és a VB kódban az "ő" betűmet a hullámos verzióra cserélte. Sajnos az előző gépemen nem emlékszem milyen Office volt, de most 2019 Pro van rajta. Lehet a korábbi verzió tudott kezelni speciális nyelveket és az új nem? Vagy valami környezeti beállítás lenne?
Példa:
Készítettem egy új Excel állományt. Átneveztem a munkalapot TesztŐ-re. A makró tartalma:
Sub teszt()
Sheets ("TesztŐ").Range("A2").Select
End SubEzt bemásolva a VB editor-ba:
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest