- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TillaT
tag
Szia!
Nagyon köszönöm, az egyéni számformátumos megoldásod részben jó megoldás a kínomra. Ezt kerestem.
Annyi szépséghibája van, hogy ez a formázás azokba a cellákba is tesz X-et, ahol a cellában lévő képletek eredménye nem tartalmaz X-et. Azaz az üres cellákba is. Ahogyan ezt már Delila is jelezte.Első gondolatra -segédoszlopok használata helyett- most egyszerűbbnek tűnik nekem írni egy eseménykezelő makrót, ami a figyeli a cellák változását és a makróval megvizsgálni a megváltozott cellatartalmat, és csak a nem üres cellákra ráküldeni az általad mutatott egyéni számformátumot.
Köszönöm szépen Mindegyikőtöknek (Delila, lappy, Fferi) a válaszokat, hogy foglalkoztatok a kérdésemmel. Megint tanultam Tőletek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest