Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Sziasztok!
Van egy x-y diagramom, ami van (változó mennyiségű) adatpont. Erre van illesztve egy exponenciális trend.
Hogy tudom leszedni ennek a trendvonalnak a függvényét? A diagramra ki írja az Y = 176,96*e^(-2,043*x) alakban, ami szupcsi, csak ezzel nekem tovább kellene számolnom.
Adatpontként 15-250 darab közötti adat érkezik. Egy cellábe kellene kitennem a 176,96 és a -2,043 értéket. Ha ez megvan, akkor megváltom a világot

Trend függvény már majdnem jó volna, de az csak lineálisan tudja kezelni a dolgokat. Nekem fontos, hogy exponenciális függvényt kell ráhúznom az adatokra.
Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50