Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Lasersailing
üzenetére
Ma arra rájöttem, hogy az
application.displayalertsokozza a gondot, bár nem értem, hogy miért:A makró elején kitörlök néhány sheetet. Hogy a felhasználót ez ne zavarja van egy sorom:
application.displayalerts = false
a sheetek törlése után pedigapplication.displayalerts = trueHa így van, akkor a sheetek törlésénél nem kérdez rá a felhasználónál a makró, hogy törölje-e, viszont utána a mentésnél a mentés ablak nem tűnik el: ott ragad, mintha még mindig mentené (de intézőben látható, hogy már lementette).
Ha a fenti két sort kiszedem, akkor nem produkálja a hibát. Azt ellenőriztem, tutira lefut a második sor is, nincs feltétel, stb. mögé elrejtve (F5-tel megállítottam a programfutását).
Azt el lehet érni más utasítással, hogy a törlésnél ne kérdezzen rá a usernél, akkor megoldódna a gondom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50