Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Lasersailing
senior tag
válasz

Lasersailing

üzenetére
						Ma arra rájöttem, hogy az
application.displayalertsokozza a gondot, bár nem értem, hogy miért:A makró elején kitörlök néhány sheetet. Hogy a felhasználót ez ne zavarja van egy sorom:
application.displayalerts = false
a sheetek törlése után pedigapplication.displayalerts = trueHa így van, akkor a sheetek törlésénél nem kérdez rá a felhasználónál a makró, hogy törölje-e, viszont utána a mentésnél a mentés ablak nem tűnik el: ott ragad, mintha még mindig mentené (de intézőben látható, hogy már lementette).
Ha a fenti két sort kiszedem, akkor nem produkálja a hibát. Azt ellenőriztem, tutira lefut a második sor is, nincs feltétel, stb. mögé elrejtve (F5-tel megállítottam a programfutását).
Azt el lehet érni más utasítással, hogy a törlésnél ne kérdezzen rá a usernél, akkor megoldódna a gondom?

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
 - Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
 - Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50