- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaliJoe
tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia Fferi,
Ha valahogy el tudom küldeni a táblámat, akkor meg tudom mutatni. Egyébként, nem nagyon tudom jobban elmagyarázni. De annyi biztos, hogy Képletkiértékeléskor a hiba már fellépett a HOL.VAN függvényben, és nem azt a sort választotta ki, amit kellett volna - tudniillik - az első dátumra mutató sort. A formátum azonos volt, mert mindenhol szám (ami dátumként csak nekünk érdekes) az Excelnek mindegy, szám-szám. Amúgy meg az is érthetetlen volt a számomra, hogy miért a 100+ sor felett kezdett el tévedni, addig nem...
El tudom valahgy küldeni a táblámat? Tudsz/akarsz vele foglalkozni? Mármint úgy értem érdekel a probléma? Megköszönöm, ha igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest