- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát gyerekek, ha belefeszülök sem tudom gatyábarázni ezt a dátum-problémát.
Az nyilvánvaló, hogy az Excel-ben a cellának Cellaformázás alatt Dátomformát adok. Ezzel nincs is probléma, viszont a Word-ben a korábbi tanácsod szerint próbálkoztam a MERGEFIELD Dátum \@ "yyyy. MMMM d." beírásával, de Fferi50 által javasolt {MERGEFIELD Dátum1 \@"yyyy.MM.dd" \* MERGEFORMAT} beírást is kipróbáltam, a 44136 szám ott marad a dátum helyén.
Kipróbáltam az ALT+F9 parancsot is, de ez a teljes dokut minden olyan helyen MERGEFIELD-re változtat, ahol az Excel-ből kell beemelni az aktuális beillesztendő adatot.
Lövésem sincs, mit rontok el, de már szünetekkel, szünetek nélkül, szóval sokféleképpen próbálkoztam már a MERGEFIELD-féle módszerrel, sajna sikertelenül.
Nincs erre valami tutoriál valahol, de konrétan erre a dátum-elrontásra gondolok?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50