Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Adott egy excel tábla, ami másodpercenként többször is kapja az adatokat külső adatforrásból. Olyat szeretnék, hogy ha egy adott cella értéke változzon, akkor történjen valami. Régebben nagynehezen valami nagyon egyszerű megoldással sikerült megcsinálni, most viszont sehogy sem jövök rá. Neten ezeket találtam, anno ezekkel próbálkoztam, de akkor sem lett jó, viszont fogalmam sincs, mivel lett jó.. De tudom, hogy valami hasonlóan egyszerű megoldással mint az alábbiak:Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)If Target.Address = "$A$1" Then'csináljon valamitEnd IfEnd SubPrivate Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)If Not Intersect(Target, Range("A1")) Is Nothing Then'csináljon valamitEnd IfEnd SubEzzel a két módszerrel próbáltam, valamint még az eseménykezelést ki és bekapcsoltam a végén, de úgy sem ok. Ha kézzel változtatom a cella értékét, akkor jó, viszont ha külső adatforrásból változik akkor nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Óra topik
- E-book olvasók
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Futárcégek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50