- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Adott egy excel tábla, ami másodpercenként többször is kapja az adatokat külső adatforrásból. Olyat szeretnék, hogy ha egy adott cella értéke változzon, akkor történjen valami. Régebben nagynehezen valami nagyon egyszerű megoldással sikerült megcsinálni, most viszont sehogy sem jövök rá. Neten ezeket találtam, anno ezekkel próbálkoztam, de akkor sem lett jó, viszont fogalmam sincs, mivel lett jó.. De tudom, hogy valami hasonlóan egyszerű megoldással mint az alábbiak:Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)If Target.Address = "$A$1" Then'csináljon valamitEnd IfEnd SubPrivate Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)If Not Intersect(Target, Range("A1")) Is Nothing Then'csináljon valamitEnd IfEnd SubEzzel a két módszerrel próbáltam, valamint még az eseménykezelést ki és bekapcsoltam a végén, de úgy sem ok. Ha kézzel változtatom a cella értékét, akkor jó, viszont ha külső adatforrásból változik akkor nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Microsoft Excel topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Bittorrent topik
- Viccrovat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Egér probléma
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50