Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Adott egy excel tábla, ami másodpercenként többször is kapja az adatokat külső adatforrásból. Olyat szeretnék, hogy ha egy adott cella értéke változzon, akkor történjen valami. Régebben nagynehezen valami nagyon egyszerű megoldással sikerült megcsinálni, most viszont sehogy sem jövök rá. Neten ezeket találtam, anno ezekkel próbálkoztam, de akkor sem lett jó, viszont fogalmam sincs, mivel lett jó.. De tudom, hogy valami hasonlóan egyszerű megoldással mint az alábbiak:Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)If Target.Address = "$A$1" Then'csináljon valamitEnd IfEnd SubPrivate Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)If Not Intersect(Target, Range("A1")) Is Nothing Then'csináljon valamitEnd IfEnd SubEzzel a két módszerrel próbáltam, valamint még az eseménykezelést ki és bekapcsoltam a végén, de úgy sem ok. Ha kézzel változtatom a cella értékét, akkor jó, viszont ha külső adatforrásból változik akkor nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50