Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
válasz
ny.janos
üzenetére
Szia!
A korábbi táblás feladathoz egy újabb probléma társult amit nem igazán tudtam megoldani, ahogy korábban is volt hogy több oszlopban krétium van amikben "Igen, nem, talán," részek vannak. Hogy lehetne megoldani, hogy ne csak 1 oszlop kritériumát nézze hanem több oszlopét is.. ez összeágyazott Darabhatöbb függvénnyel megy, de van olyan aki mindkettő feltételbe is megfelel, őket meg összeadja.. pedig csak 1x kéne szerepelnie... ezt ki lehet valahogy küszöbölni?
(remélem érthető amit leírtam..siettem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kompakt vízhűtés
- Elfelejtettem a film címét
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- JBL STAGE 2 9634
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50