- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBaj
csendes tag
Sziasztok!
Saját korábbi hozzászólásomhoz szeretnék néhány gondolatot írni. VBA programozásaimkor fordult elő, hogy belövéskor Next nélküli ciklus hibát jelzett. A For-Next ciklusokkal semmi baj nem volt. De akkor hol a hiba? Nagyon sokáig kerestem a hibát. Nagy nehezen megtaláltam az End If nélküli hibát. Kijavítottam és minden rendben volt. Azóta ilyen hibajelzés esetén nagyon figyelek az End If-re is.
Az előbbiekből kiderült, hogy megtaláltam egy programozási hibát, de nem baj mert tudom rá a reakciót. De okosak voltak a programozók, mert ugyan nem határozták meg a hibát (gondolom nem akarattal), de nem engedték el, így hibajavítás nélkül nem fut a program.
Gyanítom, hogy ugyanígy jártam most a Solverrel. Nem is az a Hiba amit kiír, mert tovább enged, de valami van. Csak bosszantó mert gombnyomást vár. De akkor mi lehet a hiba, mert nem az amit kiír. Tanulságul.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50