Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Pivot-tal kapcsolatos kérdésem lenne.
Adott egy ktg-táblám, évek óta vezetem benne a bevételeim és kiadásaim.
A pivot eddig remekül működött, most (idén) megállt. 2020-ra egyetlen értéket olvas be, többet nem. Hiába frissítem.
Próbáltam újrahúzni a pivotot, ugyanúgy megáll a legelső 2020-as értéknél.Most végre rájöttem, hogy a kimutatásmezőknél a dátumszűrőknél ki volt kapcsolva a 2017.01.01 előtti és 2020.01.01 utáni értékek - ezeket most bekapcsoltam, de így sem változott semmi.
Hogy lehetne ezt helyre pofozni?
Jahhhhh és arra még rájöttem, hogy ha új pivot létrehozásánál bekapcsolom az "adat felvétele az adatmodellbe" opciót, akkor beolvassa a teljes táblázatot, nem hagyja ki a 2020-as értékeket sem, viszont itt meg nem tudok éves, illetve havi csoportosítást csinálni...
Erre esetleg volna ötletetek, megoldási javaslatotok?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50