Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
A napok dátum szerint vannak benne, viszont egyéni formátumoztam, mert csak a sorszámokra (napokra [n.]) van szükség. Tehát INDEX-szel megoldottam, hogy egy másik munkalapról a hónapokat behívja, mert kellett a nagybetű. Valamint VAGY képlettel beállítottam, hogy írja ki a napokhoz, hogy melyik hétvége (IGAZ) és melyik hétköznap (HAMIS). Feltételes formázással most már szépen színezi is a hétvégéket.
Arra voltam igazából kíváncsi, hogy azt a mozdulatot, mikor átírom az első napot következő hónapra (05.01. -> 06.01.) és végighúzom a táblázaton lehetséges-e automatizálni, hogy tudja-e naptárból vagy a MA() parancsokból figyelni. Mert ugyebár, ha végighúzom, és ezáltal újradátumozza a táblázatot, akkor már a hétvégék jelölését szépen átállítja. Nem mintha nem lenne rá 5 mp / hó, csak érdekelt, hogy lehet-e ilyet.
Egyébként ez
ha(hónap<>"február";29;"")
ha(vagy(hónap="április";hónap="június";hónap="szeptember";hónap="november");"";31)
nem is rossz, akkor már lehet, hogy ezt is bele kéne építeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest