Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
A napok dátum szerint vannak benne, viszont egyéni formátumoztam, mert csak a sorszámokra (napokra [n.]) van szükség. Tehát INDEX-szel megoldottam, hogy egy másik munkalapról a hónapokat behívja, mert kellett a nagybetű. Valamint VAGY képlettel beállítottam, hogy írja ki a napokhoz, hogy melyik hétvége (IGAZ) és melyik hétköznap (HAMIS). Feltételes formázással most már szépen színezi is a hétvégéket.
Arra voltam igazából kíváncsi, hogy azt a mozdulatot, mikor átírom az első napot következő hónapra (05.01. -> 06.01.) és végighúzom a táblázaton lehetséges-e automatizálni, hogy tudja-e naptárból vagy a MA() parancsokból figyelni. Mert ugyebár, ha végighúzom, és ezáltal újradátumozza a táblázatot, akkor már a hétvégék jelölését szépen átállítja. Nem mintha nem lenne rá 5 mp / hó, csak érdekelt, hogy lehet-e ilyet.
Egyébként ez
ha(hónap<>"február";29;"")
ha(vagy(hónap="április";hónap="június";hónap="szeptember";hónap="november");"";31)
nem is rossz, akkor már lehet, hogy ezt is bele kéne építeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs