Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daddy9
tag
Sziasztok!
Egy komplexebb feladatot szeretnék makró segítségével megoldani, de kicsit elakadtam.
Vannak nyomtatványaim (a példában oklevelek), amiket a tanulók nevével és eredményével töltenék ki.
A feladat az lenne, hogy egy makróval külön-külön tudjam az "ügyes" tanulóknak szánt 2 oklevelet (az alsó táblázat alapján) exportálni PDF-be, és a "jó" tanulóknak az 1 oklevelet.
Természetesen a konkrét felhasználásban nagy jelentősége van annak, hogy külön tudjam ezeket exportálni, csak a példában próbáltam egyszerűsíteni.
Tehát a lényeg az, hogy ha van több "ügyes" fiú tanulóm, akkor egy oklevél munkalapot szeretnék legyártani és azt többször kitöltetni a makróval, majd exportálni, de ennek a megoldásában elakadtam. A "Naplószám" alapján gondolom létre lehetne hozni valamilyen loop-ot, csak ezekhez sajnos nem értek (még).
Nem tudom, hogy mennyire érthető a kérdés a fentiek alapján.
A példához tartozó teszt.xls itt található: https://drive.google.com/open?id=1AWmF1U2jeWShTatBCiTa6sP0znXX6TdB
Minden apró segítséget előre is nagyon köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Játékok
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- DELL Latitude 3380,13.3",HD,i3-6006U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN10
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50