- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daddy9
tag
Sziasztok!
Egy komplexebb feladatot szeretnék makró segítségével megoldani, de kicsit elakadtam.
Vannak nyomtatványaim (a példában oklevelek), amiket a tanulók nevével és eredményével töltenék ki.
A feladat az lenne, hogy egy makróval külön-külön tudjam az "ügyes" tanulóknak szánt 2 oklevelet (az alsó táblázat alapján) exportálni PDF-be, és a "jó" tanulóknak az 1 oklevelet.
Természetesen a konkrét felhasználásban nagy jelentősége van annak, hogy külön tudjam ezeket exportálni, csak a példában próbáltam egyszerűsíteni.
Tehát a lényeg az, hogy ha van több "ügyes" fiú tanulóm, akkor egy oklevél munkalapot szeretnék legyártani és azt többször kitöltetni a makróval, majd exportálni, de ennek a megoldásában elakadtam. A "Naplószám" alapján gondolom létre lehetne hozni valamilyen loop-ot, csak ezekhez sajnos nem értek (még).
Nem tudom, hogy mennyire érthető a kérdés a fentiek alapján.
A példához tartozó teszt.xls itt található: https://drive.google.com/open?id=1AWmF1U2jeWShTatBCiTa6sP0znXX6TdB
Minden apró segítséget előre is nagyon köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50