Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ny.janos #38596 üzenetére
Sziasztok!
Még csak telefonon olvasom, próbálni csak otthon tudom.
Addig egy kis értelmezés.
Ez egy munkaidő táblázat nagyon kicsi szelete...
1-31 napig cellák,
12 órás nappalokkal
És
12 órás éjszakákkal.
Eddig jól működött betűk nélkül is, de mostanra már betűknek is kell a számok előtt lenni.
N12 = Nappal 12
E12 = Eset 12
M12 = Mozgó 12
A 7-es hó első napján lehet CSak, mert hó utolsó éjszakája és a következó hó első nspján csak 7 óra a munka idő éjféltől reggel 7-ig.
Az 5-ös hó utolsó napja este 19h tól éjfélig az óra...
Ezért írtam, hogy csak 7 - 12 - 5 számokat adja össze függetlenül, hogy a számok milyen betűt tartalmaznak. A betűk csak segédlet hogy ki hová megy aznap dolgozni, a számok adják a havi ledolgozott óra számokat.Ezt most telefonról írtam, bízom benne azért érthetően...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest