Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 0P1

aktív tag

válasz 0P1 #34457 üzenetére

Na inkább megcsináltam gyorsan, mert nem válaszoltál, én meg nem leszek most netközelben .

[link]

Kattints a "Forrás" query-re, és browse-old be a forrás file-odat, ami olyan formátumú, mint amit megosztottál az előbb. ( kis fogaskerékre kattints a Source mellett)

Csak az "eredeti" és "segédtábla" munkalapok fontosak (azok legyenek benne, ilyen formátumban és ilyen névvel)

ezután frissíts a query. (Jobb egér - frissítés, vagy Adatok->frissítés -mind frissítése)

Megjegyzés: MKB SZÉP KÁRTYA Csoportos átutalás jóváírás azért üres ofset eseményhez, főkönyv
    , partnerkód, ofset közleményhez oszlopok, mert a segédtábládban sincs ilyen rekord. (gondolom, még nem végleges)
    Ha kitöltötted, akkor csak frissíts rá a queryre megint.

Még egy észrevétel: a segédtáblát talán érdemesen külön file-ban tárolni, mert az "törzsadat" nem ugyanabban, mint a rendszeresen frissítendő tranzakciós adatokat.

Majd ha lesz egy kis időm, elmagyarázom lépésről lépésre, hogy állítottam össze (összedobni kb 5 perc, de ledokumentálni/elmagyarázni majdnem egy óra :)

Új hozzászólás Aktív témák