Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
az a baj ez nem az én fájlom, én nem írok bele adatot meg semmi közöm az egészhez, én csak makrózzam
ráadásul közösen használják, a kollégák állandóan szétcseszik az egészet, átállítják (az általam már előre beállított) formázásokat, meg ilyenek, aztán meg csak jön az opás nekem, mert jönnek nyafogni, hogy nem jó
(illetve sokszor észre sem veszik, hogy nem jó amit gányoltak...) na de hagyjuk... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Autós topik
- Crimson Desert
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Horgász topik
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Képregény topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Honor Magic8 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ráadásul közösen használják, a kollégák állandóan szétcseszik az egészet, átállítják (az általam már előre beállított) formázásokat, meg ilyenek, aztán meg csak jön az opás nekem, mert jönnek nyafogni, hogy nem jó
(illetve sokszor észre sem veszik, hogy nem jó amit gányoltak...) na de hagyjuk...
Fferi50