Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz
stivi1g #29969 üzenetére
nekem nem teljesen világos: gondolom a B oszloptól az AF oszlopig január 1-től január 31-ig lennének a dátumok (csak nem látszik), de a tartalék mező csak jan.22-től van? akkor most csak jan22-jan31 közti mezőket vegye figyelembe? vagy a tartalék mezők ki lesznek bővítve? vagy nem tudom...
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
Application.EnableEvents = False
On Error GoTo xit
Set Target = Target.Cells.Item(1)
If Not Intersect(Target, Me.Range("B9:AF500")) Is Nothing Then
If Target = "tartalék" Then
x = WorksheetFunction.Match(Me.Cells(8, Target.Column), Me.Range("AI12:AR12"), 0) - 1
Me.Range("AI12:AI512").Offset(0, x).Find("") = Me.Cells(Target.Row, 1)
End If
End If
xit:
Application.EnableEvents = True
End Sub
ez a teljes(?) dátumtartományban (B-AF oszlopok) "figyel", és az AI12:AR12 cellákban lévő dátumokkal hasonlít össze, ezek persze kiterjeszthetők/lecsökkenthetők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest