Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fferi50
üzenetére
ez sajnos nem jó, mert a pirossal jelölt cellák, amik változhatnak és változniuk is kell.
amit linkeltem fájlt az csak a házi számolási részének egy "szakasza". az ide kitalált műveletet még meg kell ismételni párszor (jó esetben csak kétszer), csak más számokkal.
egy pár részlet, hátha akkor érthetőbb lesz:
a "b" és "h" egy trapéz szelvény km.-i adatai míg az "i" a hosszirányú esése egy szakaszon, ilyenből van még másik kettő, ahogy arra fentebb is utaltam, de azok nem relevánsak most. a "v" a patakban folyó víz sebessége lesz.a feltételek ugye az a három amit ott látható, ebből a legfontosabb, hogy a Q10/Q= 0,98 és 1,02 közé, a v pedig minél közelebb a vmax-hoz jöjjön ki. a Q10/Q értéke lesz a solverben 1, ahogy azt szintén leírtam fentebb, így azzal nem kell külön foglalkozni.
egy kis plusz információ, hogy a Q/Q értéke inkább függ a "b" és "h" míg a "v" az "i" értékétől (bár ez így nem teljesen igaz, ebben az esetben azonban mégis így fogalmaznék, mert amilyen mértékben változtathatjuk a fenti három számot, úgy ez lesz a jellemző tendencia).
remélem most már tényleg érthetően írtam le.

Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest