- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Bocsánat hogy csak most jelentkezem. A korábbi probléma már elhárult. Korábban tettem fel egy kérdést, ami úgy szól hogy lehet-e animált progress bart készíteni Excelben s a válasz az volt hogy igen. Mivel a projectem utolsó előtti fázisa ez lenne ezért részletezem mire is lenne szükségem:
Egy szintezőre ami valójában nem más, mint egy vertikális animált progress bar. Nehézséget az okozza, hogy ami nekem kellene az Javascriptben van írva. Sablonokat találtam is: LINK Ez persze kevés, ugyanis a sablont valahogy így kellene átmódosítani (ahol megjegyzem, az ábrán található textboxt lehetne helyettesíteni egy cellahivatkozással csak eleinte weblapos verziót képzeltem el, de jó lenne nekem Exceles is ha megoldható!)
Nem tudom mennyire érthető az ábra. Amúgy gondolkodtam azon is hogy Diagrammal megcsinálni de sztem nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest