Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia Delila_1!
Először is köszi az önzetlen segítségedet úgy most, mint a múltban (volt pár alkalom).
Megnéztem az általad módosított táblázatot, de amit én igazából szeretnék, hogy a legördülő lista az "A/C" oszlopban (D5:D70 tartomány) legyen. Mégpedig úgy, hogy a legördülő listában legyenek a választható, összesített tételek (pl.: 1000 Income, 1100 Other income... stb.), viszont amint kiválasztom a megfelelő tételt, az "A/C" oszlopban ((D5:D70 tartomány) csak a tétel kódok legyenek láthatóak (tehát: 1000, 1100... stb.)
Ez megoldható?
Egyenlőre előre-hátra lapozok az adott hónap és az "Acc." lap között, mert fejből nem tudom az összes tétel kódját és arra gondoltam, így egyszerűbb lenne. Viszont a tétel neve nem kell(ene).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50