Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
válasz
Delila_1 #21012 üzenetére
Na megpróbálok mégegyszer nekifutni, hogy mit is szeretnék.
Van 2 oszlop /külön munkafüzetben/:és valami ilyesmit szeretnék elérni végeredményként:
Tudom,az egyik oszlopban lévő számokról, hogy az egyik számcsoport pl. jelen esetben 1-3 ig az "a" értékű, a 4-6-ig "b" értékű, stb képen látszik, és a másik munkafüzeten lévő értékek mellé kellene kiíratnom, hogy az most az a,b,c,d csoportba tartozó szám-e, ezért volt első körben jó nekem az első felvetésem, a HA függvény, mert ezzel ki tudtam íratni, de csak az első számra, valahogyan azt kellene elérnem, hogy egy képleten belül, ne csak az első számot, hanem az összes abban az oszlopban lévő számot megvizsgálja, a másik oszlop számait figyelembe véve és kiírja a másik lapon a hozzá rendelt értéket. Elnézést a láma megfogalmazásokért, de remélem így már érthetőbb voltam
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest