Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallgat
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy egyszerűbb makróban, ami mégis kifogott rajtam

Van egy 190 oszlopból és 1422 sorból álló Excel 2010 táblám.
Minden harmadik sora tartalmaz, vagy nem tartalmaz adatot.Törölni szeretném az adatot nem tartalmazó cellákat a fölöttük lévő további két cellával egyetemben úgy, hogy a fennmaradó cellákat tolja el balra.
Úgy indultam el, hogy egy ciklusba betettem i= utolsó sornak az ellenőrizendő utolsó sort (1422), végnek a 3. sort (azaz az utoljára ellenőrizendőt), lépésköznek pedig -3-at, mert csak minden 3. sorban kell cellákat ellenőrizni.
Ezt követően ellenőriztetem az értékét 1422.sor, GH cellájának (190. oszlop), ami ha üres, vagy nulla, akkor törölni kellene cellák balra tolásával GH1422:GH1420 3 cellát, majg ugrani a következő ellenőrizendő cellára, azaz GG1422-re.
Ha ezzel a sorral végzett, kéne kezdenie GH1419 ellenőrzésével és szépen végig az egész soron és felfelé a táblázatban.Sajnos a szintaktikán elvéreztem, nagyon béna vagyok...

A segítséget előre is köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Le Mans Ultimate
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50