- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallgat
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy egyszerűbb makróban, ami mégis kifogott rajtam

Van egy 190 oszlopból és 1422 sorból álló Excel 2010 táblám.
Minden harmadik sora tartalmaz, vagy nem tartalmaz adatot.Törölni szeretném az adatot nem tartalmazó cellákat a fölöttük lévő további két cellával egyetemben úgy, hogy a fennmaradó cellákat tolja el balra.
Úgy indultam el, hogy egy ciklusba betettem i= utolsó sornak az ellenőrizendő utolsó sort (1422), végnek a 3. sort (azaz az utoljára ellenőrizendőt), lépésköznek pedig -3-at, mert csak minden 3. sorban kell cellákat ellenőrizni.
Ezt követően ellenőriztetem az értékét 1422.sor, GH cellájának (190. oszlop), ami ha üres, vagy nulla, akkor törölni kellene cellák balra tolásával GH1422:GH1420 3 cellát, majg ugrani a következő ellenőrizendő cellára, azaz GG1422-re.
Ha ezzel a sorral végzett, kéne kezdenie GH1419 ellenőrzésével és szépen végig az egész soron és felfelé a táblázatban.Sajnos a szintaktikán elvéreztem, nagyon béna vagyok...

A segítséget előre is köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Trollok komolyan
- Formula-1
- Milyen routert?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50