Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hi. Egy érdekes kérdésem lenen Excel VBA kóddal megvalósítható e az alábbi feladat.
A munkalap indításakor(workbooks.open) felugrik egy Form, amit kitöltesz (Textbox,checkbox, Listbox elemekből), és egy gomb megnyomásával egy adott munkalap cellába írom a változásokat. Az egyetlen Listbox-ba fájlok(képek,dokumentumok) eléris útját adhatom hozzá/törölhetek.Ha ezzel végeztem akkor szeretnék egy nyomtatási képet létrehozni, ami sikerült is, csak azzal van bajom, hogy tegyük fel 3-5db kép lenne amit meg kéne jelenítenem a nyomtatási képen.Ezt dinamikusan meg lehet oldani?
Úgy gondoltam az első oldalamon van a kiértékelt szöveg és a 2. oldaltól meg 3-val a képket amiket csatoltam a dokumentumhoz.With Activesheet.PageSetup
Itt beállítottam a margókat,lábléc,fejlécet, meg hogy A4-re nyomtasson.
End WithKépeket felpakolni max Shape-k megoldásával gondoltam, de ugyebár itt igazítanom kellene őket a 2. oldal tetejére és megmondani milyen széles legyen, nehogy lelógjon a lapról.
Ha bárkinek van épkézláb ötlete szívesen várom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Horgász topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50