- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hi. Egy érdekes kérdésem lenen Excel VBA kóddal megvalósítható e az alábbi feladat.
A munkalap indításakor(workbooks.open) felugrik egy Form, amit kitöltesz (Textbox,checkbox, Listbox elemekből), és egy gomb megnyomásával egy adott munkalap cellába írom a változásokat. Az egyetlen Listbox-ba fájlok(képek,dokumentumok) eléris útját adhatom hozzá/törölhetek.Ha ezzel végeztem akkor szeretnék egy nyomtatási képet létrehozni, ami sikerült is, csak azzal van bajom, hogy tegyük fel 3-5db kép lenne amit meg kéne jelenítenem a nyomtatási képen.Ezt dinamikusan meg lehet oldani?
Úgy gondoltam az első oldalamon van a kiértékelt szöveg és a 2. oldaltól meg 3-val a képket amiket csatoltam a dokumentumhoz.With Activesheet.PageSetup
Itt beállítottam a margókat,lábléc,fejlécet, meg hogy A4-re nyomtasson.
End WithKépeket felpakolni max Shape-k megoldásával gondoltam, de ugyebár itt igazítanom kellene őket a 2. oldal tetejére és megmondani milyen széles legyen, nehogy lelógjon a lapról.
Ha bárkinek van épkézláb ötlete szívesen várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest