Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
exceltanulo
csendes tag
Köszönöm az eddigi segítséget. Ismét lenne egy újabb kérdésem:
Termék kódot generálok a =Most() függvénnyel az alábbi formátumban: 120217-10-39-31 (tehát, ééhhnn-ó-pp-mm)
Hogy ne változzon folyamatosan úgy oldottam meg, hogy a rendeltetési helyén egy legördülő menüből lehet kiválasztani az éppen aktuális kódot, ami hivatkozik a kód generálás cellájára. (így ez már nem változik tovább, ellentétben a =most() függvénnyel)
Kérdésem az lenne, hogy tudom ezt az adatot szöveggé alakítani? Tehát a cél az lenne, hogy amit látok a cellában, valóban azt is tartalmazza, jelen esetben:120217-10-39-31Esetleg makróval meg lehet oldani, ha én a B2-es cellába szeretném a kódot, hogy rakok egy gombot mellé és arra kattintva valahogy szövegként beillesztené nekem ennek a függvénynek a tartalmát ilyen módon? De ebben az esetben az lenne az ideális ha a makró megvizsgálná, hogy üres-e a cella, ha igen létrehozza a kódot benne, ha nem akkor mondjuk rákérdezne, hogy valóban újat akarsz generálni? Igen - Nem
Előre is köszönöm a segítséget ismételten!

Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50