- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
péntek reggel vki birodalom?
-
bbazsy
őstag
no megvan uj (nyug)helyem, ma irtuk meg az adásvételit
-
amargo
addikt
Hi, csak most vettem észre..
No, de most megint nyitva van a BC jó kis koptatós falak.. rengeteg új fogás.tegnap még nem voltak utak.. Szerdán ismét megyek, ha él a leírás észreveszlek, nálam az ismerető: 185cm szőke, vékonyabb fajta, szűrke rock pillars piros tépőzárral (mostanában csak rajtam láttam ilyen cipőt).
Poló ebben az időben nem biztos, hogy lesz rajtamMost jobban figyelem majd a topicot, csak most rengeteg munka jött be..
-
peterszky
őstag
Mondjuk engem legalább ennyire zavar, hogy sok hétfő esti meccs lesz a SportTV miatt
Másnap nem leszek fitt az biztos. Héten még bérletet is meg kéne venni, csak most a fél Ferencváros ki van telepítve valami vh-s bomba miatt.
-
peterszky
őstag
Nyugalom
Én is hányni tudnék ettól a meztől, de sajnos most a Nikeval olyan a szerződés, hogy ők diktálnak... Az elnöktől a szurkolók kaptak egy olyan igéretet, hogyha nem tetszik, akkor nem fognak benne játszani (esetleg 2-3 idegenbeli meccsen, ha van zöld-fehér ellenfél).
-
peterszky
őstag
Ha lesz mászás, akkor szóljatok, mert mégis itthon leszek.
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #1871 üzenetére
látom én jóban leszek Veled
-
bbazsy
őstag
válasz
skoda12 #1859 üzenetére
elküldöm itt is, nem titok.
az, ahol mi laktunk eddig szeptembertől kiadó. mivel a tulaj rendes volt, mondtam neki, h segítek keresni, nekem semmi érdekem nincs hozzá, csupán jó tapasztalatok.
3-4 ember elfér(mi laktunk így is, úgy is). normális, 1.5 szobás panel, 6. emelet, erkélyes.
65k+rezsi, ez 4 emberre átlag 24-25. (nyáron kevesebb, télen több..).
Etele út 1. (suli GYALOG 20 min, kelenföld 20 min, tömegközlekedéssel 10-15 mind2), eötvös és nándorfejérvári koli 3 perc(ez fontos lehet még)
mosógép, tv, mikró, hűtő, stb van.
10/10es net, 2500/hó (digi).szomszédokkal se volt még probléma.ha továbbra is érdekel (akárkit), akkor én egész nyáron itt leszek, megnézhető.
-
bbazsy
őstag
ízelítőül itt a 2 év anyaga bőven. nem mind vettem, valamit örököltem bátyjámtól, de úgy kb ennyit használtam + néhány könyvtárit.
azért van olyan könyv, amit első félév óta használok szinte, és sztem mindig előkerül, ezeket érdemes megvenni (algoritmusok, prognyelvek, bolyai féle kiskönyvek).
mod: első ösztöndíjból beújítom a csörgő linalgját csakazértis
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #1856 üzenetére
ha nem akarsz venni, akkor sem kell.
kérsz, kuncsorogsz, könyvtárazol... mindent meg lehet oldani
-
bbazsy
őstag
mindig szórnak és egyre nehezebb.
de ahogy mondta Peti, megtanulod hogy kell tanulni...gólyatábor alap, + lehet én mentorállak majd titeket szeptembertől
30p
-
raczger
őstag
válasz
nickwearby #1851 üzenetére
hehe
Én olyan számomra átlagos témát húztam, ami azért ment, de nem nagyon jól, és 25p lett a 30-ból, ugyhogy asszem az jó lett -
peterszky
őstag
Meg vagyok én, aki már most min. +1 évet csúszik
(love anal...)
raczger: nem nagyon szórnak, de nem lesz könnyebb, talán még nehezebb is picit, de addigra már megtanulod, hogyan kell tanulni
mod: Gólyatáborba tessék menni! Ha jól tudom, idén már nem Törökmezőn lesz, így lehet, hogy kimarad az egészséges gyalogtúra.
-
nickwearby
tag
válasz
raczger #1848 üzenetére
"én olyan 360-ra számítottam"
Hehe, ez jó,
ezek szerint nem csak én számolgattam hogy mennyi lehet idénSzerintem sokan befürödtek az érettségivel.
Legalábbis, amikor szóbelizni voltam (emelt infó),
a csoportban nagyon durván csekély eredményt produkáltak....
És nem csak a felkészületlenség miatt,
az volt a legdurvább, amikor egy srác
azt mondta, hogy a PC tápja 400 Kilowatt teljesítményű....
Hát akkor majdnem leestem a székről -
bbazsy
őstag
albi nem kell senkinek?
tudok egy jót, közel..
-
bbazsy
őstag
válasz
raczger #1848 üzenetére
peti köszi a cipőt receptet
úgy érti, h a mostani tantervet elég rendesen átgyúrják. ennek Ti örülhettek, mert könnyebb lesz, illetve szívtok miatta, mert valszeg megint kimarad sok olyan, amit később úgy vesznek, h tanultad
szórás meg lesz, sztem akik rendesen csináljuk így 2 év után, nem vagyunk 50-60nál többen. 600ból ez már nem rossz
-
raczger
őstag
válasz
peterszky #1845 üzenetére
Bizony, én is néztem nagyot! először azthittem vicc, hogy ilyen kevés, de jobban megnézve komoly volt
én olyan 360-ra számítottam, az kicsit jobban nézett volna ki!
Egyébként hogy érted, hogy más rendszerbe leszünk? Ez most nekem így új, azthittem, csak a felvételi eljárást változtatták meg egy kicsit a pontokkal. -
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #1846 üzenetére
igazán nincs mit, és hali
lassan szervezhetjük az új mászócsapatot
-
nickwearby
tag
Sziasztok,
ősztől én is csatlakozom a csapathoz
Üdv mindenkinek
és még egyszer kösz a sok korábbi segítséget a pascalos topicban,
kellett hozzá -
raczger
őstag
Felvettek, többet nem tudok mondani
-
peterszky
őstag
Csütörtök lenne csak jó nekem, mert pénteken megyünk Venyimre.
mod: valami weblapja van ennek a helynek?
mod2: ez az talán
-
peterszky
őstag
-
proof88
addikt
Cipő, wehh... jó mondjuk gondolom falmászásról van szó, de nekem muszáj 10 felett venni cipőt, olcsóbban sehol nem kapok a 48/49-es lábamra.
-
-
bbazsy
őstag
elvileg egész héten délelőtt megyek melózni, akkor délután lehet találkozunk..
mivel én tuti nem, ezért ha Te látsz egy nagyobb darab szőke félkopasz szemüvegest egy kisebb fekete nemszemüvegessel narancs rock pillars saját cipőben, fehér elől nagy jelű gas polóban, akkor sikíts
-
bbazsy
őstag
nincs valakinek esetleg 1-2 napra egy 2.5" -os mobil rackje?
mod: usbs -
bbazsy
őstag
(18:15) Soto:
- Why Java developers have to wear glasses?
- Because they don't C# -
bbazsy
őstag
peti nem kell ram v vinyo?
2*1gb 667mhz ddr2, hynix (élettartam)
120gb hitachi ?megrendeltem ma újakat, meguntam a nyomorgást.
2*2gb corsair, 320 wd
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Opel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1 humoros
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Azonnali notebookos kérdések órája
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest