- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Nekem szerintem a mostani megmarad, Burcsinak meg írok emailt, hogy vegyen be a csoportjába
Nézem a te felvett óráidat is, ha nem gond
pny2 gyakvezt nem ajánlom, nekem progkör gyakot tartott, nem volt valami jó.
adatbázisok: ugyanahhoz megyünk Gáborral, csak hétfő 14-16, ha gondolod gyere át, odaKeddi napom jó lesz, ha marad:
Oprendszerek ea+gyak + Algo2 ea+gyak, legalább gyorsan elintézzük a dolgotphp speci sanszos, hogy ugrik, két csoport lesz összesen.
-
bbazsy
őstag
haladó cpp hétfő 4-6, numerikus hétfő 8-10. (hányós szmájli)..
én sztem az alakítgatást hagyom utolsó napra, addig felesleges.
-
Mawyx
őstag
Az előjelentkezett tárgyakat nem kell felvenni, aut felvette a rendszer?
-
peterszky
őstag
Órarend = BROÁF, még jó, hogy lehet alakítani rajta nemsokára
-
hehehehe
tag
termeszetesen van analom. de gyakon nem volt bajom vele soha...az eloadas az meg nekem tokmindegy hogy anal vagy bevprog, mindkettore tanulni kene, ami nem az erosseggem sajnos
soha eletemben nem tanultam semmire, erre itt meg kitalaljak hogy nyaljak be 56234512646215 tetelt meg bizonyitast...
nah mindegy majd megoldom
Mawyx: grat a fizikadhoz
-
Mawyx
őstag
Gratu
Fizika 2-es
Ebédelni kellene vmit, aztán autószerelés, vmitől megduplázódott a fogyasztásom
OK, hóban állatkodtam kicsit, de ez azért durva
Holnap hazamennék végre, karácsony óta nem voltam otthon.
-
hehehehe
tag
B-n se csuszhatsz meg...ha bevprogbol vagy eafbol elhasalsz az bizony egy ev csuszas...en mar csak tudom bevprog gyakon megvagtak tavaly
most meg 5os lettem...
most voltam fonya UV-n...durva volt.12bol 6,5 pont kell a ketteshez.na nekem 6 pont lett...mondom fasza beiratom a jegyet aztan itt se vagyok dogoljenek meg.aztan gyakvezetomtol (szityu) kerdeztem az egyik tetelt hogy ez mier csak fel pont, erre mutatta hogy azt nem irtam oda...mondom es ez akkora gond? nem is tudtam miaz...mondta kerdezzem meg hunyit hogy kaphatok e ra egy pontot mer akkor mar megvan.megkerdeztem.erre aszonnya dehat en ilyet nem is adtam le oran.ez nem kell ide.ugyhogy 1 pont igy 6,5 ponttal eppenhogy atcsusszantam
halistennek
-
hehehehe
tag
Tisztelt Felhasználók! Az ETR karbantartás miatt várhatóan 22:00-ig nem elérhetõ. Megértésüket köszönjük.
imadom
ez qrwa jo
-
bbazsy
őstag
holnap 4ig el kéne döntenem, h legyek-e mazochista és maradjak A szakirányon, v menjek vissza Bre... nemtomnemtom
Bn sokan vannak, A az viszonylag szabad, viszont sokkal durvább. de MSCre is több pontot ér.. hmhmhmhmmmhmmmmm, mi legyen?
-
bbazsy
őstag
bolondok
nekem be van állítva, h ilyeneket elküldd mailben
-
hehehehe
tag
Tisztelt Felhasználók! Az ETR karbantartás miatt várhatóan 21:00-ig nem elérhetõ. Megértésüket köszönjük.
-
hehehehe
tag
uhh...ez komoly. velem ilyen meg nem tortent hal istennek...
neptun egy szar.nincs benne semmi, allandoan meghal meg ilyenek. a legjobb hogy nem kapsz ertesitest ha ledobnak egy tantargyrol vagy vizsgarolmultkor haverommal voltunk utolag jelentkezett egy vizsgara bme-n aztan elkisertem, TO-s neni veletlenul ledobott valami szerencsetlent a vizsgarol...jot rohogott rajta aztan aszonta majd kesobb visszateszi... nah mondom az szep
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #1170 üzenetére
Én meg csak szakos dolgokat kérdeztem a saját karos topicban és nézném a választ, eltűnt a hozzászólásommal együtt. Egyszer írt is vmi moderátor...már kihevertem, nem tudom mi baja volt, (kikészített, mert nem értettem, rosszul esett), szóval írt, hogy fejezzem be. Sztem eltévesztette vagy nemtom, de nem írtam semmi rosszat, csak mi az előfeltétel, mikor lehet felvenni, ilyeneket. És én is láttam nem szalonképes üzeneteket, úgyhogy vagy összekevert vkivel vagy nemtom, de én már se nem olvasom, se nem írok bele!
-
Mawyx
őstag
válasz
hehehehe #1168 üzenetére
Akkor örüljünk
De sztem is jobb az etr, mint a neptun. Etr-ben mintha több infó lenne, megnézhetem tanár meg diák órarendjét, elérhetőségét, van fórum (persze onnan mindig törölnek, nem értem miért, már nem is írok semmit
). Bár lehet a neptunban is van sok minden, de ott nem találok semmit
-
Mawyx
őstag
Fél 7 körül:
"Tisztelt Felhasználók! Az ETR karbantartás miatt várhatóan 19:00-ig nem elérhető. Megértésüket köszönjük."Most próbálok beépni, erre:
"Tisztelt Felhasználók! Az ETR karbantartás miatt várhatóan 20:00-ig nem elérhető. Megértésüket köszönjük." -
Mawyx
őstag
Gratula nektek, én még holnap szenvedek
bbazsy: Jó éjt!Voltam ma Szabó/ Loczy-ban, hívtak Algo-t javítani, de mondtam, hogy felejtsenek már el
-
hehehehe
tag
nemtudja valaki mivan ha elfelejtettem beiratni egy jegyem? csak kifizetem a 3500 penzt aztan szevasz? nincs olyan hogy nem kapok osztondijat miatta ugye? mer valami ilyesmi remlik...
jah amugy grat a 4eshez meg az atlagodhoz
nem rossz
-
bbazsy
őstag
mikor adtad le indexed ?
én is letudtam, beirattam hunyival a jegyet, mákom volt, h megtaláltam.VÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGEVÉGE
-
peterszky
őstag
Na? Azt hallottam meglett, igaz a hír?
Algo 2-es, volt két igen kedves feladat, 12+14 pontért. Mindkettő heapsortos volt, az egyikben azt sem értettem, hogy mit akarnak
A többi az aránylag egyszerű volt:
-helyes zárójelezés
-bináris keresőfa + max értékű kulcs visszaadása
-rendezett láncolt listába beszúrás
-2 avl fa
Ezek majdnem hibátlanok lettek, a másik kettő meg üresen maradt.mod.:
Index leadva, kreditrekord () 24 kredittel. Ösztöndíj sanszos, hogy lesz, csak az a kérdés, hogy mennyi.
Bazsi:
Gyakokat kinél veszed fel? EgyeztessünkGáborral megpróbálunk egy helyre menni mindenből, aztán majd lesz valahogy.
-
bbazsy
őstag
tessék értem szorítani reggel 9kor, kössz
mentem tanulgatni még, aztán alszok. pápá
-
hehehehe
tag
nemtud valaki valami olyan leirast amiben benne van hogy mi minek az elofeltetele?
pl:
progtechnek bevprog 2 gyenge vagy eros elofeltetele?
a programozasi nyelveknek van egyaltalan?
adatbazisok elmeletei alapjai?tudja valamelyikotok ezeket?
-
hehehehe
tag
nem kell semmilyen igazolas senkinek.a tanar dolga hogy mit ir be.akkor kell max ha jelentkezel de mondjuk korhazba kerulsz es enmtudsz lejelentkezni akkor azt azer at szoktak irni igazoltan nem hianyzottra de amugy nem kell semmi.
ha felvettel egy targyat de nem vizsgaztal belole akkoris targyfelvetelnek szamit. egy esetben nem szamit annak ha van gyak resze es mar a gyakon megbuktal szal meg vizsgazni se mehetnel belole, akkor utolag torlik a targyfelvetelt. legalabbis nalunk -
peterszky
őstag
Feltették az MSc-s tanterveket az inf.elte.hu-ra!
-
Mawyx
őstag
válasz
hehehehe #1129 üzenetére
És kell vmi orvosi igazolás a TO-nak vagy ha a tanár Ig. nem jelent meg-et állított be ETR-be, akkor az van és okés? Így akkor nem íratok be 1est, lehet, hogy jóljön még az a vizsgalehetőség.
Egy szigorlatra viszont nem is jelentkeztem fel, nem mentem el és nincs semmi etr-ben. A tárgyat felvettem, de nem mentem, a Nem telj. kurzusok között van. Ilyenkor mi van?
-
Bár nem ELTEs vagyok, de voltam már hasonló cipőben, nálunk a következő a helyzet:
TVSZ szerint kötelezően jegyet kell szerezned (kivéve szigorlat) , így mivel nem mentél el, ezért a vizsgaidőszak végén az utolsó vizsgaidőpontra utólag beírnak egy 1est, a neptunban meg kapsz egy 5400Ftos büntetést. Továbbá igen, ugyanúgy tárgyfelvételnek számít
-
bbazsy
őstag
mocskosul nincs kedvem az utolsó vizsgához..
megint erősen máshol jár az eszem (deja vu) és még nem kénelegyenvégelegyenvégelegyenvége
-
Mawyx
őstag
Volt egy írásbeli vizsga megajánlott jegyért, eldönthetted, hogy beadod vagy inkább mégse és mégse esetén Igazoltan nem jelent meg-et kaptál, hogy tudj jelentkezni szóbelire, nem 1-es kaptál. Mi a helyzet ilyenkor, ha nem jelentkeztem vizsgára? ETR-ben van egy Igazoltan nem jelent meg és nincs más vizsgajelentkezésem. Mi van ilyenkor? Sírjak ki egy 1est, hogy vegyen fel utólag ETR-be és kapjak 1est vagy jó ez az Ig. nem jelent meg. Elhasznált tárgyfelvételnek számít így, hogy nem voltál vizsgán belőle?
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #1118 üzenetére
De van nem csak game, hanem normál is belőle, vmelyik topicban már néztem.
X-708F pl, vagy nemtom, de A4tech, 5gombos, vezetékes, helyes egereket láttam itt a sarkon a boltban meg neten és nemtom kb 3ezertől, szal az OKX-710F [link] 4,5k
Az ezüst nem tetszik benne, de meg kell keresni a megfelelő színt... -
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #1116 üzenetére
Tetszik az egerem?
Rózsaszín verda sötétített ablakokkal
A bekrepált Logi egerem majd megy a honlapom elektronika részlegére, Nézzük meg az egér belét címmel vagy vmi
Régen volt vez nélküli bill-em is, egerem is, de nekem nem jöttek be vhogy.
IlyenbeA4tech XL-750F szerelmesedtem bele, full fekete legyen és 5gombos, de valójában nincs szükségem egérre, a mostaniból vettem tartalékot is
-
Mawyx
őstag
Kérdezni akartalak titeket épp erről az egérről, VX Nano vagy VX Revo-ról...
Arra jutottam, hogy marha drága. Vezetékeset akartam mindenképp, de tetszeni meg ezek tetszenek. Napi rengeteg órában fogom az egeret, kellene, hogy kényelmes legyen, de mégis félek ennyi kiadni érte. 2x volt logi egerem, mindkétszer pár nap alatt ledöglött, amíg pl egy teszkós nem! Ez már eleve nem túl bíztatóAzt meg nem értem, hogy ugyanezt a formát miért nem tudják madzagos változatban kiadni?
the best :-)
link :-) -
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
najolvan, köszönöm az smst még1x, megyek vissza analozni.
kb fél óra míg a szám visszahúzódik a fülemtől, a pulzusom 80 alá megy és a véremből kitisztul az endorfin
de azért majd igyekszem az analra figyelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest