Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickwearby
tag
Én egyedül a marhát nem eszem,
csak ha vendégségben vagyok, udvariasságból.A birka finnyás, mert ha öreg, akkor jó rágós, azon a fűszer se segít,
de ha friss és jó minőségű, akkor aki rutinos a konyhában, nagyon jól el tudja készíteni.
De az tény, hogy nagyon karakteres,
gondolom, sokan ezért nincsenek oda érte.Egy furcsaság, hogy görögben szívesen ettem volna tradícionális birka gyrost,
de sehol nem volt,
csak a disznó....Vadakat nem kóstoltam.
A pulyka meg univerzális
az alapíze elég semleges, szinte csak a páctól függ, hogy jó lesz-e.Gasztro-rovatunkat olvassák

(ja akkor ezt offolni kell)Mawyx,
mi az oka, hogy ennyi mindent nem eszel?
Világnézeti, vagy csak egyszerűen nem ízlik?
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Filmgyűjtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az alapíze elég semleges, szinte csak a páctól függ, hogy jó lesz-e.