Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
sajnálom
írták, h nem tudják mi van a földben, óvatosan fúrnak.. remélem is, sajnálnám azt az épületet, szeretem.
Te milyne szakra jársz pontosan, h fizikád van?
nekem is megvan az első bukásom, grafika gyak. kinyomoztam, nem kell megcsinálni a gyakot az előadáshoz, nem is fogom(ez azért fontos, mert ea első részéből vna már megajánlott 3asom, amit semmi esetre se hagynék veszni). megcsúsztam előrehozott vizsgák miatt, nem tudom 1 hét alatt megírni a 2 beadandót(opengl+directx) úgy, h semmi közöm egyikhez se, + közben vizsgák+bomba miatt pótlások.
megírom nyáron rendesen, lesz időm + tényleg érdekel a téma, nem akarom összecsapni. amúgy is több kreditet vettem fel, mint kéne -
Mawyx
őstag
Jaja
De milyen lehet már? Trtrtrtrtrt, trtrtr fúrják a betont, egyszer csak megakad. Te, Józsi, tekerd már föl maxra, ezt nem viszi, trtrtrtr,trtrt, mi a fene ez? Te, álljunk le, ez bombaFizika ea is 1es
15ből 2 ember ment át, 4.legjobb vagyok, de ez csak 1esre elég. Ebből is pót
Megszűnik a tárgy, mégis szopatják a népet
-
sghc_toma
senior tag
lúzer amcsik, f'szér' nem bírtak olyan bombát gyártani, ami elpukkanik akkor is, ha egy mocsárba pottyan
tegnap elmaradt az analzh, hétfőn pótlás.. hétfőn van a bevprog javítózh is... ma meg az utolsó bevprog zh maradt el, holnap lesz megtartva, lehetek bent négyig a suliban... amúgy is szarnak ígérkezett a hét, hát mégjobban el lett cseszve...
ja, és még valami: kiürítik mindkét épületet, mer' bombát találtak, hátha bummbumm lesz... hová megy a sok marha?? a két épület közé....
-
Mawyx
őstag
Éltek még?
Én holnap 3ra kérnék egy bombát, nagyon jól jönne -
bbazsy
őstag
bocs, nem így értettem. de nálunk picit más a szitu, van kismillió beadandó, és baromira nem lett volna jó máskor írni. többiek máskor fogják, jövő szerdán valszeg, eaf vizsga után. igen, ez valóban sokkal jobb.. de látom a másik időpont neked se jobb..
erre irtam. sry, ha fellengzősködésnek tűnt, tényleg nem úgy értettem.
egy előre meglevő rendszert nem szeretek felborítani, akkor borul minden.. és az rosszabb
-
Mawyx
őstag
Látom te mindig rohansz, szereted hamar lezavarni a dolgokat, matekot is előre évközben. Én nem vagyok ilyen különc, a többi csoptársammal együt qrvára örülünk ennek a plussz pár nap tanulási lehetőségnek és mivel a mai óra volt a beadnadó határideje, de az óra elmaradt, így a beadandót is meg tudjuk még csinálni.
Júliusig tart a vizsgaidőszak is, semmi kedvem jövő héten letudni mindent, járok, amíg kell, az utsó napig.
Gondolom te az 5éves egyetemet is lezavarnád 1 év alatt -
Mawyx
őstag
Bombariadó, oh, yeah
Remélem tényleg nem lesz este zh, mert már eljöttünk haza
[link] -
-
bbazsy
őstag
válasz
peterszky #1582 üzenetére
bas egy vistát nem tud felrakni normálisan, ezek után inkább nem kommentezném.
rc1 óta használok vistát hibátlanul, sp1 óta lényegében nincs semmi baja. >7 hónapja van fent, rengeteg sdkval, visual studio, soksoksok program, és semmi baja.
ja, és játszok vele.
sztem egyértelműen vista. -
Mawyx
őstag
Max kocsival kísérlek, én leszek a szervizkocsi, mint a tour de france-n, akik adják kifelé a kaját piát a kocsiból
Le vagyok gyengülve teljesen, mindig tetszett ez+az, de nem nekem való, csak tv-ben nézni, meg újságot venni stb. Az átlagsebességem kb 8km/h és jó, ha sacc 5km-t birnék tekerni
-
Mawyx
őstag
XP vagy Vista?
Beesett ide egy új lapitopi és nem tudom mi menjen rá. Haladjak-e a korral, Vistára fel vagy várjak még kicsit, hogy jobb legyen vagy így a javító csomaggal már okés? Nem akarom, hogy lezabálja a gépem már alapba csak maga az oprendszer. -
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #1577 üzenetére
De mi ez a támogatás dolog? Fel tudunk hívni nénit, bácsit, hogy segítsen nyűgjeinkben?
Nekem egy full alap html oldalam van, kutya-macska típusú, semmi extra, nem cég vagyok, hanem magánweblap, csak szeretnék egy rendes becenevemkismódosítással.hu-t, még egyik változatom szabad. Szeretném fejleszteni, de azért előre fizetni jó tárhelyet fölösleges.
Több változat van és nem tudok dönteni.
1. Csak egy domain nevet most azonnal, de csak ez magában 4ezer ft körül van, akkor meg már a 2.lehetőség inkább a nyerő 6500ft/évért
2. domain+a legkisebb legolcsóbb táhely, jelenlegi gagyi web éppen ráfér, olcsó és lesz
3. fullextrás tárhely, de ezt egyelőre totál fölöslegesnek érzem -
Mawyx
őstag
Csak webre kéne, tárhellyel együtt, ami 1G tárhelyet ad, az 15ezer kb.
Csak a domain van ahol egy ezres csak, de tárhely nélkül semmit nem ér.
Saját szervert nem rakhatok otthon a kamrába, ami mindig járhat? Vagy ez nem így megy? Miért kéne rá felügyelet? Ha kikapcsol és nem működik a weboldalam 1hétig pl amíg észre nem veszem, akkor sincs semmi, majd bekapcsolom vissza a szervert, ha pl áramszünet miatt leáll. Fölös gép van itthon, ami mehetne szervernek. -
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #1567 üzenetére
válaszoltam, próbáld ki, remélem nem lőttem mellé..
meviksz: mi webserverünk asszem ATWnél van, kb bagóért. adtak hozzá 1-2 gigát, mailt, stb. amire nekünk kell, elég.
azt gondold meg, h mire akarod használni. ha sima web, akkor vegyél + kérj hozzá tárhelyet, amennyi kell. ha FTP mondjuk, akkor már érdemes elgondolkodni, h keresel valakit, aki a saját szerverén ad neked pár gigát, amennyi kell..
ha valahova be akarod rakni sajátot, akkor az macera. kell gép, kell felügyelet, elromlik be kell menni, stbstb...mire akarod használni?
-
nickwearby
tag
Akkor majd alaposan elgondolkodom rajta, hogy melyiket válasszam.
"később bombázhat minket, megmondjuk kihez vegyél fel mit, ki a jó gyakvez "
Kösz szépen, remélem, majd igénybe vehetem
Már kezd kialakulni a vizsgadrukk, ami jó, mert eddig pont az nem volt - meg is volt az eredménye...Ja, egyébként írtam még egy kérdést a pascalos topicba,
itt nagyon off lett volna. Hátha azt ritkábban olvasod ;) -
Mawyx
őstag
Domain regisztrálásban otthon van vki?
Gondolkozok egy saját domainen, csak nézem az árakat, évi kb 15ezer lenne, de addig kéne, amíg vkinek eszébe nem jut a nevet elhalászni előlem, egyik változat még nem foglalt... Nem tudom olcsóbb-e itthon egy szervert folyamatosan járatni vagy egyszerűbb helyet bérelni is a domain mellé? -
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #1563 üzenetére
arra figyelj, hogy a C "szoftveralkalmazói" -t azt BSc -re ajánlják úgy, h nem mész tovább MScre. ez persze nem zárja ki, h menj, csak inkább gyakorlatiasabb tudást ad kevesebb elmélettel, ami később kellhet(kelleni fog.).
modellezőn vagyok, és igen, úgy néz ki jövőre végzek, megyek tovább MSc. ennyi a biztos. az még közel se, h proginf MSc, hogy ELTE MSc, hogy MO-n MSc. de megyek tovább
igen, eléggé távol van. van egy alapozó félév, ahol ezt a tudást elevenítik fel, ezért is felesleges ismételni.. de később sokra nem mész vele, inkább az agyadnak kell olyan szinten lennie, h bírja..
később bombázhat minket, megmondjuk kihez vegyél fel mit, ki a jó gyakvez
-
nickwearby
tag
Válasz a pascalos topicban elkezdett beszélg-re:
bocs, tényleg 5 szakirány van, a tanáriktól picit 'messze' vagyunk, azokat nem vettem figyelembe. mire akarsz jönni?
nem tolakodás, 4. félévem végénél járok.Szoftverfejlesztő vagy szoftveralkalmazó, a kettő közül még nem tudom,
még mindig nem olvastam át a tantárgylistát.Akkor jövőre végzel is;
mész tovább msc-re?ismétlésnek felesleges nekiállni, nem sokat fog érni. vagy megérted félév közben ami ott van, vagy nem.
Ennyire távol áll a gimnáziumi matektől amit tanultok?
-
bbazsy
őstag
-
-
peterszky
őstag
BM2 gyak 4-es, Burcsi for president
-
bbazsy
őstag
-
Szirti
tag
Pénteken van tanítás?
-
Mawyx
őstag
Asszem van egy 1esem
Egész sörkert van az ELTE-nél
-
Mawyx
őstag
40perce íródik a dvd-m, 80%-nál jár és az ellenőrzés még hátravan
Holnap vinném a laptopot, de gondoltam kimentek pár dolgot és takarítok a winyón, de így éjfélre se végzek
-
Mawyx
őstag
Érdemes felvenni, proginfósok lazán küldik. 2 óra alatt olyan beadandót rittyentettek (bár lehet csak menőzött a gyerek), nekem 2 nap kellett egy gagyihoz, de 5ös lett.Van bejárós kurzus és távoktatásos, vannak beadandó házik + egy nagy zh, átlagolnak, de mindennek 1estől különbözőnek kell lenni.
Ilyen 3D-s dolgokat lehet csinálni, kockát forgatni, hóembert építeni
stb vrml.elte.hu
Doktoránsok tartják (én Papp Olgát választottam), Varga Balázs csak a főmufti.
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #1533 üzenetére
Felét tudtam csak megoldani, minden feladatnak a picit több, mint felét, végülis nem olyan rossz. Leírtam cserére is, ha ugyanez lesz, le is van kicsinyítve, meg ami megy az megy, ami nem az meg úgysem. Vmi majd lesz. És este VRML zh lesz
Remélem ül mellém vki lelki támasznak. Múltkor megtalált egy proginfós gyerek, csak úgy beült mellém és egész órán nyomta a sódert
Jólesett, de rohadtul nem figyeltünk órán, be nem állt a szája
-
bbazsy
őstag
megvan a bevmat2
-
Szirti
tag
anal2 vizsgatematika is anal1 styleban megy mostantól
A végén még átmegyek XD
-
peterszky
őstag
Ma valami nagy Algoritmusokhoz nagyon értő embereket fertőző járvány lehet. Előadáson Fekete lett rosszul, meg is kért egy diákot, hogy segítsen neki felmenni a szobájába vagy orvoshoz, aztán Algo gyakvez is írt emailt, hogy betegség miatt elmarad az óra.
-
peterszky
őstag
-
Mawyx
őstag
Jah, igen, a sörözés...
Olvastam itt a hozzászólást, de hallgattam bölcsen, hogy mikorhogysmint... Képtelen vagyok felengedni, sztem nem lennék túl szórakoztatóErre azt szokták mondani, hogy nem udvaribolondot akarnak maguknak egy délutánra, csak egy sör vagy vmi, meg hogy ne én döntsem már el, hogy mit gondoljanak rólam...
Öreg vagyok? Öreg vagyok! Brühühü
-
Mawyx
őstag
Negyedszázados lettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Chuwi FreeBook N150 érintőkijelzős laptop notebook N150 16GB DDR5 512GB SSD
- Xiaomi Robot Vacuum E10 EU / BHR6783EU Robotporszívó
- Új Bluetti Elite 100 V2 power station hordozható aksi állomás 1800W
- Új Ninkear N16 Pro upgraded notebook Intel Core i7-13620H 32 GB RAM 1 TB SSD
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest