- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Beugró követelmények maradnak, csak lesz mellé egy tétel bizonyítás is (valami "könnyebb"
). Ha megvan a 8 pont + elfogadható a bizonyítás, akkor automatice 2-es és agyő, ha 12+ a beugró és hibátlan a bizonyítás, akkor 3-as és mehetsz szóbelizni, ha szeretnél. Ha nincs meg a 8 pont vagy a tétel, akkor ceka.
Holnap megyek, holnapután biztosan nem
-
Mawyx
őstag
válasz
Vajajava #1488 üzenetére
Nekem is újítani kéne a webemen, mert nagyon gagyi, de nem tudok még szépet írni
Képgalériát meg semilyet se
Peti! Ma zh-t írtok Burcsinál? Nem tudok menni, mert ugye másik órám van és bepörgött a tanár, hogy nem járunk, így 4-7-ig tart órát (pedig csak 17:30ig van hivatalosan óra). Ezzel egyből megszeretjük majd- gondolja? !
Múltkor bejelentette, hogy lesz elméleti vizsga most félév végén, de aztán mondtuk neki, hogy a tantárgykövetelményeket év elején kell elmondani, nem a 9. vagy hanyadik héten
-
Vajajava
csendes tag
valakinek nincs véletlenül egy fölös képgalériája php-ról vagy máshonnan?
-
bbazsy
őstag
nagy a csend.
-
peterszky
őstag
Ada 4-es lett, remélem meg is fogják adni
-
Mawyx
őstag
Sajna nemtok szintizni
A szalagavatón úgy játszottam, hogy be voltak számozva a billentyűk és a kottámban az volt, hogy melyik bill-t hányszor kell nyomni
Semmi zenei hallásom, érzékem, ez gyorsa kiderült meg drága is lett volna a tanár, magamtól meg nem ment. De szinti van
Képeket nem akartam átszerkeszteni és máshová feltölteni, utsón a sálat kell nézni a függöny tetején
-
peterszky
őstag
-
peterszky
őstag
ADA SUXXXXXX
-
bbazsy
őstag
bedurrant a karod legalább?
3as grafika vizsga
-
Szirti
tag
Rossz időpontban van az az ada gyak
-
bbazsy
őstag
-
peterszky
őstag
Ma játszottam le első Starcraft multi meccsemet a loviban
Csúnya vereség lett a vége (életemben 2x játszottam az SC-vel). Végén játék kifagy, időt nézzük: Sanyi mondja, hogy akkor ada gyakra nem mentünk be
-
Mawyx
őstag
Majd a bme-n megpróbálok szerezni
Egy srác azt mondta jön velem, csak szóljak neki, ilyen téren ő az emberem, megy és besöpör mindent
mi Ágival csak szerencsétlenkedtünk, alig mertünk egy tollat elhozni, pedig ezek szóróajándékok, azért rakják ki, lehet belőle hozni, dehát nekünk ezt lehet magyarázni, bátorságot nem árulnak
Pár kör után aztán csak lett csomó holmi
-
Mawyx
őstag
Állásbörze van, be is szereztem pár nagyon fontos holmit, feliratos tollat, nyakbaakasztót, labdát, telefontartót...
Viszont nincs sörnyitóm
-
Vajajava
csendes tag
ajánlom figyelmetekbe a holnapját
ROFL -
Vajajava
csendes tag
ez a hozzászólás azért volt szerkesztve, mert
a parancsojjj-t először MUSZÁLY volt ellipszilonnal írni -
Vajajava
csendes tag
parancsojjj
[link] -
peterszky
őstag
Algo2 zh megvolt, 5ből 3 feladat elvileg jó, a 4-edikben meg van egy hiba, amiről tudok
-
Vajajava
csendes tag
LOL, ez a fickó nagyon gyökér.
Muszáj ly-al..."Nem a piszkálódás kedvéért." Még jó.
Az ilyeneknek Auschwitz-ban lenne a helyük. Komolyan, szégyellem, hogy van közös óránk -
bbazsy
őstag
4es lett az anal, alulpontos, de 4es
beszarásada kurzusfórumba megint megy a műsor, gratulálok a srácoknak...
-
peterszky
őstag
Mi mindjárt kezdjük az adatb-t. Az a poén, hogy senki sem tudja, hogy miből lesz
-
Mawyx
őstag
Holnap kiderül milyen lett a mi zh-nk
-
Vajajava
csendes tag
ezek főleg matekos könyvek...
-
concret_hp
addikt
üdv! ha valakit érdekelne könyv:
-
bbazsy
őstag
válasz
peterszky #1405 üzenetére
14 óra integrálozás?
szili baszásait éjjel 3kor befejezni?!
kell ennél több?
ELTE?! A szakirány?
haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL
mod: asszem ez már a vég, alszok
-
peterszky
őstag
Indulok mászni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Villanyszerelés
- Projektor topic
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest