Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

🔦Üdvözöllek!🔦

A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63084) WestBam válasza xcsabo (#63079) üzenetére


WestBam
Topikgazda

Úgy látom félreérthető voltam.
Vannak olyan alis rendeléseim, amiknek visszaadták az árát mert az eladó nem tudta tovább hosszabbítani a szállítást (tracking szerint is volt valami gebasz az egyikkel, a másik meg nem volt nyomkövetett). Ezeket a csomagokat nem kaptam meg és szerintem nem is fogom már soha.
Vannak olyan rendeléseim pl. Gearbest, banggood, ebay amik 3 hónapra jöttek meg.
Hozzá tartozik, hogy igen rossz vásárló vagyok. Megveszek minden vackot és nem is szoktam figyelgetni, hogy mi hol tart, csak néha szembesülök azzal, hogy mintha valamit vettem volna, de pl. ebay-en már megszoktam, hogy nem látszanak a rendeléseim csak ha átállítom arra, hogy az összeset mutassa pl. 2020-ban, mert a 60 napból rendszeresen kicsúsznak az eladók, de nem szoktam problémázni csak akkor, ha már nagyon el van valami késve (3 hónap után elkezdek egyezkedni velük , hogy hogyan tovább)
Most, hogy ezt leírtam megyek is és végig nézegetem a boltokat, mert már elég régen ellenőriztem a rendeléseim státuszát :DDD

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.