Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tbalint3

tag

válasz darvinya #74078 üzenetére

Na akkor, voltam ma a postán. Hát nem lettem boldogabb egy kicsit sem.
    Már direkt a postavezetőt kértem, hogy akkor ő nézzen rá a belső rendszerben a követési számra.
    Eszerint ők valóban zárás után átadták, a gyűjtőjáratos ürge átvette (itt egyébként darabszámra megy csak az ellenőrzés), és továbbította az OLK-ba még múlthétfőn. Ez látszik is a gépben (direkt magam felé fordíttattam a monitorját). Azonban, az OLK-ba érkezés már nem kimutatható. Ezzel együtt természetesen Ferihegyet sem látta soha a csomag. És kész, pont, ezzel vége. Gondolom "leesett" a kamionról. A kerestetést elindítottam, elvileg 30 napon belül értesítenek az eredményről (szerintem a cuccnak már annyi egyébként).

Na így adjon fel bárki ajánlott levelet külföldre. Abszolút 0 a garancia arra, hogy valaha meg is érkezik. Ezzel az erővel a szemetesbe is dobhattam volna, az legalább ingyen átveszi. Mindezt majdnem 8.000 Ft-ért. Egyébként a postavezető olyan horrorsztorikat mesélt a budaörsi OLK-ról, hogy a hajam égnek állt. Komolyan kész csoda, hogy ez sz@rkupac amit "postának" hívnak egyszerűen még működik. De tényleg, semmi garancia arra, hogy akár egy belföldi(!) csomag is megérkezzen.
    Hiába na, jó helyre mennek azok az EUs támogatások! Jobban teljesít, meg a jó büdös .........-ba!!

Új hozzászólás Aktív témák