Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcvd
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Hát ez az, hogy postaköltség, az állapot ki tudja milyen lenne, továbbá vám. A srác Fedexel küldené, de ezeknek saját vámosuk van, és mikor megjött a csomag, akkor mindenféle papírt kérnek. Na most nekem ki hinné el, hogy ez a saját obim, továbbá mivel bizonyítsam?
Ügyet még nem indított a srác, csak fenyegetőzik. Felajánlottam neki, hogy állom a szervízköltséget, ami vicc, mert nem is hiba miatt kell elküldeni az obit, hanem csak átállításra, amihez már egyáltalán semmi közöm, ha ebbe nem megy bele, akkor nem tudom mi lesz. Ha case-re kerül a sor, akkor sok jóra szerintem nem számíthatok, sok rosszat hallottam az ebayes döntésekről, de ez a visszaszállítás is szopás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/