Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32480) SpydeR3412 válasza Saccco (#32459) üzenetére


SpydeR3412
aktív tag

Sajnos el kell, hogy keserítselek. A q100 nem lesz alkalmas igazán indoor repüléshez, hacsak nem 7es motorokat, és nagyon kicsi proppokat használsz hozzá. Erős gép lesz, nem lakásba való. Tudom mindennel lehet bennt repülni, (én is küldtem már a Falcont beltéri felfedezésre :DDD ), de ha egy jó kövéret sem tudok tolni rendesen, mint az x100-nál, akkor számomra nem oda való a gép. Kintre meg felesleges a keret, mert csak felakadsz miatta.
De ha meg szeretnéd próbálni, akkor azt tudom javasolni, hogy egyszer linkelt Minstrel egy keretet xq90 vagy 95-höz. Sztem az kb jó lenne hozzá, csak más méret. Azóta viszont jött ki xq100-as is, és ha ahhoz is csináltak ilyet, abban az esetben nyert ügyed van. ;)

Jackal: Mit olvastál erről a koponyáról? Az értékelése jó (de BG :DDD), ottani videó alapján, filigrán jószág. Rákerestem YT-on, mit produkál fpv-ben. Úgy tűnt, nehezen birkózik meg a kamerával, de aztán elgondolkodtam. A fickó sem volt az fpv-zés csúcsán, de a gépre az egyik legnehezebb kamerát (ef-01) tette, amivel az e010 fel sem száll.
Szóval, van benne potenciál, főleg ennyiért. :C Hajrá!

Vandor: TerézAtyának igaza van.

.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.