Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23046) SpydeR3412 válasza KaiotEch (#22972) üzenetére


SpydeR3412
aktív tag

Így nézett ki, múlt hét csütörtökön a Hajógyárin a nagy rét: VIDEÓ
A kerítések már eleve leárnyékolják a teret, de amikor berepültem közéjük, egy fölfelé elcsúszott, kékes-pirosas pacát kaptam képnek az irányításhoz. Szóval, nem ajánlott.

A Falcon 250-est meg pl. nagyon ajánlom!
Igen meg kell küzdeni érte, hogy törjön! A szerelése sem nehéz. Akit zavar az oldallap (ami miatt állítólag nezézkes a szerelése, de iszonyat merevséget ad), az eltávolítja, és kb. kap egy zmr klónt.
Ok, az usb csati tényleg lehetne oldalt, de én pl. nem használom. Be van állítva a gép és repülök. Majd biztos fogok később állítgatni rajta, de szerintem akkor sem fog földhöz vágni 8db csavar kitekerése és 2csati kihúzása. És amíg állítgatok, addig nem teszem fel az oldalát, így nem kell sokszor szétszedni állítgatásnál, csak 1x. :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.